MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ΄κύκλος, επεισόδιο 51: Ο Πετράν προσπαθεί να αποφύγει τη συνάντηση με τον Ανδρέου και παίρνει άρον άρον την Κατερίνα και την Τούλα για να γυρίσουν στον Πλάτανο. Ο Ηλίας και η Βαλέρια ζουν ένα δράμα, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έπεσαν ξανά στην παγίδα της Ζαφείρως. Tο ίδιο δράμα ζει και ο παπάς όμως, που πάνω στην απελπισία του ζητάει βοήθεια από τη βελζεβούλα. Η Κατερίνα, επιστρέφοντας στον Πλάτανο, τσακώνεται για μια ακόμα φορά με τον Παναγή, που αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με τον Πετράν. Το ίδιο επιθυμούν κι ο Κανέλος με τον Τζώρτζη, όμως, ο τσακωμός τους ταράζει τη Χρύσα που αναγκάζεται να πάει εκτάκτως στο γυναικολόγο. Την ίδια ώρα, ο Εγκέφαλος έχει πλευρίσει το Θοδωρή και την Αγγέλα και έχει βρει το τέλειο πάτημα για να προχωρήσει τα σχέδια του.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Eπεισόδιο 33: Ο Ντίνος προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από τη Μιράντα για τη σχέση της με τον Θανάση. Η Μιράντα κρύβει τα σημάδια της κακοποίησης και επιστέφει στη δουλειά, αλλά ένα έμπειρο μάτι θα τα εντοπίσει. Τα προβλήματα στον γάμο του Μάρκου φουντώνουν και η Πιπίτσα αναγκάζεται να τον εκβιάσει με τρόπο που τον εξοργίζει.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 31: Μια ακόμα αποκάλυψη έρχεται να αναστατώσει τον Παύλο: η Αλεξάνδρα του ανακοινώνει ότι ήρθε από Θεσσαλονίκη με σκοπό να μείνει μαζί του! Ένα όμως τηλεφώνημα, θα δείξει ότι ο σκοπός του ταξιδιού της, κρύβει κάτι το ύποπτο. Η Νεφέλη με τον Ορέστη, τώρα, θα είναι μάρτυρες ενός ερωτικού ραντεβού… και γνωρίζουν πολύ καλά το ζευγάρι που αγκαλιάζεται στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, η πραγματική Σταυρούλα θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή… να πάει στην εταιρία του Δαβρή. Αλλά δεν θα καταφέρει να μείνει αόρατη.

21:00 Εκτός Υπηρεσίας στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 17: Έφτασε η ώρα για τη γιορτή της ειρήνης, λίγο όμως πριν ανάψουν τα θεατρικά φώτα για να ξεκινήσει η παράσταση, τη σεμνή εκδήλωση θα καταστρέψει ο Ιάκωβος, ο οποίος εισβάλει στο χώρο και φωνάζει ότι η Σοφία και ο Στρατής είναι παράνομο ζευγάρι και τους κατηγορεί ανοιχτά, ότι αυτοί έκλεψαν τα λείψανα του Ντάντουλα! Η κατάσταση παρεκτρέπεται και η μία αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη! Ο Κούλης μαθαίνει ότι η Μπεάτα του τα φοράει με τον Νιόνιο, η Ανκίτσα πληροφορείται ότι ο Στρατής τσιλιμπουρδίζει με την Σοφία και τέλος ο Μένιος μαθαίνει ότι η μητέρα του έχει εντονότατη εpωτική ζωή! Θα καταφέρει ο Σωκράτης να επιβάλει την τάξη; Μέσα στον πανικό, ο Αλέκος αρπάζει την Φώτω, την φορτώνει στους ώμους και προσπαθεί να την πείσει ότι είναι ο άντρας της ζωής της. Θα δώσει η Φώτω μια ευκαιρία στον εpωτοχτυπημένο Αλέκο;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 33: Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες, ενώ την ίδια ώρα στο αρχοντικό επικρατεί ανησυχία για την υγεία της Καλλιόπης. Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη αμφιταλαντεύεται, αν πρέπει να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο. Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του, ενώ την ίδια ώρα, φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 45: Η Μαρίνα εξομολογείται όλη την αλήθεια στον Μάνο σχετικά με τον Σωκράτη κι εκείνος θορυβείται. Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται, με αποκορύφωμα μια ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδως. Οι δύο γυναίκες, με σύμμαχο τον Λυκούργο, την πιέζουν να καταγγείλει τον Παναγιώτη, αλλά εκείνη φοβάται. Ωστόσο, αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου. Οι Καπερνάροι επιστρέφουν στη Μάνη και ο Στέφανος με την Ελένη τους αποχαιρετούν σε κλίμα συγκίνησης. Η βιοτεχνία της Βασιλικής αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Ισίδωρο για να μιλήσουν για την προεκλογική εκστρατεία και, μετά από πίεση του Ισίδωρου, του αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο χώρισε με τη Μυρτάλη. Την ίδια ώρα, η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη, φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό.

