MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 53: Η Ζαφείρω έχει στήσει ομηρία στο καφενείο και απαιτεί να της δώσουν το γιο της, τα χωράφια της Τρουφέξ, την πηγή με το θαυματουργό νερό και τα λεφτά που έχουν περισσέψει από την Ιταλία. Την ίδια ώρα, οι Πλατανιώτες έχουν χωριστεί στα τρία. Άλλοι θέλουν να συνθηκολογήσουν, για να μη ρισκάρουν τις ζωές των ομήρων, οι Ανανιάδηδες, πατήρ και υιός, καταστρώνουν επιχειρησιακό σχέδιο για να κάνουν ντου από παντού, ενώ η Βαλέρια δεν συμβιβάζεται, δεν συνθηκολογεί και πηγή δεν δίδει. Ο εκβιασμός προκρίνεται τελικά ως η καλύτερη λύση και ο Τζώρτζης ξεπαγώνει το δαχτυλάκι που «φυλάνε» τα ξαδέρφια στην κατάψυξη. Πώς θα αντιδράσει η Ζαφείρω, όταν καταλάβει ότι οι Πλατανιώτες προσπαθούν να τη δουλέψουν ψιλό γαζί;

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 35: Η ανακάλυψη του μυστικού δεσμού του Χριστόφορου με τη Βικτώρια από τον Άγη φέρνει τεράστιους τριγμούς στην οικογένεια Μπουραντά. Η εμπιστοσύνη του Άγη και της Αμαλίας στον πατέρα τους κλονίζεται και ο Χριστόφορος ζει την αποκαθήλωση στα μάτια των παιδιών του… Η Ντέπυ επιστρέφοντας στην Ελλάδα αμφιταλαντεύεται στο αν πρέπει ή όχι να πλησιάσει τον Ντίνο, όμως οι κινήσεις της, του δημιουργούν για ακόμα μια φορά τεράστιο πρόβλημα… Η πίεση που ασκεί η Πιπίτσα στον Μάρκο ώστε να ξανά γίνουν ζευγάρι, θα φέρει αποτέλεσμα, ή θα απομακρύνει τον Μάρκο ακόμα περισσότερο;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 33: Η Ισμήνη βρίσκει τη φωνή της και στο σπίτι των Μακρή στήνεται γιορτή, αλλά η χαρά του Δημήτρη δεν κρατάει για πολύ αφού ο Αντρέας του ανακοινώνει ότι δεν θα ξαναπάει σχολείο. Η Αλεξάνδρα φοβισμένη από τις απειλές που δέχεται, ακολουθεί παντού τον Παύλο και τον φέρνει στα όριά του. Ο Ορέστης χωρίζει με τη Σόνια και πάει να βρει τη Νεφέλη, αλλά αυτή επιμένει ότι δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Η Ειρήνη προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει το Δημήτρη να μείνουν μαζί. Η Πέρσα παρακολουθεί τη Σταυρούλα, ενώ η Νεφέλη μαθαίνει έντρομη ότι ο Ορέστης χτύπησε με τη μηχανή.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 16: Ο Αρίστος και η Μελίνα, για να μείνουν λίγο μόνοι τους, οργανώνουν μια κρυφή απόδραση στο εξοχικό τους, αλλά λένε σε όλους ότι θα πάνε στην Μύκονο για δουλειές. Ο Αλέξανδρος δράττεται της ευκαιρίας και οργανώνει πάρτι στο σπίτι όσο λείπουν οι γονείς του. Το ίδιο όμως κάνει και ο Γιάννης, που θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά του νωρίτερα στην βίλα με την ακριβή κάβα του Αρίστου. Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα: πρέπει να διώξουν την Περιστέρα και την Βιβή από το σπίτι. Έτσι, ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει δράση και τις στέλνει στο… εξοχικό. Και ενώ ο Αρίστος και η Μελίνα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση όσο προσπαθούν να κρυφτούν από τις δυο γυναίκες, ο Αλέξανδρος και ο Θάνος κάνουν σχέδια για το πώς να χωρίσουν την Εριέττα από τον καινούργιο φίλο της στο πάρτι στην πισίνα.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 35: Η Αργυρώ σπεύδει στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. Η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Άγγελου πλησιάζει, γεγονός που φορτίζει την Άσπα. Η γιαγιά Ειρήνη πιέζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για το προξενιό της Μαρίνας στον Μάρκο. Ο παπα- Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι, ενώ η Θοδώρα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο για τον Λευτέρη. Ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές. Ο Νικηφόρος κάνει προπόνηση στο σημάδι, υπό την επίβλεψη του Μαθιού, χωρίς να το γνωρίζει η Βασιλική.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 47: Ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη, πιέζει για μια ακόμα φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει, αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Η Χάιδω με τη σειρά της τρέμει για την υγεία του Λυκούργου, καθώς θεωρεί πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να προσεγγίσει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιό του. Ο Μάνος συνεχίζει να ανησυχεί για τις προθέσεις του Σωκράτη και οι αϋπνίες του προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου. Η Μυρτάλη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της, αλλά δεν ξέρει με ποιον. Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού τους. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία. Ξεκινά από τους Στεφανέους και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιό τους.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 23: Ο Μανόλης δεν καταφέρνει να πάρει κουβέντα από την Αυξεντία, ενώ παράλληλα η ταυτότητα που βρήκε ο Σαράντος με την Τασούλα, θαμμένη στην Παλιόβρυση, αρχίζει να γεννά αναπάντητα ερωτήματα σε όλο το χωριό. Από την άλλη ο Μπόγρης ενώ αρχικά αποθαρρύνεται, από την αντίδραση του Μητροπολίτη σε σχέση με το σχέδιο του, στη συνέχεια καταλαβαίνει ότι αυτό που είπε φεύγοντας είναι ενθαρρυντικό, δίνοντας του το πράσινο φως για να δράσει. Από την άλλη ο Θέμης δίνει ακόμα μια ευκαιρία στον Βίκο. Η Αλεξία μαθαίνει για τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Γερακιανή, αποχαιρετώντας την Ελισάβετ.

