MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κατάρ: Το δωμάτιο ξενοδοχείου που έμεινε ο Μέσι θα μετατραπεί σε μίνι μουσείο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου του Κατάρ, το δωμάτιο του ξενοδοχείου του αρχηγού της Εθνικής Αργεντινής και νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Λιονέλ Μέσι, θα μετατραπεί σε ένα μίνι μουσείο προς τιμήν του.

Πηγή: Wikimedia Commons
Monopoli Team

Το Πανεπιστήμιο του Κατάρ πρόκειται να τιμήσει τον Λιονέλ Μέσι μετατρέποντας το δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε ο ίδιος μαζί με τον φίλο του Σέρχιο Αγουέρο, μετά το τέλος της θριαμβευτικής πορείας της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σε μίνι μουσείο.

Έτσι οι επισκέπτες δεν θα μπορούν να κάνουν κράτηση για το δωμάτιο B201, καθώς προσωπικά αντικείμενα που ανήκουν στον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και αρχηγού της Εθνικής Αργεντινής θα εκτίθενται μέσα σε αυτό αποκλειστικά για τους fans του.

«Το δωμάτιο του παίκτη της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, θα παραμείνει άθικτο και θα είναι διαθέσιμο μόνο για επισκέπτες και όχι για διαμονή», δήλωσε ο Hitmi al Hitmi, διευθυντής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Πανεπιστημίου του Κατάρ, στην εφημερίδα του Κατάρ Al Sharq. «Τα αντικείμενα του Μέσι θα είναι μια κληρονομιά για τους φοιτητές και τις μελλοντικές γενιές και ένας μάρτυρας των μεγάλων επιτευγμάτων που έχει επιτύχει ο ίδιος κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Με πληροφορίες από HOLA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουντιάλ 2022, Αργεντινή: Το φανταστικό βίντεο για το δώρο του Άγιου Λιονέλ σε όλα τα παιδάκια της πατρίδας του12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b