MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Shutter Island
Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 80. Ο Παναγής αρνείται να ακούσει οτιδήποτε αφορά την Κατερίνα και έτσι η Μάρμω, σε μια κίνηση απελπισίας, επιστρατεύει την Τούλα και το σχέδιο της με την κωδική ονομασία «ζάντα». Την ίδια ώρα, η Βαλέρια τρέμει πως η αγορά του πανδοχείου θα καταλήξει ένα άπιαστο όνειρο, καθώς ο Ζάχος αγνοείται. Η προετοιμασία του πάρτι έχει μπει στην τελική ευθεία και οι συγχωριανοί ετοιμάζονται να κάνουν Χριστούγεννα όλοι μαζί, την ώρα που ένα κλειδωμένο μπαούλο καταφθάνει στο πανδοχείο. Κι ενώ ο Εγκέφαλος παρακολουθεί τη βραδιά τρόμου που έχει οργανώσει με μαεστρία, ο Παναγής, ο Σίμος και η Τούλα, ζούνε τη δική τους, αφού ο δασονόμος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Τι αλητείες θα κάνει ο παπάς μας μαζί με τη Βαλέρια; Τι θα κάνουν οι Πλατανιώτες, μόλις ανακαλύψουν τη φριχτή έκπληξη που κρύβεται μέσα στο μπαούλο;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 60. Ο Δημήτρης έχει αποφασίσει να βρει ποιος κρύβεται πίσω απο τα ανεξήγητα φαινόμενα που συμβαίνουν στο σπίτι και η Αγγελική ως Σταυρούλα θα τον βοηθήσει βάζοντας κάμερα στο σαλόνι του σπιτιού. Ο Ανδρέας ζητάει τη βοήθεια της Νεφέλης για να ανακαλύψουν αν η Καίτη είναι έγκυος με το παιδί του. Ο Παύλος έχει έρθει να διεκδικήσει τη Μυρτώ, την ώρα που στο σπίτι της φτάνει κι ο Μιχάλης με δώρο ένα δαχτυλίδι συμφιλίωσης. Ο Διονύσης αποκαλύπτει στον Ορέστη τα πραγματικά του σχέδια για την εταιρεία και την εκδίκηση που θέλει να πάρει απ’ τον Δημήτρη. Και δυο από τους χαρακτήρες της σειράς θα ανταλλάξουν το πρώτο τους φίλι, ένα φιλί που θα γραφτεί στην ιστορία.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 77. Το κουτσομπολιό ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι και πάλι μαζί, αρχίζει να φουντώνει στο χωριό. Έτσι, ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μια αιφνιδιαστική κίνηση προκειμένου να κλείσει τα στόματα. Την ίδια ώρα, η Ευτυχία κρατάαποστάσεις ασφαλείας από τον Κουράκο, ενώ ο Λυκούργος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον συμφιλιώσει με την Ιουλία, αγνοώντας όσα έχουν μεσολαβήσει. Η Μαργαρίτα κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γεράσιμο που τους φέρνει πιο κοντά, ενώ ο Αλέξης αρχίζει να αντιδρά με τη σχέση τους. Η Χάιδω νιώθει να πιέζεται από τις υποχρεώσεις και η Μαργαρίτα της προτείνει να πάνε μαζί με την Αθηνά στο Σούνιο, για να ξεσκάσει. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αθηνά να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τον Μιχάλη για το συμφέρον όλων και την καλεί να φάνε όλοι μαζί. Ο Θανάσης προσπαθεί να πλησιάσει την Αρετή, έχοντας όμως ένα νέο σχέδιο κατά νου. Ο Φίλιππος βγαίνει για φαγητό με τη Σάντρα, γεγονός που ενοχλεί τη Βασιλική.

22:00 Τα Νούμερα στην ΕΡΤ1

Eπεισόδιο 13. «Το χρυσόμαλλο κριάρι»  Εορταστικό επεισόδιο. Είναι Χριστούγεννα και οι ήρωες μας έχουν χάσει οριστικά τη «Μάντρα». Ο μαφιόζος Μεμάς (Χρήστος Στέργιογλου), που τη διαχειρίζεται, την έχει μεταμορφώσει σε «Χάντρα» και έχει βάλει ως κεντρικούς καλλιτέχνες τον νεαρό τράπερ «SHITBOY» και την ερωμένη του, λαϊκοδημοτική ντίβα «Λίτσα Μάκκα». Όλα τα «νούμερα» προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση ή να ξεκινήσουν μια νέα ζωή. Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) πηγαίνει σε θεατρικές οντισιόν, η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) σ’ ένα κυπριακό τάλεντ σόου, ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) άφραγκος και καταθλιπτικός κάνει παρέα με τον Παντελή (Θανάσης Δόβρης), ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) και η Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) μετακομίζουν μαζί με τα παιδιά της στης Αντιγόνης (Λένα Ουζουνίδου).

