MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Αγκαλιάσετε τη Γη! Σώστε τα Χριστούγεννα!, από την Weland Θέατρον στο Θέατρο της Ημέρας

Μια διαδραστική παράσταση για παιδιά, με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος και τίτλο «Αγκαλιάσετε τη Γη! Σώστε τα Χριστούγεννα!», παρουσιάζει η ομάδα Weland Θέατρον, στο Θέατρο της Ημέρας.

Monopoli Team

«Αγκαλιάσετε τη Γη! Σώστε τα Χριστούγεννα!». Μία διαδραστική παράσταση με πολύ τραγούδι, χορό και με βασικό συστατικό, την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, έρχεται από αυτό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Θέατρο της Ημέρας και μόνο για έξι παραστάσεις. Στόχος της παράστασης είναι η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για την προστασία του περιβάλλοντος.  Να συμμετέχουν ενεργά ως υπεύθυνοι πολίτες στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, αναπτύσσοντας πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας.

Περίληψη έργου:

Η κακιά Ρύπη, με βοηθούς όλη την ανθρωπότητα θέλει να αυξήσει κι   άλλο την θερμοκρασία της γης και να τριπλασιάσει τα καυσαέρια. Στόχος της είναι να καταστρέψει τα Χριστούγεννα για πάντα, λιώνοντας τους πάγους. Πώς αλλιώς θα μπορέσουν να φτιάξουν τα ξωτικά δώρα για όλα τα παιδιά εάν λιώσουν οι πάγοι και ολόκληρη η Χώρα τους βυθιστεί στον κρύο ωκεανό;

Ακόμα και αν ο Άγιος Βασίλης τα καταφέρει να πετάξει με το έλκηθρο, τους τάρανδούς του και τον αγαπημένο του Ρούντολφ, η Ρύπη έχει γεμίσει την ατμόσφαιρα από καυσαέρια που δεν θα αφήσουν το έλκηθρο να προσγειωθεί! Τα Χριστούγεννα αλλά και η γη ολόκληρη κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα!

Θα καταφέρουν τα ξωτικά να συνεργαστούν με τα παιδιά και  να σώσουν τα Χριστούγεννα για φέτος τουλάχιστον; Μόνο τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν την ιστορία μας σε ένα αίσιο τέλος.

[relart 1]

Στο τέλος της παράστασης όταν τα παιδιά καταφέρουν να περάσουν όλες τις δοκιμασίες, θα τους μοιραστούν σπόροι-βολβοί για να τους φυτέψουν στην δική τους γλάστρα επιστρέφοντας σπίτι.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκηνοθεσία: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου

Σκηνικά: Ιωάννης Καρράς

Παίζουν: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου, Μιχαέλα Αναστασοπούλου, Ματίνα Κοψολαίμη

Διάρκεια: 45’ λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 7€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 3 έως 18 Δεκεμβρίου 2022
Πληροφορίες: Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6976828433
Παραστάσεις: Σάββατο & Κυριακή: 3/12, 4/12, 10/12, 11/12, 17/12,18/12 στις 12.00
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο της Ημέρας, Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι, Αθήνα. T: 210 69 29 090. Ε: [email protected] | https://theatro-imeras.gr/gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b