MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Καρυοθραύστης, από την παιδική σκηνή «Ονειροπόληση» στο θέατρο Βρετάνια

Η παιδική σκηνή «Ονειροπόληση» παρουσιάζει φέτος στο Θέατρο Βρετάνια τον «Καρυοθραύστη», ένα χριστουγεννιάτικο έργο – ύμνο στη φαντασία και τα ευχάριστα όνειρα, σε διασκευή-σκηνοθεσία Τούλας Ζαχαριουδάκη.

Monopoli Team

Η παιδική σκηνή «Ονειροπόληση» θα παρουσιάσει στο Θέατρο Βρετάνια, από τις 27 Νοεμβρίου, την παιδική – διαδραστική παράσταση «Καρυοθραύστης». Ένα έργο το οποίο κατέχει τη δική του ξεχωριστή θέση στις καρδιές των παιδιών, σε διασκευή – σκηνοθεσία Τούλας Ζαχαριουδάκη.

Το έργο είναι ένας ύμνος στην φαντασία και στα ευχάριστα όνειρα, που δημιουργεί όμορφες εικόνες, σπουδαία συναισθήματα, γλυκές αναμνήσεις και κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται, να μάχονται, να ελπίζουν. Εκτυλίσσεται την παραμονή των Χριστουγέννων και διαδραματίζεται μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Το Όνειρο… η Φαντασία… οι Μελωδίες… όλα μαζί και καθένα ξεχωριστά ταιριάζουν απόλυτα στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Καρυοθραύστης»: Η ιστορία του έργου με λίγα λόγια

Όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα, τα παιχνίδια ζωντανεύουν και γιορτάζουν τα δικά τους Χριστούγεννα. Ο Καρυοθραύστης – δώρο του θείου των παιδιών – γίνεται ένας όμορφος πρίγκιπας που ταξιδεύει μαζί με την Κλάρα και με τη βοήθεια των παιδιών – θεατών στην ΟΝΕΙΡΟΧΩΡA…Εμπόδιο στο όμορφο ταξίδι τους είναι ο βασιλιάς των ποντικών … και τα ποντικάκια του! Τι θα γίνει όμως όταν ξημερώσουν Χριστούγεννα; Που θα βρεθεί η μικρή Κλάρα και ο Καρυοθραύστης – πρίγκιπας; Το έργο είναι διαδραστικό, τα παιδιά συμμετέχουν όλα μαζί αλλά και κατά ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ραφτάκος των λέξεων: Η sold out παράσταση της ομάδας «Μικρός Νότος» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης12.09.2018

Ο Καρυοθραύστης, έργο του Έρνεστ Τέοντορ Αμαντέους Χόφμαν, το οποίο έκανε λιμπρέτο ο Αλέξανδρος Δουμάς και πλαισίωσε μουσικά ο μεγάλος Ρώσος συνθέτης Πιότρ Ιλίτς Τσαϊκόφσκι, παρουσιάζεται κάθε χρόνο την περίοδο των εορτών σε όλες τις πόλεις του κόσμου. Το έργο απευθύνεται στα παιδιά σαν το ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο δώρο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Έρνεστ Τέοντορ Αμαντέους Χόφμαν
Σκηνοθεσία: Τούλα Ζαχαριουδάκη

Σκηνικά: Παύλος Καρακασίδης
Κοστούμια: Αντιγόνη Γλυκού
Μουσική: Σίσυ Αλατά
Χορογραφία: Αλέξανδρος Χατζιάρας

Παίζουν: Παντελής Μαρτίνος, Αντιγόνη Γλυκού, Ελένη Φιλιούση, Κωνσταντίνος Τσιάκος, Κατερίνα Καλουμένου και ο Λευτέρης Μελέτης.

Διάρκεια: 90' με διάλειμμα (δέκα λεπτά)
Τιμές Εισιτηρίων: Από 10€
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 27 Νοεμβρίου 2022 έως 8 Ιανουαρίου 2023
Πληροφορίες: Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή 11:00 και 15:00
Διασκευή: Τούλα Ζαχαριουδάκη
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-bretania/karyothraustis/
Πληροφορίες Χώρου: Θέατρο Βρετάνια, Πανεπιστημίου 7, Αθήνα. Τηλ: 21 0322 1579.
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b