MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ΄κύκλος, επεισόδιο 69: Η Κατερίνα συνεχίζει να τσακώνεται χωρίς λόγο με τον Παναγή, στην προσπάθεια της να τον κάνει να τη χωρίσει, ενώ η Φιλιώ προσπαθεί να καταλάβει τι στο καλό συμβαίνει με τη νύφη της. Ο Κανέλος πάλι, που έχει καταλάβει πολύ καλά τι έχει συμβεί με το αυγό, αποφασίζει να μη συλλάβει τον Ηλία και το Σίμο, αλλά τους βάζει να δωρίσουν τα χρήματα που τους έχουν μείνει στο χωριό. Ο μπακάλης, με πόνο ψυχής, αναγκάζεται να «χρηματοδοτήσει» τα σχέδια της Σύλβιας που θέλει να επενδύσει στην αγορά του πανδοχείου. Κι ενώ ο Εγκέφαλος ετοιμάζει τα χειρότερα για τους Πλατανιώτες, κάτι φαίνεται πως ετοιμάζει και η Μυρτώ, αφού στέλνει από ένα γράμμα στο Τζώρτζη και τη Χρύσα. Τι έχει αποφασίσει να κάνει η γιατρέσσα μας για να τη σιχαθεί ο Παναγής μια για πάντα και να δεχτεί να χωρίσουν;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 49: Η αναστάτωση που δημιούργησε το τεστ εγκυμοσύνης της Καίτης, δεν έχει τέλος! Και τι δεν έχει προκαλέσει: η Φωτεινή ζητάει από τον Ανδρέα να διακόψουν τη σχέση τους, η Ευδοκία φτάνει στο σημείο να ζητήσει συγγνώμη από την Αγγελική και ο Διονύσης δέχεται συγχαρητήρια που θα γίνει… μπαμπάς! Τη μεγαλύτερη όμως ζημιά που κάνει το τεστ, είναι στη σχέση μεταξύ Αγγελικής και Νεφέλης. Ο κόπος της Αγγελικής να πλησιάσει την κόρη της, μηδενίζεται και η Νεφέλη, παίρνει μια απόφαση που θα πληγώσει όλη την οικογένεια. Και ενώ η Αγγελική μαζεύει τα κομμάτια της, ο πατέρας της έρχεται πιο κοντά με τη μάνα της Ειρήνης. Ο κίνδυνος πλέον να τιναχτεί στον αέρα η διπλή ζωή της Αγγελικής, είναι μεγαλύτερος  “κίνδυνος” όμως είναι και η αγκαλιά του Δημήτρη. Γιατί όλα δείχνουν ότι κρύβει κάτι παραπάνω από… φιλική συμπαράσταση. Και φυσικά, μια διαφορετική εξέλιξη στη σχέση αφεντικό- υπάλληλος, δε θα αρέσει καθόλου στην Ειρήνη, η οποία έχει βάλει στόχο να γίνει… κυρία Δαβρή.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 48: Ο Ντίνος δυσκολεύεται να διαχειριστεί το νέο για τον γάμο της Αμαλίας και η Μιράντα του δείχνει για ακόμα μια φόρα πόσο πολύ τον νοιάζεται, ενώ η Ντέπυ κάνει κάτι που τον βγάζει από τα ρούχα του. Ο Αποστόλης αναγκάζεται να δεχτεί την απόφαση του Πάρη να παντρευτεί την Αμαλία και υποψιάζεται την ανάγκη της Βικτώριας να επωφεληθεί από αυτή την ιστορία, ενώ εκείνη προσπαθεί να κερδίσει πίσω τον Χριστόφορο με ό,τι μέσα διαθέτει. Η Όλγα ετοιμάζεται να συναντήσει τον Ντίνο κρυφά από τον Αποστόλη αλλά κάποιος προσπαθεί να την αποτρέψει και ο Χριστόφορος ανακαλύπτει κάτι για την Βικτώρια που τον προβληματίζει έντονα. Η Πολυξένη αποφασίζει να βοηθήσει την Αμαλία και παίρνει το ρίσκο να το κάνει, ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στον Παράδεισο θα φέρει μεγάλη δυστυχία στη Γεωργία.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 48: Ένα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου, ενώ ο Μανόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο. Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Αστέρη κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο, ενώ Αργυρώ και Μαρίνα αγωνιούν για το μέλλον του παιδιού της. Ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει την παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει τη Βασιλική που για πρώτη φορά ζητά … Σασμό.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 63: Ο Δημοσθένης στήνει καλά το σχέδιό του και δανείζει στη Μυρτάλη ένα υπέρογκο ποσό προκειμένου να συμμετάσχει στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας. Η Αθηνά επισκέπτεται τη μητέρα της στο Σούνιο και της μιλά για την επιμονή του εισαγγελέα να τη συναντήσει. Η μητέρα της είναι θετική γι’ αυτή τη συνάντηση και την προτρέπει να την πραγματοποιήσει. Ο γιος του Δημοσθένη και της Ασπασίας, ο Κίμωνας (Βαγγέλης Κακουριώτης), εμφανίζεται ξαφνικά στο χωριό, δίνοντας χαρά στην οικογένεια. Η Ειρήνη νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια να προσεγγίσει τον Φίλιππο, η οποία πέφτει στο κενό. Ο Σωκράτης πρέπει να γυρίσει στην Αθήνα και καλείται να αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του τη μικρή Αγγελική.