22:00 Κάνε ότι Κοιμάσαι στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 19: Ένα μέλος της σπείρας των ληστών δολοφονείται κοντά στο σπίτι του Νικόλα και δεν υπάρχει κανένας ύποπτος. Η Μπετίνα θέλει να προστατεύσει την κόρη της από την εμπλοκή της στην υπόθεση και η Νάσια ζητάει από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, να καταθέσει στην Αστυνομία όσα γνωρίζει. Τι κρύβει το κορίτσι; Για ποιο πράγμα υποπτεύεται ο Παύλος τον Βανδώρο;

Επεισόδιο 20: Η Αστυνομία εξετάζει όλες τις επαφές του δολοφονημένου ληστή. Ο Νικόλας δεν ξέρει τι να πει στην Αστυνομία. Η συμμορία έχει τρομοκρατηθεί από τις εξελίξεις και τα μέλη της προσπαθούν να βρουν τρόπο να εξαφανιστούν. Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τη Νάσια που θα βγει από το νοσοκομείο, αλλά ποιος προσπαθεί να σκοτώσει το κορίτσι;

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 13: Η Βρεττώ παρακολουθεί με δυσπιστία την αλλαγή του Χρήστου, ενώ Εύη και Φωτεινή παλεύουν να βρουν νέες ισορροπίες. Ο Χρήστος από την άλλη έχει πάρει φωτιά… Δίνει μια οριστική απάντηση στον Στέλιο, καθησυχάζει τις κόρες του και ξεκινά μια νέα επαφή με την όμορφη και παράξενη Βάσω… Μια κουβέντα του Μίλτου με τον Αλέξανδρο… φέρνει στα χέρια του μια νέα πληροφορία για τον Χρήστο… Κι ενώ η Νίτσα δέχεται τελικά την πρόσκληση του Γιώργη και βγαίνουν επιτέλους μαζί, η παρέα αποχαιρετά το Σήφη και η Ζέτα επιστρέφει στο Αγρίνιο… Έξω από το ξενοδοχείο της περιμένει ο Στρατής.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 21: Ο Βίκος επισκέπτεται την Κύρα, ενώ ο Θέμης παραμονεύει για να μάθει τι συμβαίνει. Ο Φραγκίσκος με την Όλγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο που δεν τους λέει τι συμβαίνει. Η Ελισάβετ εξομολογείται στον Μητροπολίτη αυτό που έγινε, αλλά λέει ψέματα. Η Αυξεντία ζητάει τη βοήθεια του Μανόλη. Στη συνάντηση του Θέμη και του Βίκου η σύγκρουσή τους παίρνει επικίνδυνη τροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜίνα Αδαμάκη – Studio Κλεισθένης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Σταμάτη Φασουλή από τα ‘80s12.09.2018