Οι υπόλοιποι αναγκάζονται να δουλεύουν για τον Μεμά -ηθελημένα ή αθέλητα. Και μέσα σε όλα αυτά, ο Φοίβος χάνει τον ήχο του, κάθε φορά που προσπαθεί να παίξει κιθάρα ή να τραγουδήσει. Ξεκινάει, λοιπόν, ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Εθνική Οδό, ψάχνοντας να βρει την Ελλάδα, τη μουσική της κι ένα… χρυσόμαλλο κριάρι. Το ταξίδι του κρύβει απρόσμενες εκπλήξεις, απροσδόκητες μουσικές συναντήσεις με καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους αυτή με τον Ορφέα Περίδη και τον Δημήτρη Μυστακίδη, και μια εντελώς αναπάντεχη κατάληξη, που θα τον φέρει, επιτέλους, αντιμέτωπο με τον εαυτό του.

Ταινίες

19:50 Όλιβερ Τουίστ στο COSMOTE CINEMA 2HD

Οικογενειακή, αγγλο-γαλλο-τσεχικής παραγωγής, 2005.

Παίζουν: Μπάρνι Κλαρκ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Τζείμι Φόρμαν, Λιν Ρόου. Σκηνοθεσία: Ρομάν Πολάνσκι

Ο ορφανός Όλιβερ Τουίστ μεγαλώνει σε ένα σκοτεινό και απάνθρωπο ίδρυμα στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, στο οποίο διαφεντεύει ο πανούργος κύριος Μπάμπλ. Μην αντέχοντας να φορά κουρέλια και να τρώει συνεχώς άνοστο χυλό, ο Όλιβερ απαιτεί περισσότερο και καλύτερο φαγητό για εκείνον και τους φίλους του, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί αυστηρά. Αποφασισμένος να μην ανεχτεί άλλη εκμετάλλευση στο ίδρυμα, κατορθώνει να αποδράσει. Σύντομα όμως μένει χωρίς λεφτά περιφερόμενος άσκοπα στους δρόμους του Λονδίνου. Μπλέκει στα δίχτυα του πονηρού Φέιγκιν που είναι μέλος μιας συμμορίας μικρών πορτοφολάδων. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται μεγάλος διαρρήκτης υπό την καθοδήγηση του ανελέητου Μπιλ Σάικς

21:00 Φόρεστ Γκαμπ στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κοινωνική, αμερικανικής παραγωγής, 1994.

Παίζουν: Τομ Χανκς, Σάλι Φιλντ, Γκάρι Σινίζ, Ρόμπιν Ράιτ. Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις

Τριάντα χρόνια αμερικανικής ιστορίας μέσα από τον Φόρεστ Γκαμπ, ένα άτομο με όχι και τόσο υψηλή νοημοσύνη που ωστόσο κατορθώνει να γίνει ήρωας πολέμου, πρωταθλητής και εκατομμυριούχος.

21:00 Νταϊάνα (Diana) στον ΣΚΑΪ

Βιογραφική, δραματική, 2013.

Πρωταγωνιστούν: Ναόμι Γουότς, Ναβίν Άντριους, Κας Ανβάρ, Λώρενς Μπέλχερ, Χάρυ Χόλαντ, Ντάγκλας Χότζ, Τζεραλντίν Τζέιμς, κ.ά. Σκηνοθεσία: Όλιβερ Χιρσμπίγκελ.

