MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Αθηναϊκές πίστες: Πού χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης φέτος τον χειμώνα;

Η νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα για τα καλά στη ζωή μας και εμείς συγκεντρώνουμε τα νυχτερινά σχήματα που θα δίνουν τον παλμό της διασκέδασης αυτόν τον χειμώνα.

Φέτος τον χειμώνα, οι Melisses υποδέχονται τη Δέσποινα Βανδή στο Έναστρον. Φωτογραφία: Facebook/Έναστρον
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Οι Αθηναϊκές πίστες κάθε χρόνο πρωτοστατούν στον τομέα της διασκέδασης. Πλέον, με την καθημερινότητα να έχει επιτέλους επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, δε μάς κρατά τίποτα μακριά από την νυχτερινή διασκέδαση.

Τα νυκτερινά σχήματα θα είναι και φέτος πολλά και υπόσχονται σε όσους τα επιλέξουν για τις βραδινές εξορμήσεις τους αξέχαστες στιγμές διασκέδασης. Για να μη χαθούμε όμως στη μουσική αυτή «καταιγίδα», συγκεντρώσαμε τα 12 σχήματα του χειμώνα που ξεχωρίζουν και μάς καλούν να το ανακαλύψουμε και από κοντά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 καλά κρυμμένα στέκια που αγαπάμε στις αθηναϊκές στοές12.09.2018

Έναστρον: Βανδή – Melisses

Το Έναστρον υποδέχεται ένα σχήμα που ίσως και να μην ξέραμε πως χρειαζόμασταν όλα αυτά τα χρόνια! Οι Melisses φέτος αποχωρίστηκαν την επί χρόνια… κυψέλη τους και βρέθηκαν στο Έναστρον, στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή. Και όπως φανταζόμαστε, αυτός ο νέος συνδυασμός, που τον συμπληρώνουν οι KINGS και η Τάνια Μπρεάζου, είναι έτοιμος να βάλει φωτιά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και να αλλάξει τα δεδομένα στις Αθηναϊκές πίστες.
Τιμές Φιάλης: Κανονική τιμή 180€ ανά 4 άτομα / 150€ ανά 6 άτομα (φοιτητικό Παρασκευή) / 20€ είσοδος με ποτό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3413550
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Πειραιώς 178, Ταύρος

Teatro Music Hall: Αργυρός – Ρουβάς

Δύο τραγουδιστές που δεν χρειάζονται καθόλου συστάσεις, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, φέτος ξεσηκώνουν με τις εμφανίσεις τους το κοινό του Teatro Music Hall. Οι φωνές των δύο αυτών ταλαντούχων καλλιτεχνών ενώθηκαν φέτος, με σκοπό να φέρουν την διασκέδαση σε ένα διαφορετικό επίπεδο και να δημιουργήσουν την πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα για τις νυχτερινές εξόδους μας.
Τιμές Φιάλης: 190€ ανά 4 άτομα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9400726
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Λεωφόρος Ποσειδώνος 26, Καλλιθέα

NOX Athens: Ρέμος – Γαρμπή

Μια συνύπαρξη επί σκηνής γεμάτη μοναδικά ντουέτα, show και εκπλήξεις υπογράφει φέτος το NOX Athens. Η ηχηρή προσθήκη στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου, Καίτη Γαρμπή, ήρθε για να συμπληρώσει ένα σχήμα νοσταλγικό και πολλά υποσχόμενο, με μουσικές εμφανίσεις-υπερπαραγωγή.
Τιμές Φιάλης: από 160€ ανά 4 άτομα / 160€ ανά 6 άτομα (φοιτητικό Κυριακή)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3008411
Κάθε Σάββατο και Κυριακή
Ιερά Οδός 18-20, Γκάζι

Κέντρο Αθηνών: Γιώργος Μαζωνάκης

Ως λάτρης της αισθητικής, ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει φέτος στο Κέντρο Αθηνών ένα ξεχωριστό concept με τίτλο «η Αθήνα τη Νύχτα». Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης έρχεται κάθε Πέμπτη και Σάββατο στο γνωστό νυχτερινό κέντρο του Ταύρου, αποφασισμένος να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τη νυχτερινή διασκέδαση το κοινό της Αθήνας και να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές διασκέδασης με τον τρόπο που μόνο ο ίδιος ξέρει.
Τιμές Φιάλης: 170€ ανά 4 άτομα / 140€ ανά 6 άτομα (φοιτητικό Πέμπτη)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103454888
Κάθε Πέμπτη και Σάββατο
Πειραιώς 142 και Πέτρου Ράλλη, Ταύρος