22:40 Maestro στο MEGA

Επεισόδιο 8: Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια. Ο Χαράλαμπος απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του. Η Μαρία ανακαλύπτει κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς ο Καραγκιόζης έγινε 3D animation και φιλοδοξεί να κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη;12.09.2018

Ταινίες

21:00 Η Κληρονομιά του Μπορν στον ΑΝΤ1

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Τόνι Γκιλρόι Παίζουν: Τζέρεμι Ρένερ, Ρέιτσελ Βάις, Έντουαρντ Νόρτον, Άλμπερτ Φίνει, Τζόαν Άλεν

Η αποκάλυψη του σχεδίου της CIA Τρέντστοουν αναγκάζει το υπουργείο Άμυνας να τερματίσει ένα ανάλογο δικό του, «αόρατο» πρόγραμμα εκπαίδευσης πρακτόρων. Ένας από αυτούς όμως καταφέρνει να διασωθεί και με μια ερευνήτρια χημικό τρέπονται σε φυγή καταδιωκόμενοι.

21:00 Spectre στο STAR

Κατασκοπευτική περιπέτεια, βρετανικής παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες Παίζουν: Ντάνιελ Κρεγκ, Μόνικα Μπελούτσι, Λέα Σεντού, Ντέιβ Μπαουτίστα, Κριστόφ Βάλτς

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει για 24η φορά με μια ακόμα φανταστική περιπέτεια! Ένα κωδικοποιημένο μήνυμα από το παρελθόν οδηγεί τα μυστηριώδη βήματα του Τζέιμς Μποντ σε μια μοναχική αποστολή, αρχικά στην Πόλη του Μεξικού και τελικά στη Ρώμη, όπου συναντά τη Λουτσία Σκιάρα, την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός περιβόητου εγκληματία. Ο Μποντ διεισδύει σε μία μυστική συνάντηση και ανακαλύπτει την ύπαρξη μιας εγκληματικής οργάνωσης, γνωστή ως SPECTRE. Όσο o M μάχεται τις πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Μποντ «ξεφλουδίζει» τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια.