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στο MEGA

Επεισόδιο 15: Ενώ ο Στρατής και η Ζέτα περνάνε για πρώτη φορά λίγες στιγμές μαζί, χωρίς να σκέφτονται το πριν και το μετά, ο Στέλιος ανακαλύπτει πως ο Στρατής έχει φάκελο στην Αθήνα και στέλνει τον Αλέξανδρο να ερευνήσει την υπόθεση, προκαλώντας την οργή του Χρήστου…. Ο Μίλτος από την άλλη αρχίζει να χάνει τον έλεγχο φέρνοντας τον Τάσο αντιμέτωπο με τον εαυτό του… Καθώς ο καινούργιος πιανίστας παίρνει τη θέση του στο μαγαζί φέρνοντας μαζί του ένα καινούριο κόσμο, ο Αλέξανδρος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νώντα και την εμπλοκή του Στρατή σ’ αυτήν.

Ταινίες

20:00 Καλοκαιρινές Νύχτες στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Ελάιζα Μπάινουμ Ηθοποιοί: Τιμοτέ Σαλαμέ, Μάικα Μονρόε, Άλεξ Ρόου

Το περιπετειώδες ‘ταξίδι’ ενηλικίωσης ενός κοινωνικά αδέξιου αγοριού, που περνά το καλοκαίρι του 1991 σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Μασαχουσέτης. Εκεί, θα ανακαλύψει τον έρωτα αλλά και τον τρόπο να βγάζει εύκολο χρήμα.