Ακτή Πειραιώς: Θεοδωρίδου – Κακοσαίος

Στα πρώτα του μόλις βήματα στις Αθηναϊκές πίστες, ο Γιώργος Κακοσαίος κατάφερε να ενώσει τη φρέσκια του δύναμη με την αγαπημένη Νατάσας Θεοδωρίδου, στην Ακτή Πειραιώς, η οποία φέτος στράφηκε σε ένα πιο λαϊκό ρεπερτόριο, με το συγκεκριμένο σχήμα που σίγουρα θα μας απασχολήσει θετικά.
Τιμές Φιάλης: 80€ ανά 4 άτομα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103418020
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Πειραιώς 178, Ταύρος

Posidonio: Κιάμος – Sfinos

Ένα ιδιαίτερο σχήμα μάς παρουσιάζει φέτος το Posidonio, με τον μοναδικό Πάνο Κιάμο να συναντά επί σκηνής τον διασκεδαστή Toni Sfino. Το αποτέλεσμα φυσικά και είναι κάτι ξεχωριστό που αξίζει την προσοχή μας και μάλιστα υπόσχεται από την αρχή… δυνατές –τες –τες στιγμές, μιας και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας ανοίγει το σχήμα.
Τιμές Φιάλης: 160€ ανά 4 άτομα (απλή φιάλη) / 190€ ανά 4 άτομα (special φιάλη) / 130 ανά 4 άτομα (φοιτητικό)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-7707770
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

YTON the music show: Νίκος Βέρτης

Γνωστός για την ενέργειά και τις εμφανίσεις υπερπαραγωγή του, ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει και πάλι στο YTON the music show, το δεύτερο πλέον σπίτι του. Χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις να χρειάζονται, ο καλλιτέχνης θα ζωντανεύει τα Σαββατοκύριακα μας για ακόμα μία χρονιά στον αγαπημένο χώρο του Ρουφ, παρέα με τις ξεχωριστές εκπλήξεις που πάντα ετοιμάζει στο κοινό του.
Τιμές Φιάλης: 190€ ανά 4 άτομα / Φιάλη κρασί: 95€ ανά 2 άτομα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-3453139
Κάθε Σάββατο και Κυριακή
Πέτρου Ράλλη 38, Ρουφ

Βοτανικός Live Stage: Παπαρίζου – Σαμπάνης

Φέτος τον χειμώνα ο Βοτανικός κάνει στροφή σε ένα πιο ποπ ρεπερτόριο και ενώνει τις φωνές της Έλενας Παπαρίζου και του Γιώργου Σαμπάνη σε μία μουσική συνάντηση που σίγουρα θα απασχολήσει. Μαζί τους θα είναι και η πρωτοεμφανιζόμενη Αναστασία, που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις.
Τιμές Φιάλης: 170€ ανά 4 άτομα / 140€ ανά 6 άτομα (φοιτητικό Παρασκευή) / 150€ ανά 6 άτομα (φοιτητικό Σάββατο)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211 7707570
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Κασσάνδρας 19, Βοτανικός

Fever: Πλούταρχος – Πάολα

Ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος συναντά πρώτη φορά επί σκηνής την Πάολα, την σπουδαιότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, και τον Αναστάσιο Ράμμο, ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη που βρήκε τη στέγη της στο Fever και γεμίζει τις Παρασκευές και τα Σάββατα μας από τις 2 Δεκεμβρίου.
Τιμές Φιάλης: 160€ ανά 4 άτομα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9217331
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Λαγουμιτζή 25, Συγγρού

Fantasia Live: Νίκος Οικονομόπουλος

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στον… τόπο του  μουσικού του εγκλήματος. Τα τελευταία χρόνια το Fantasia Live δείχνει την εμπιστοσύνη του στον καλλιτέχνη, ο οποίος πάντα επιστρέφει για να βάλει με τη φωνή και τις επιτυχίες του φωτιά στην πίστα. Αυτή τη φορά, στο πλευρό του θα έχει τον Γιώργο Λιβάνη και την Ανδρομάχη, οι οποίοι θα δώσουν στο δικό του αγαπημένο λαϊκό ρεπερτόριο μία φρέσκια ποπ νότα, για όλα τα γούστα.
Τιμές Φιάλης: 180€ ανά 4 άτομα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2108940203
Από τις 9 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Λεωφόρος Ποσειδώνος 5, Ελληνικό

Hotel Ερμού: Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση και η ανατρεπτική της μπάντα επιστρέφουν για μία ακόμα χρονιά στο Hotel Ερμού, το μόνιμο πλέον… κατάλυμα τους. Η τραγουδίστρια, που βάζει φωτιά με τις ερμηνείες και την ενέργειά της όπου και αν βρεθεί, προσκαλεί από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το αθηναϊκό κοινό για μία αξέχαστη νυχτερινή έξοδο στο Γκάζι.
Τιμές Φιάλης: 160€ ανά 4 άτομα / 15€ είσοδος με ποτό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-8006866
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο/ Τρία extra shows τις Τετάρτες 21-28/12 και 4/1
Ερμού 152, Γκάζι

