MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV5MONDEplus: Ο Δεκέμβριος «μπήκε» γιορτινός με παραστάσεις, ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων

Το TV5MONDEplus «φοράει» τα γιορτινά του αυτόν τον Δεκέμβριο και φέρνει στις οθόνες μας θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων για να απολαύσουμε μαζί με τους αγαπημένους μας.

TV5MONDEplus: Ο Δεκέμβριος «μπαίνει» γιορτινός με παραστάσεις, ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων
Monopoli Team

Δεν υπάρχει ιδανικότερη ευκαιρία από τις γιορτές του τέλους του έτους για να απολαύσετε την ποικιλία σε θέατρο που προσφέρει το TV5MONDEplus: Θεατρικές παραστάσεις διαφόρων ειδών (και υποτιτλισμένες), για να ικανοποιήσουν ένα έμπειρο ή αρχάριο κοινό.

Είναι επίσης τέλεια περίοδος για να ταξιδέψετε με (ή χωρίς) παιδιά στη συλλογή των ταινιών και σειρών κινουμένων σχεδίων!

Θέατρο

Μολιέρος ερήμην μου

Μόνος στη σκηνή, ο Φρανσίς Περέν της Κομεντί Φρανσέζ μας διηγείται τη ζωή του Μολιέρου. Σαν να ήταν ο ίδιος. Ο Ζαν-Μπατίστ Ποκλέν, γεννημένος 400 χρόνια πριν, δεν υπήρξε ποτέ πιο ζωντανός !
*Δείτε την παράσταση.

Στο μέτρο του αδύνατου

Μία διήγηση που δημιουργεί εικόνες χωρίς να τις επιβάλλει, αγγίζει το αφόρητο χωρίς να το δείχνει. Ευαίσθητα θέματα που προσεγγίζονται με λεπτότητα.
*Δείτε την παράσταση.

Ο Πιερ και ο λύκος

Ο Πιερ, θαρραλέος και πονηρός, εξουδετερώνει το αντικείμενο των φόβων του. Το εμβληματικό μουσικό παραμύθι του Προκόφιεφ σε αφήγηση και εικονογράφηση από Βέλγους καλλιτέχνες.
*Δείτε την παράσταση.

Ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων

Συλλογές με ποικιλία για να γεμίσετε το ντεπόζιτο των διακοπών !

Οσκάρ και Μαλικά

Ο Οσκάρ και η Μαλικά, δύο μαθητές πέμπτης δημοτικού, περπατούν μαζί για να πάνε στο σχολείο τους. Κάθε πρωί έρχονται αντιμέτωποι με αστείες, παράλογες ή γελοίες καταστάσεις και βιώνουν απίθανες περιπέτειες.
*Νέα σεζόν εδώ.

Το ταξίδι του πρίγκηπα

Ένας γέρος πρίγκηπας ξεβράζεται σε μια άγνωστη ακτή. Σώζεται και φιλοξενείται από έναν νεαρό πίθηκο οι γονείς του οποίου έχουν εκδιωχθεί από την κοινότητά τους λόγω της πίστης τους στην ύπαρξη άλλων πολιτισμών.
*Δείτε την ταινία εδώ.

 Opinci

Ένας πατέρας αφηγείται στην κόρη του το εκπληκτικό ταξίδι τεσσάρων εξερευνητών που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο. Γοητευμένη από την ιστορία, η μικρή ανακαλύπτει ότι αυτή η περιπέτεια κινείται στα όρια της πραγματικότητας και της φαντασίας.
*Δείτε το μικρού μήκους εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD: Χριστούγεννα στην COSMOTE TV με πάνω από 90 ταινίες για όλη την οικογένεια12.09.2018

Μικρός άγιος Βασίλης

Ο Μικρός άγιος Βασίλης ετοιμάζεται να περάσει τις γιορτές με τους φίλους του στον Βόρειο Πόλο. Με την βοήθεια του πιγκουίνου Πένα, έχουν πολλά να κάνουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες στην ώρα τους.
*Δείτε τη σειρά εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

https://www.tv5mondeplus.com/fr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b