MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
OPEN CALL

Onassis Culture: Ανοιχτό Κάλεσμα σε κινηματογραφιστές και παραγωγούς για κατάθεση προτάσεων ταινιών μικρού μήκους

Για πρώτη φορά, το Onassis Culture προσκαλεί Έλληνες και διεθνείς κινηματογραφιστές και παραγωγούς που έχουν έδρα την Ελλάδα να καταθέσουν τις προτάσεις τους με ταινίες μικρού μήκους, πέντε από τις οποίες θα χρηματοδοτηθούν για να προχωρήσουν σε παραγωγή.

Monopoli Team

«Μεγάλες Ταινίες Μικρού Μήκους». Το Onassis Culture στηρίζει το ελληνικό σινεμά, απελευθερώνοντας τις δυνάμεις και το ταλέντο ανερχόμενων κινηματογραφιστών, και αγκαλιάζει τη διαδικασία της δημιουργίας, της έρευνας και της καλλιτεχνικής εξέλιξης. Για πρώτη φορά, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές να καταθέσουν τις προτάσεις τους για μικρού μήκους ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, live action και animation.

Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από την ομάδα του Onassis Culture και θα αφορούν συμπαραγωγές με ελληνικές εταιρείες παραγωγής. Πέντε από τις προτάσεις θα χρηματοδοτηθούν με ποσό 5 έως 15 χιλιάδων ευρώ έκαστη. Οι ταινίες μικρού μήκους που θα επιλεγούν θα προχωρήσουν σε παραγωγή, για να βρουν τον δρόμο τους προς τη μεγάλη οθόνη και να συναντήσουν το εγχώριο και διεθνές κοινό στα φεστιβάλ του κόσμου. Οι ταινίες μικρού μήκους κρύβουν μεγάλα συναισθήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιαβαλκανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος: Ανοιχτό κάλεσμα κατάθεσης καλλιτεχνικών προτάσεων για το 202312.09.2018

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση πρέπει να δημιουργήσουν προσωπικό λογαριασμό στο Onassis Directory μέσω του κατωτέρω συνδέσμου και μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση και να ανεβάσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σταδιακά μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υποβολή προτάσεων έως τις 30 Ιανουαρίου 2023

Open Call: Big Short Films. Κάντε την αίτησή σας εδώ.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Open Call, ανατρέξτε στο κείμενο του Κανονισμού ή επικοινωνήστε μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b