MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Kirstie Alley: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών – Το “αντίο” του John Travolta

Η γνωστή ηθοποιός που άφησε εποχή για τους ρόλους της στο “Cheers” και την τριλογία “Κοίτα ποιος μιλάει” με τον Τζον Τραβόλτα, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Kirstie Alley και John Travolta στο "Look Who's Talking"
Kirstie Alley και John Travolta στο "Look Who's Talking"
Monopoli Team

Η γνωστή ηθοποιός Kirstie Alley, που άφησε εποχή για τους ρόλους της στο “Cheers” και την τριλογία ταινιών “Κοίτα ποιος μιλάει”, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Ήταν 71 ετών.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε μέσα από μία ανακοίνωση, που εξέδωσαν οι δύο κόρες της, True και Lillie Parker, στα social media.

«Σε όλους τους φίλους μας σε κάθε άκρη του κόσμου… Με θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η απίστευτη, άγρια και αγαπητή μητέρα μας έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, που είχε ανακαλυφθεί μόλις πρόσφατα» διαβάζουμε στην ανακοίνωση. «Όσο εμβληματική ήταν στην οθόνη, ήταν μια ακόμα πιο καταπληκτική μητέρα και γιαγιά».

«Είμαστε ευγνώμονες στην εκπληκτική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών του Moffitt Cancer Center για τη φροντίδα τους» συνεχίζει η ανακοίνωση. “Η αγάπη και το πάθος της μητέρας μας για τη ζωή, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα πολλά κατοικίδιά της, και φυσικά η αιώνια αγάπη της για δημιουργία, ήταν ασύγκριτα και μας εμπνέουν να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο, όπως εκείνη”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kirstie Alley (@kirstiealley)

Η Kirstie Alley γεννήθηκε στο Κάνσας των ΗΠΑ, το 1951. Στα 29 της χρόνια μετακόμισε στο Λος Άντζελες ως διακοσμήτρια χώρων. Όντας ήδη μέλος στην Εκκλησία των Σαϊεντολόγων, αποζήτησε εκεί θεραπεία για τον εθισμό της στην κοκαϊνη.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1982, ξεκίνησε την καριέρα της με έναν ρόλο στο “Star Trek II: The Wrath of Khan”, ενώ σύντομα ακολούθησε η ταινία “Blind Date” και η μίνι σειρά “North and South”. Το 1984 πρωταγωνίστησε στο πλάι του Mark Harmon στην κωμωδία “Summer School”.

Η μεγάλη της επιτυχία ήρθε εκείνη τη χρονιά, όταν απέκτησε έναν ρόλο στο “Cheers”, μία από τις κορυφαίες αμερικανικές κωμωδίες. Για τον ρόλο της ως Rebecca Howe κέρδισε το πρώτο της Emmy Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Η καριέρα της συνεχίστηκε με σειρές, όπως το Veronica’s Closet και το Fat Actress, ενώ μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ήταν η τριλογία κωμωδιών, με τίτλο “Κοίτα Ποιος Μιλάει”, όπου συμπρωταγωνίστησε με τον John Travolta.

Μερικές από τις τελευταίες της εμφανίσεις ήταν στον δεύτερο κύκλο των “Scream Queens”, αλλά και στην έβδομη σεζόν του “Masked Singer”, νωρίτερα αυτόν τον χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τζον Τραβόλτα γίνεται 70: Δέκα ρόλοι του που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ12.09.2018

Το “αντίο” του John Travolta και της Jamie Lee Curtis

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της κάποτε συμπρωταγωνίστριας του, ο John Travolta, δημοσίευσε μία παλιά φωτογραφία της, γράφοντας: “Η Kirstie ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που είχα ποτέ. Σε αγαπώ Kirstie. Το ξέρω ότι θα σε ξαναδώ”.

Η συμπρωταγωνίστριά της στο “Scream Queens”, Jamie Lee Curtis, έγραψε ότι είχαν “συμφωνήσει ότι διαφωνούν για κάποια πράγματα”, αλλά είχαν “αμοιβάιο σεβασμό και σχέση”. (Η Kirstie Alley είχε εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στον Ντόναλντ Τραμπ, κατά τις προεδρικές εκλογές του 2016).


“Ήταν μία σπουδαία κωμική ηθοποιός στο Scream Queens και μία όμορφη στοργική μητέρα στην πραγματική ζωή” συνέχισε η Curtis, ενώ μοιράστηκε και μία ανάμνησή της με την ηθοποιό, που την είχε βοηθήσει στα χριστουγεννιάτικα ψώνια της εκείνη τη χρονιά.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b