21:00 That Evening Sun στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2009

Σκηνοθεσία: Σκοτ Τιμς Ηθοποιοί: Χαλ Χόλμπρουκ, Ρέιμοντ ΜακΚίνον, Γουάλτον Γκόγκινς

Ένας ηλικιωμένος αγρότης από το Τενεσί επιστρέφει στη φάρμα της οικογένειάς του, όπου έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη οικογενειακή προδοσία και τον κίνδυνο να χάσει το πατρικό του, μετά την εμφάνιση ενός εχθρού από τα παλιά.

21:00 Ο Επιβάτης στο STAR

Περιπέτεια αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Ζομ Κολέ Σερά Παίζουν: Λίαμ Νίσον, Βέρα Φαρμίγκα, Πάτρικ Γουίλσον, Σαμ Νιλ

Ο Μάικλ Μακ Κόλει είναι μάνατζερ σε μία απρόσωπη ασφαλιστική εταιρία και ζει με τη σύζυγό του και τον γιό τους σε ένα προάστιο της Νέας Υόρκης. Σε μια άσχημη μέρα για εκείνον, καθώς απολύθηκε και στη συνήθη διαδρομή με το τρένο επιστρέφοντας σπίτι του, μια επιβάτης του συστήνεται ως Τζοάνα και του κάνει μία δελεαστική πρόταση: να βρει ποιος επιβάτης του τρένου δεν είναι τακτικός, με ανταμοιβή ένα απίστευτο οικονομικό έπαθλο. Εύκολη δουλειά, θα σκεφτόταν κάποιος αλλά ο Μάικλ σύντομα καταλαβαίνει ότι βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος σε μια συνωμοσία.

21:00 Ο Βράχος στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια δράσης βρετανικής παραγωγής 1996

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι Πρωταγωνιστούν: Σον Κόνερι, Νίκολας Κέιτζ, Εντ Χάρρις, Ντέιβιντ Μορς, Γουίλιαμ Φόρσαϊθ, Μάικλ Μπίεν

Ο στρατηγός Φράνσις Χάμελ υπηρετεί με αυταπάρνηση στον Αμερικανικό Στρατό εδώ και δεκαετίες, θυσιάζοντας ακόμα και την προσωπική του ζωή για το καθήκον. Πολεμούσε πάντα στην πρώτη γραμμή και προστάτευε τους άντρες του, όμως τώρα συνειδητοποιεί πως ο Στρατός και η Κυβέρνηση των ΗΠΑ αδιαφορεί για τις οικογένειες των πεσόντων. Αφού δοκίμασε κάθε νόμιμο μέσο στη διάθεσή του χωρίς να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, ο Χάμελ θα καταστρώσει ένα παράτολμο σχέδιο. Θα καταλάβει με τους άνδρες του τον Βράχο, το νησί που φιλοξενούσε τις φυλακές του Αλκατράζ, και θα κρατήσει ομήρους τους τουρίστες που βρίσκονται εκεί.

21:00 Zoolander: Ο Άρχοντας της Πασαρέλας στο OPEN BEYOND

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2001

Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ Πρωταγωνιστούν: Μπεν Στίλερ, Κριστίν Τέιλορ, Όουεν Ουίλσον, Γουίλ Φέρελ, Μίλα Γιόβοβιτς

Ο Ντέρεκ Ζουλάντερ βρίσκεται στη χειρότερη φάση της ζωής του. Έχει παραγκωνιστεί από τη θέση του καλύτερου μοντέλου από τον Χάνσελ, χάνει τους κολλητούς του σε ένα περίεργο δυστύχημα, ενώ η οικογένεια του δεν θέλει να τον βλέπει. Όταν ο διάσημος μόδιστρος Μουγκάτου τού προσφέρει μια θέση στην πασαρέλα νομίζει ότι η κακή του τύχη αρχίζει να αλλάζει, αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεται μπλεγμένος στα σατανικά σχέδια του αδίστακτου Μουγκάτου από τα οποία θα πρέπει να παλέψει για να ξεφύγει.