Vox: Αρβανιτάκη – Ζουγανέλη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται ως τις 28 Ιανουαρίου και οι εμφανίσεις της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο VOX. Σάββατα γεμάτα υπέροχα τραγούδια από τη δισκογραφία τους αλλά και άλλα αγαπημένα τους, βραδιές ξεχωριστές και γεμάτες με όλα όσα περιμένει κάνεις να νιώσει στο άκουσμα και μόνο αυτής της συνεργασίας, με ένα πρόγραμμα που χωράει αμέτρητα αγαπημένα τραγούδια, τα οποία ενώνουν τις δυο φωνές σε μια τρίωρη συναυλία από αυτές που θα θυμόμαστε για πάντα. Εκτός από τα καθιερωμένα Σάββατά του όμως, το δυναμικό αυτό δίδυμο θα μας κρατάει συντροφιά και τις Κυριακές του Δεκεμβρίου (11,18,25 και 1/1/2023) από τις 21:00.
Τιμές εισόδου: 15€ απλή είσοδος με ποτό/20-25€ το άτομο για θέση στον εξώστη/35-40€ το άτομο για θέση στην πλατεία
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3475900
Κάθε Σάββατο και όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου
Ιερά Οδός 16

VOX – Αλκίνοος Ιωαννίδης

Η επανένωση της ιστορική μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη μετά από περίπου δύο δεκαετίες είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά γεγονότα της χρονιάς και λίγο πριν την εκπνοή του 2022 η μπάντα αυτή επιστρέφει και στο VOX για έναν ξεχωριστό μουσικό χειμώνα. Το VOX λοιπόν, πέρα από τα ξεχωριστά Σάββατα που ήδη αναφέραμε, θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, αυτή τη φορά με ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές και αυτοσχεδιασμό, υλικά που συνθέτουν την καλύτερη συνταγή για να θυμηθούμε τα παλιά και να ξεφύγουμε με έναν διασκεδαστικό τρόπο από όσα μας βαραίνουν.
Τιμές εισόδου: από 15€ έως 35€ 
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3475900
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή
Ιερά Οδός 16

Vegas Live Stage: Γονίδης – Μελάς

Για τους λάτρεις του αμιγώς λαϊκού ρεπερτορίου φρόντισε το Vegas Live Stage, με μια συνεργασία έκπληξη. Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς, δύο μεγάλα ονόματα του συγκεκριμένου ρεπερτορίου, ενώνουν τις φωνές και τις επιτυχίες τους και το μόνο βέβαιο είναι πως θα φέρουν τα πάνω – κάτω στη διασκέδαση.
Τιμές Φιάλης: από 160€ ανά 4 άτομα / 130€ ανά 6 άτομα (Φοιτητικό Πέμπτη, Παρασκευή)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 212 214 5050
Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο
Πέτρου Ράλλη 29, Ταύρος

Το Περιβόλι του Ουρανού – Νικολόπουλος, Παπαδοπούλου, Διονυσίου, Παπαϊωάννου

Στο ιστορικό μαγαζί της Πλάκας που ακούει στο όνομα “Το Περιβόλι του Ουρανού” συναντούμε για 6η χρονιά φέτος τον χειμώνα τον λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο, ο οποίος θα συνοδεύει τις εξαιρετικές φωνές της μοναδικής Πίτσας Παπαδοπούλου, του διαχρονικού Στέλιου Διονυσίου και της ξεχωριστής Ελεάνας Παπαϊωάννου, σε ένα αξέχαστο λαϊκό πρόγραμμα που καλεί όλες τις αθηναϊκές παρέες να ενωθούν σε έναν μεγάλο χορευτικό κύκλο και να διασκεδάσουν όπως παλιά.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103235517
Λυσικράτους 19, Πλάκα
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και κάθε Κυριακή μεσημέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 6 κορυφαίοι γαστρονομικοί προορισμοί του κόσμου για το 202312.09.2018

Θέατρο Άλσος – Έλλη Πασπαλά

Σε τζαζ κλίμα μάς βάζει φέτος το Θέατρο Άλσος, το οποίο υποδέχεται για ακόμα μία φορά την Έλλη Πασπαλά και υπόσχεται να χαρίσει στο αθηναϊκό κοινό μία ξεχωριστή μουσική εμπειρία για 4 ακόμα Δευτέρες. Η Έλλη Πασπαλά και το “Elly loves jazz – Vol. 2” επιστρέφουν με ανανεωμένο ρεπερτόριο στον όμορφο χώρο του Άλσους για να δώσουν τον παλμό της σπουδαίας αυτής μουσικής που καθόρισε τον προηγούμενο αιώνα, παραμένει όμως ακόμα ζωντανή.
Τιμές Εισόδου: 12€ απλή είσοδος με ποτό/15€ το άτομο για θέση στον εξώστη/20-25€ το άτομο για θέση στην πλατεία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108831487
Ευελπίδων 4, Κυψέλη (Πεδίο του Άρεως)
Κάθε Δευτέρα από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b