MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

«Σμύρνη μου Αγαπημένη»: Στο στόχαστρο της τουρκικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Hürriyet

Το εξώφυλλο της σημερινής έκδοσης της εφημερίδας Hürriyet «φιλοξενεί» θέμα για την ταινία με αφορμή την προβολή της στις ΗΠΑ αλλά και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Monopoli Team

Ιδιαιτέρως… εκνευρισμένοι φαίνεται πως είναι δημοσιογράφοι στην Τουρκία με την ταινία της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου Αγαπημένη». Το εξώφυλλο της σημερινής έκδοσης της εφημερίδας Hürriyet «φιλοξενεί» θέμα για την ταινία με αφορμή την προβολή της στις ΗΠΑ αλλά και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κάνοντας λόγο για «ελληνική προπαγάνδα», για «σχέδιο εισβολέα» με την «Σμύρνη μου Αγαπημένη», με ενώ ασκείται κριτική και στον ηθοποιό Μπουράκ Χακί επειδή συμμετείχε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣμύρνη μου αγαπημένη: Η κινηματογραφική υπερπαραγωγή της Μιμής Ντενίση στον ΑΝΤ1, σε μία μίνι σειρά που θα καθηλώσει12.09.2018

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο τίτλος του θέματος είναι «το σχέδιο του εισβολέα με την ταινία» ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η «Σμύρνη μου Αγαπημένη» δείχνει «μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα». Ο λόγος του δημοσιεύματος είναι το γεγονός ότι η ταινία θα προβληθεί σε 700 αίθουσες στις ΗΠΑ και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 11 Ιανουαρίου 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣμύρνη μου αγαπημένη: Δείτε το δεύτερο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ112.09.2018

Ταυτόχρονα η Hürriyet γράφει πως η ταινία αποτελεί «ελληνική προπαγάνδα» και υποστηρίζει πως η ελληνική πλευρά κάνει λόγο για «γενοκτονία ενώ δεν είχε συμβεί τίποτα στη Σμύρνη». Από τα «βέλη» του αρθρογράφου δεν… γλίτωσε και ο δημοφιλής ηθοποιός στη γειτονική χώρα Μπουράκ Χακί, στον οποίο ασκείται έμμεσα κριτική. Αξιο αναφοράς είναι πως δίπλα στο θέμα με την ταινία είναι οι δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b