Μετά τον χωρισμό της από τον πρίγκιπα Κάρολο, η λαοφιλής Πριγκίπισσα Νταϊάνα θα συναντήσει τον πραγματικό έρωτα στο πρόσωπο ενός καρδιοχειρουργού, του Πακιστανού Δρ. Χάσνατ Καν. Έπειτα από μια ιστορική περιοδεία της στην Αγκόλα, αλλά και τις επισκέψεις της σε Αυστραλία, Πακιστάν και Ιταλία, η σχέση της Νταϊάνας με τον Χάσνατ Καν αρχίζει να δείχνει τα πρώτα σημάδια κούρασης, καθώς αυτός προτιμά μια πιο ιδιωτική και ήσυχη ζωή, μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

22:00 Αστερόσκονη στο COSMOTE CINEMA 2HD

Φαντασίας, αμερικανο-αγγλικής παραγωγής, 2007.

Παίζουν: Μισέλ Φάιφερ, Κλερ Ντέινς, Τσάρλι Κοξ, Ρόμπερτ ντε Νίρο. Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον

Σε ένα χωριό της Αγγλίας, ο Τρίσταν υπόσχεται στη Βικτόρια ότι θα της φέρει ένα πεφταστέρι. Τελικά, όμως, γνωρίζει και ερωτεύεται την Υβόν, που είναι πεφταστέρι (!), και προσπαθεί να τη σώσει από τη μάγισσα Λάμια και την αδάμαστη επιθυμία της να μείνει πάντοτε νέα.

23:00 Περηφάνεια Και Προκατάληψη στον ΑΝΤ1 Elizabeth Bennet, Περηφάνεια και Προκατάληψη

Δραματική ταινία, αγγλικής παραγωγής 2005.

Παίζουν: Κίρα Νάιτλι, Μάθιου Μακφέιντεν, Σάιμον Γουντς, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μπρέντα Μπλέθιν, Ρόζαμουντ Πάικ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Τζούντι Nτεντς. Σκηνοθεσία: Τζο Ράιτ.

Στην επαρχιακή Αγγλία του 19ου αιώνα, ο κύριος και η κυρία Μπένετ έχουν πέντε κόρες που είναι όλες ανύπαντρες. Όταν ένας πλούσιος και συμπαθητικός μετακομίζει στη γειτονιά, η κυρία Μπένετ ελπίζει να τον εξασφαλίσει ως γαμπρό για την όμορφη μεγαλύτερη κόρη της, Τζέιν Μπένετ. Η εκκολαπτόμενη σχέση όμως σαμποτάρεται από τον υπερόπτη φίλο του νεαρού, κύριο Ντάρσι, που θεωρεί το προξενιό ακατάλληλο. Όταν ο κύριος Ντάρσι με τη σειρά του ερωτεύεται τη δεύτερη κόρη των Μπένετ, Ελίζαμπεθ Μπένετ, η συγκαταβατική πρότασή του για γάμο απορρίπτεται από την Ελίζαμπεθ με ειρωνεία και η προσέγγιση φαίνεται να σταματά. Εντούτοις, τα γεγονότα συνωμοτούν για να συνδέσουν τα διάφορα μέλη, παρά τα εμπόδια και τις παρεξηγήσεις που τα χωρίζουν. Η περηφάνια της μιας πλευράς και η προκατάληψη της άλλης σιγά-σιγά προσπερνιούνται και οι χαρακτήρες αποκομίζουν μεγαλύτερη γνώση του εαυτού τους και των άλλων.

23:15 Το Νησί Των Καταραμένων στον ΣΚΑΪ

Θρίλερ, μυστηρίου, 2010.

Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Μαρκ Ράφαλο, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μισέλ Ουίλιαμς, κ.ά. Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε.

Καλοκαίρι 1954. Ο αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ, φτάνουν σ’ ένα νησί κάπου στα ανοιχτά της Αμερικής, όπου βρίσκεται το Άσκλιφ, το ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να διεξάγουν έρευνα για μια ασθενή που φαίνεται να δραπέτευσε μυστηριωδώς. Όταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη. Στο νοσοκομείο Άσκλιφ τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται.

23:30 Τα Πάντα Όλα στο COSMOTE CINEMA 1HD

Φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής, 2022.

Παίζουν: Στέφανι Σου, Μισέλ Γιέο. Σκηνοθεσία: Νταν Κουάν, Ντάνιελ Σέινερτ

Η Έβελιν δυσκολεύεται να συνεννοηθεί με την οικογένεια της αλλά και να πληρώσει τους φόρους της. Όλα αλλάζουν όταν της δίνεται η δυνατότητα να μεταπηδήσει σε άλλα…σύμπαντα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b