22:00 Ο Άνθρωπος με τα Χίλια Πρόσωπα στην ΕΡΤ2

Πολιτικό θρίλερ, παραγωγής Ισπανίας 2016

Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ  Πρωταγωνιστούν: Εδουάρδ Φερνάντεθ, Χοσέ Κορονάδο, Κάρλο Σάντος, Μάρτα Ετούρα

Φρανσίσκο Παέσα – πρώην μυστικός πράκτορας της Ισπανικής Κυβέρνησης και ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για την σημαντικότερη επιχείρηση εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης των Βάσκων, της ETA – παγιδεύεται από την ίδια του την κυβέρνηση και αναγκάζεται να φύγει από τη χώρα. Όταν τελικά θα επιστρέψει, το κοφτερό μυαλό του Παέσα θα οργανώσει την εκδίκησή του, με στόχο να αρπάξει τα λεφτά και να ξεγελάσει μια ολόκληρη χώρα, σε μια ευφυή και περίπλοκη επιχείρηση, αντάξια του καλύτερου ταχυδακτυλουργού. Από τη βραβευμένη ομάδα της ταινίας «Το Μικρό Νησί» («La Isla Minima») που ενθουσίασε το ελληνικό κοινό το καλοκαίρι του 2015, έρχεται ένα εξίσου καλογυρισμένο θρίλερ από έναν σκηνοθέτη που ξέρει να χειρίζεται απόλυτα τη γλώσσα και το ρυθμό ενός θρίλερ και να δημιουργεί μοναδική ένταση ανάμεσα στους χαρακτήρες του. Η ταινία βραβεύθηκε με δύο Γκόγια – Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου και Καλύτερου Νέου Ηθοποιού για τον Κάρλος Σάντος.

22:00 Ελπίδα στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία συμπαραγωγής Σουηδίας και Νορβηγίας 2019

Σκηνοθεσία: Μαρία Σοντάλ Ηθοποιοί: Αντρέα Μπρεν Χέφιχ,Στέλαν Σκάρσγκαρντ,Άλφρεντ Βάτνε

Με την πάροδο του χρόνου, η Άνια και ο Τόμας έχουν απορροφηθεί από τις δημιουργικές καριέρες τους, αφήνοντας τη σχέση τους να φθαρεί. Ωστόσο, μια σοκαριστική διάγνωση θα ωθήσει το ζευγάρι να επανεξετάσει τα πάντα στη ζωή του.

23:00 Σκοτεινός Κώδικας στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία επιστημονικής φαντασίας παραγωγής ΗΠΑ, Βρετανίας και Αυστραλίας 2009

Σκηνοθεσία: Άλεξ Πρόγιας Ηθοποιοί: Νίκολας Κέιτζ,Ρόουζ Μπερν,Τσάντλερ Καντέρμπερι

Ένας δάσκαλος βρίσκει ένα κουτί με ζωγραφιές, που είχαν σχεδιάσει μαθητές το 1958. Μελετώντας τα σχέδια, διαπιστώνει ότι υπάρχουν ανατριχιαστικές προβλέψεις για το μέλλον, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.

23:15 Στα Μαχαίρια στο STAR

Ταινία μυστηρίου αμερικανικής συμπαραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Ράιαν Τζόνσον Παίζουν: Ντάνιελ Κρεγκ, Κρις Έβανς, Άνα Ντε Άρμας, Τζέιμι Λι Κέρτις, Μάικλ Σάνον, Ντον Τζόνσον, Τόνι Κολέτ, Κρίστοφερ Πλάμερ

Όταν ο φημισμένος συγγραφέας Χάρλαν Θρόμπεϊ, βρίσκεται νεκρός στην έπαυλή του έπειτα από τον εορτασμό των 85ων γενεθλίων του, ο πάντα περίεργος αλλά και ευγενής ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ προσλαμβάνεται για να ερευνήσει το έγκλημα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b