MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

Η περίοδος των Χριστουγέννων συνεχίζεται και αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

21:00 Wonder Woman στο STAR

Περιπέτεια, φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής, 2017.

Παίζουν: Γκαλ Γκαντότ, Κρις Πάιν, Κόνι Νίλσεν, Ρόμπιν Ράιτ. Σκηνοθεσία: Πάτι Τζένκινς.

Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο…

21:00 Ο Διάβολος Φοράει Prada στον ΣΚΑΪ

Κομεντί, αμερικανικής παραγωγής, 2006.

Πρωταγωνιστούν: Μέριλ Στριπ, Αν Χάθαγουεϊ, Άντριαν Γκρένιερ, Σάιμον Μπέικερ, Έμιλι Μπλαντ, Στάνλεϊ Τούτσι. Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φράνκελ.

H Άντι Σακς, μια νεαρή και ατημέλητη δημοσιογράφος, μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει τα όνειρά της. Εκεί, θα καταλήξει να εργάζεται ως βοηθός της διευθύντριας σύνταξης του περιοδικού μόδας Runway, της στριφνής και απαιτητικής Μιράντα Πρίσλεϊ. H Μιράντα τα θέλει όλα και η Άντι απλά τρέχει να ικανοποιήσει κάθε εξωφρενικά παράλογη επιθυμία της. O καιρός περνά και η Άντι προσαρμόζεται υπέροχα, αλλά με μια μικρή λεπτομέρεια. Η προσωπική της ζωή, οι φίλοι, ακόμα και ο σύντροφός της, γίνονται οι παράπλευρες απώλειες αυτής της ισχυρής σχέσης εξάρτησης μεταξύ των δύο γυναικών.

21:00 Διπλή Παγίδα στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομική, αμερικανικής παραγωγής, 1999.

Παίζουν: Σον Κόνερι, Κάθριν-Ζέτα Τζόουνς, Βινγκ Ρέιμς, Γουίλ Πάτον. Σκηνοθεσία: Τζον Αμιελ.

Μια υπάλληλος ασφαλιστικής εταιρείας προσπαθεί να παγιδεύσει έναν από τους μεγαλύτερους ληστές τέχνης, προτείνοντας του να κάνουν ομαδικά μια μεγάλη ληστεία. Ποιός θα παγιδεύσει ποιόν;

22:00 Ο Γάιδαρος, ο Εραστής μου κι Εγώ στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής, 2020.

Παίζουν: Λορ Καλαμί, Ολίβια Κοτ. Σκηνοθεσία: Καρολίν Βινιάλ

Η Αντουανέτ όταν μαθαίνει πως ο εραστής της θα πάει διακοπές με την οικογένεια του και όχι με εκείνη, αποφασίζει να τον ακολουθήσει.

22:30 Κλέφτες Και Απατεώνες στο OPEN BEYOND

Αστυνομικό δράμα, αμερικανικής παραγωγής, 2019.

Πρωταγωνιστούν: Τέο Τζέιμς, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Φρεντ Μέλαμεντ, Έβαν Χάντλερ. Σκηνοθεσία: Ματ Άσελτον.

Ο Άιβαν είναι ένας κλέφτης, που ειδικεύεται στην απαλλοτρίωση έργων τέχνης από την ελίτ του Λος Άτζελες. Υποχείριο ενός αρχηγού του υποκόσμου, προσπαθεί τώρα να βρει το τέλειο κόλπο ώστε να ξεφύγει και να αλλάξει ζωή. Στο δρόμο του θα βρεθεί η Έλις, μια νέα και φιλόδοξη ηθοποιός, που όμως είναι πνιγμένη στα χρέη. Μαζί καλούνται τώρα να βρουν το τέλειο κόλπο για να ξεφύγουν από την παγίδα που έχουν ρίξει τον εαυτό τους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: «Ποδαρικό» στο 2023 με τη 2η σεζόν του Your Honor και 15 ακόμη νέες σειρές12.09.2018

23:00 Η Συμμορία των Μάγων στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής, 2013.

Παίζουν: Μαρκ Ράφαλο, Μέλανι Λοράν, Τζέσι Αιζενμπεργκ, Γούντι Χάρελσον. Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ.

Μια ομάδα ταχυδακτυλουργών διώκεται από την αστυνομία για μια σειρά λειστειών.

23:15 Léon: The Professional στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, δράσης, 1994.

Πρωταγωνιστούν: Ζαν Ρενό, Γκάρι Όλντμαν, Νάταλι Πόρτμαν κ.ά. Σκηνοθεσία: Λικ Μπεσόν.

Η Ματίλντα είναι ένα νεαρό κορίτσι που αναγκάζεται να μεγαλώσει απότομα, όταν η οικογένειά της δολοφονείται με στυγερό τρόπο από διεφθαρμένους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης. Έτσι, βρίσκει καταφύγιο στο γειτονικό διαμέρισμα όπου ζει ο μυστηριώδης Λεόν, ένας μοναχικός επαγγελματίας εκτελεστής. Η Ματίλντα εισβάλλει στη ζωή του και του ζητά να τιμωρήσει αυτούς που σκότωσαν την οικογένειά της.

23:45 Τέσσερις Γάμοι Και Μια Κηδεία στον ANT1

Κομεντί, αγγλικής παραγωγής, 1994.

Παίζουν: Χιου Γκραντ, Άντι Μακ Ντάουελ, Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Σάιμον Κάλοου. Σκηνοθεσία: Μάικ Νιούελ.

Ο έξυπνος και γοητευτικός Τσαρλς, ενώ έχει μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο φύλο, αρνείται πεισματικά να παντρευτεί. Όσο περισσότερο πηγαίνει σε γάμους γνωστών του, τόσο πιο πολύ δεν θέλει ο ίδιος να αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή. Η εκκεντρική παρέα του δεν αποτελεί εξαίρεση, μιας και αυτοί έχουν ο καθένας τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Όλα όμως αλλάζουν, όταν κάποια στιγμή συναντήσει σε ένα γάμο την ξεχωριστή Αμερικανίδα Κάρι. Ένα ρομαντικό ειδύλλιο ξεκινά. Μέχρι όμως να ολοκληρωθεί, θα χρειαστεί να μεσολαβήσουν πολλοί γάμοι ακόμα απ’ ότι φαίνεται, αλλά και μια… κηδεία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b