MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αυτά είναι τα 9 πράγματα που δεν πρέπει να ψάξετε στο Google

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν οι χρήστες του Reddit, κατέληξαν σε 9 πράγματα που δεν πρέπει να ψάξει κάποιος στο Google.

Monopoli Team

Στις μέρες μας το Google είναι η απάντηση για όλα, αλλά υπάρχουν και πράγματα τα οποία δεν είναι συνετό να αναζητήσει κάποιος. Μερικές από αυτές τις αναζητήσεις είναι είτε αηδιαστικές είτε περιέχουν απαγορευμένο υλικό. Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά η λίστα:

1. Fournier
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα Mcdonald’s στις ΗΠΑ θα δώσουν σε τρεις τυχερούς τη «χρυσή κάρτα» για δωρεάν γεύματα για 50 χρόνια12.09.2018

O γκαρντ των New York Knicks Εβάν Φουρνιέ βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Το παρατσούκλι του Γάλλου είναι «Never Google» και υπάρχει λόγος. Το επώνυμο του είναι «Boulanger» , που στα ελληνικά σημαίνει αρτοπαρασκευαστής. Ο λόγος όμως που δεν θέλουν οι άνθρωποι να ψάχνουν το όνομα του είναι επειδή παραπέμπει στη γάγγραινα.

2. Krokodil
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ άνοδος του «υπνοτουρισμού» είναι γεγονός: Κάποιοι πάνε διακοπές μόνο για να κοιμηθούν12.09.2018

Είναι η ονομασία ενός νέου είδους ναρκωτικού, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο επικίνδυνα. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι αρκετά τοξικό. Οι παρενέργειες του είναι τρομακτικές, καθώς μετά την χρήση του το δέρμα πρασινίζει και λίγο αργότερα σαπίζει τον ιστό του δέρματος.

Μάθετε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b