21:00 Το Θύμα στον ΣΚΑΪ

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1969

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος Πρωταγωνιστούν: Κώστας Βουτσάς, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Αλέκος Τζανετάκος, Σπύρος Καλογήρου, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Νίκος Τσούκας, Θόδωρος Ντόβας, Νικήτας Πλατής, Θάνος Παπαδόπουλος, Μαίρη Κυβέλου, Βάσω Βουλγαράκη

Ένας ευκατάστατος νέος από την επαρχία αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για να νουθετήσει τον ανεπρόκοπο αδελφό του, που υποτίθεται ότι σπουδάζει αλλά στην πραγματικότητα γλεντάει κάθε νύχτα. Ο αυστηρός αδελφός θα πέσει θύμα της γοητευτικής πρωτεύουσας και θα ερωτευτεί μια σαγηνευτική και φιλόδοξη τραγουδίστρια, η οποία επιδιώκει να του φάει όλα τα χρήματα για να γυρίσει δίσκους. Έτσι έρχεται η σειρά του μικρότερου αδελφού να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να σώσει τον μεγάλο του αδελφό από τα νύχια της τραγουδίστριας.

21:00 Ναι σε Όλα στο OPEN BEYOND

Κωμωδία αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Πέιτον Ριντ Πρωταγωνιστούν: ΤζIμ Κάρεϊ, Ζόι Ντεσανέλ, Μπράντλι Κούπερ, Τζον Μάικλ Χίγκινς, Τέρενς Σταμπ

Μετά το διαζύγιο του ο Καρλ έχει απομακρυνθεί από όλους, έχοντας χάσει την όρεξη για τα πάντα. Με την προτροπή ενός παλιού συναδέλφου του αποφασίζει να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αυτοβοήθειας και θετικής στάσης, το οποίο βασίζεται στην πολύ απλή αρχή: λέμε “Ναι” σε όλους και σε όλα. Η ζωή του μεταμορφώνεται από τη μια στιγμή στην άλλη με εντυπωσιακό τρόπο τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά του. Σύντομα όμως, θα καταλάβει ότι και το “Όχι” κάποιες φορές είναι μάλλον καλύτερο.

21:00 Crawlspace στο COSMOTE CINEMA 1HD

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2022

Σκηνοθεσία: Λ. Γκουστάβο Κούπερ Ηθοποιοί: Χένρι Τόμας, Μπράντλεϊ Στράικερ, Τζένιφερ Ρόμπερτσον

Ένας φιλήσυχος υδραυλικός παγιδεύεται στο υπόγειο φρεάτιο ενός απομακρυσμένου σπιτιού, ενώ δύο αδίστακτοι λαθροκυνηγοί αναζητούν τη λεία τους. Τώρα, πρέπει να αποφασίσει… θα αποδεχτεί τη μοίρα του ή θα παλέψει για τη ζωή του;

22:00 Έγγαμος Βίος στην ΕΡΤ1

Ρομαντικό δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 2007

Σκηνοθεσία: Άιρα Σακς Πρωταγωνιστούν: Πιρς Μπρόσναν, Κρις Κούπερ, Πατρίτσια Κλάρκσον, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς

1949. Ο Χάρι, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, εξομολογείται στον καλύτερό του φίλο, Ρίτσαρντ, ότι είναι ερωτευμένος με την κατά πολύ μικρότερή του, Κέι. Όταν ο Ρίτσαρντ γνωρίζει την Κέι, αποφασίζει ότι την θέλει για τον εαυτό του. Τι σκέφτεται πραγματικά, ο άνθρωπος που κοιμάται δίπλα σου; Πόσο καλά γνωρίζεις τον καλύτερό σου φίλο; Πόσο εμπιστεύεσαι το σύζυγό σου; Αυτά -μεταξύ άλλων- τα ερωτήματα θέτει το περίεργο αυτό κράμα δραματικής κομεντί και φιλμ νουάρ, που διαδραματίζεται στα “ατμοσφαιρικά” late 40s.

22:00 Η Αναζήτηση της Λώρα Ντουράντ στην ΕΡΤ2

Κωμωδία δρόμου ελληνικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μπαβέλλας Παίζουν: Μάκης Παπαδημητρίου, Μιχάλης Σαράντης, Αννα Καλαϊτζίδου, Υβόννη Μαλτέζου, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Νίκος Χατζόπουλος, Ηλίας Κουνέλας, Μαίρη Μηνά, Κρις Ραντάνοφ, Γιώργος Μπουσούνης, Αναστασία Πλέλλη, Κωνσταντίνος Γώγουλος, Άγγελος Παπαδημητρίου, Μαρία Σκουλά

Ο Αντώνης Τιτσάνης και ο Χρήστος Φερτάκης συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα. Άνεργοι και πλήρως αποκομμένοι από τον κοινωνικό τους περίγυρο, ζουν με ελάχιστα έσοδα από μικροδουλειές ή με τα χρήματα του Χρήστου από το ταμείο ανεργίας. Τους ενώνει ο κοινός, πλατωνικός τους έρωτας για την Λώρα Ντουράντ, μια μυθική πορνοστάρ της δεκαετίας του ’90, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί μυστηριωδώς. Όταν τα πράγματα στη ζωή τους πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, οι δύο φίλοι αποφασίζουν να αναζητήσουν τη Λώρα.

22:00 Speed στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής 1994

Σκηνοθεσία: Γιάν Ντε Μποντ Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Σάντρα Μπούλοκ, Ντένις Χόπερ

Ένας νεαρός αστυνομικός καλείται να σώσει τους άτυχους επιβάτες ενός λεωφορείου, που πρόκειται να εκραγεί αν η ταχύτητά του πέσει κάτω από 80 χλμ/ώρα ή αν οι ‘όμηροι’ επιχειρήσουν να δραπετεύσουν! Η ταινία απέσπασε 2 Όσκαρ.

22:40 Το Ματωμένο Στέμμα στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία συμπαραγωγής ΗΠΑ, Καναδά και Μάλτας 2021

Σκηνοθεσία: Ντάβιντε Φεράριο Ηθοποιοί: Μάλκολμ ΜακΝτάουελ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Τομ Πράιορ

Μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου, οι κάτοικοι της Μάλτας παλεύουν να αποκτήσουν την ανεξαρτησία τους από τη βρετανική κυριαρχία. Ωστόσο, οι εξεγέρσεις κατά των αποικιοκρατών θα οδηγήσουν σε αιματοχυσία και στη σύλληψη πολιτών.

22:40 Ο Προστάτης στον ALPHA

Ταινία δράσης, αμερικανικής παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Μπόαζ Γιάκιν Ηθοποιοί: Τζέισον Στέιθαμ, Κάθριν Χαν, Κρις Σάραντον, Ρόμπερτ Τζον Μπερκ, Τζέιμς Χονγκ, Άνσον Μάουντ

Ο Λουκ Ράιτ, ένας παλαιστής μεικτών πολεμικών τεχνών, μετά την απόφασή του να «πουλήσει» έναν στημένο αγώνα, θα βάλει τη ζωή του στο στόχαστρο της ρωσικής μαφίας. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες, αφού η οικογένειά του θα δολοφονηθεί, ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί σύντομα στο περιθώριο. Όταν, όμως, συναντήσει τη νεαρή κινέζα, Μέι, ορφανή από γονείς, αλλά και μαθηματική διάνοια, που αναγκάζεται να δουλεύει για τη ρωσική «Τριάδα» ως λογίστρια, ο Λουκ δεν αργεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Θα αναλάβει αμέσως δράση για να επιστρέψει αποφασιστικά σε έναν πόλεμο, όπου αυτά που παίζονται στη σκιά είναι πολύ περισσότερα από αυτά που φαίνονται στην επιφάνεια.

23:15 Snowden στον ΣΚΑΪ

Δραματική βιογραφία αμερικάνικης παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Στόουν Πρωταγωνιστούν: Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ, Σέιλιν Γούντλεϊ, Μελίσα Λίο, Νίκολας Κέιτζ

Το 2013, ο Έντουαρντ Σνόουντεν αφήνει κρυφά τη δουλειά του στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ και πετά στο Χονγκ Κονγκ για να συναντηθεί με τους δημοσιογράφους Γκλεν Γκρίνγουολντ και Ίβεν Μακάσκιλ, καθώς και τη σκηνοθέτιδα Λόρα Πουατράς. Ο Σνόουντεν, ο οποίος εργαζόταν ως υψηλόβαθμος τεχνικός διαχειριστής ηλεκτρονικών συστημάτων, έχει ανακαλύψει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρακολουθεί όλες τις ψηφιακές επικοινωνίες – όχι μόνο ξένων κυβερνήσεων και τρομοκρατικών ομάδων, αλλά και των απλών Αμερικανών. Απογοητευμένος από τη δουλειά του, συγκέντρωσε σχολαστικά εκατοντάδες χιλιάδες απόρρητα έγγραφα που αποκαλύπτουν την πλήρη έκταση των υποκλοπών, και τώρα είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα πάντα.

23:15 Κωδικός Προστασίας στο OPEN BEYOND

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής και αυστραλιανής συμπαραγωγής 2006

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λονκρέιν Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φόρντ, Πολ Μπέτανι, Βιρτζίνια Μάντσεν, Μαίρη Λιν Ράισκουμπ, Ρόμπερτ Πάτρικ

Όταν μια ομάδα κακοποιών καταφέρνει να κρατήσει την οικογένεια του ως ομήρους, ο Τζακ Στάνφιλντ, ένας σχεδιαστής οικονομικών προγραμμάτων υψίστης ασφάλειας, πιέζεται να τους βοηθήσει να κλέψουν 100 εκατομμύρια δολάρια. Υπό τη στενή παρακολούθησή της συμμορίας, πρέπει να σπάσει τους κωδικούς προστασίας της τράπεζας, αλλά όσο κυλά ο χρόνος καθυστερώντας κανείς δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι τα αγαπημένα του πρόσωπα παραμένουν σώα και αβλαβή.

23:40 Split Apart στην ΕΡΤ2

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας 2019

Σκηνοθεσία: Ζίνα Παπαδοπούλου, Πέτρος Παπαδόπουλος Ηθοποιοί: Θάνος Λέκκας, Κίττυ Παϊταζόγλου

Σε μία μονόχρωμη, κατακόρυφη πόλη ένας μοναχικός άνθρωπος διαφέρει από τους άλλους γιατί διαφέρει από τον εαυτό του. Διαιρεμένος, διχασμένος, πασχίζει να βρει την αρμονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD: Χριστούγεννα στην COSMOTE TV με πάνω από 90 ταινίες για όλη την οικογένεια12.09.2018

23:45 Ma στον ANT1

Θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής 2019

Σκηνοθέτης: Τέιτ Τέιλορ Παίζουν: Οκτάβια Σπένσερ, Νταϊάνα Σίλβερς, Λουκ Έβανς

Η Σου Αν είναι μια ευτραφής, ιδιότροπη Αφροαμερικάνα που δουλεύει σε ένα κτηνιατρείο στο Οχάιο. Η μοναχική της ζωή θα ανατραπεί όταν μια παρέα μαθητών – ανάμεσά τους και η νεοφερμένη Μάγκι – θα της ζητήσουν να τους αγοράσει ποτά για μια νύχτα άγριου μεθυσιού. Η… εξυπηρέτηση θα γίνει συνήθεια και πολύ σύντομα η Σου Αν θα τους καλέσει να παρτάρουν στο υπόγειο του σπιτιού της. Τα παιδιά θα την λατρέψουν, θα την αποκαλούν «Ma», δείχνοντας την αγάπη τους, αλλά γρήγορα θα ανακαλύψουν πως πίσω από τη λαχτάρα της Σου Αν να είναι η «ψυχή του πάρτι» κρύβεται κάτι πολύ πιο σκοτεινό που έχει να κάνει με το παρελθόν της και με τον απαράβατο όρο που έχει θέσει σε όλους τους ανήλικους φίλους της: να μην ανέβουν ποτέ στο σπίτι της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b