Ταινίες

20:05 Brothers στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2009

Σκηνοθεσία: Τζιμ Σέρινταν Ηθοποιοί: Τζέικ Τζίλενχαλ, Νάταλι Πόρτμαν, Τόμπι Μαγκουάιρ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Σαμ Σέπαρντ

Ο Σαμ είναι ένας αφοσιωμένος στην πατρίδα πεζοναύτης, παντρεμένος με τον εφηβικό του έρωτα, την Γκρέις, και πατέρας δύο μικρών κοριτσιών. Όταν μετά τη τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν παύει να δίνει σημεία ζωής, ο αδελφός του, Τόμι, αναλαμβάνει να φροντίσει την οικογένειά του.

21:00 Πιάσε με Αν Μπορείς στον ΣΚΑΪ

Βιογραφικό δράμα αμερικάνικης και καναδικής παραγωγής 2002

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ηθοποιοί: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τομ Χανκς, Κρίστοφερ Γουόκεν

Η αληθινή ιστορία ενός καταζητούμενου από το FBI νεαρού, ο οποίος υιοθέτησε με επιτυχία διάφορες ταυτότητες, ενώ πλαστογράφησε επιταγές συνολικής αξίας μερικών εκατομμυρίων δολαρίων… Η ταινία κέρδισε 2 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

21;00 The A- Team στο OPEN BEYOND

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2010

Σκηνοθεσία: Τζο Κάρναχαν Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέσικα Μπιλ, Πάτρικ Γουίλσον, Σάρλτο Κόπλεϊ, Μόρι Στέρλινγκ

Τέσσερις Αμερικανοί στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων κατηγορούνται για ένα έγκλημα που δε διέπραξαν και αναλαμβάνουν δράση για να βρουν τον πραγματικό ένοχο και να καθαρίσουν το όνομά τους.

22:00 Γλυκιά Απόδραση στην ΕΡΤ2

Κωμωδία, παραγωγής Γαλλίας 2015

Σκηνοθεσία: Μπρούνο Πονταλίντες Πρωταγωνιστούν: Μπρούνο Πονταλίντες, Σαντρίν Κιμπερλέν, Ανιές Ζαουί, Βιμάλα Πονς

Ο Μισέλ είναι πενηντάρης γραφίστας, σε κρίση μέσης ηλικίας. Μέσω διαδικτύου παραγγέλνει ένα καγιάκ με σκοπό μια γλυκιά απόδραση. Κωπηλατώντας διασχίζει την υπέροχη γαλλική εξοχή και μέσα από μια σειρά απρόσμενων συναντήσεων έρχεται σε επαφή με τα πραγματικά του αισθήματα.

23:15 Μία Νύχτα στο Μουσείο στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικάνικης και βρετανικής παραγωγής 2006

Σκηνοθεσία: Σον Λεβί Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Κάρλα Γκουτζίνο, Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο καλόκαρδος Λάρι, νυχτοφύλακας στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας, έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο μυστήριο, όταν, στη διάρκεια μιας βάρδιας, τα εκθέματα ζωντανεύουν ως δια μαγείας, περιφέρονται στους διαδρόμους και προκαλούν πανικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπέραντη Αγάπη: Ο Εμανουέλε Κριαλέζε «αναπλάθει» την παιδική του ηλικία σε μια συγκινητική ιστορία12.09.2018

23:30 Kill Bill Vol. 1 στο OPEN BEYOND

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2003

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο Ηθοποιοί: Ούμα Θέρμαν, Λούσι Λιου, Ντάριλ Χάνα, Ντέιβιντ Καραντάιν, Μάικλ Μάντσεν, Τζούλι Ντέιφους

Τη μέρα του γάμου της, μια επαγγελματίας δολοφόνος δέχεται επίθεση από το αφεντικό της, Μπιλ, και τη συμμορία του. Από τη συμπλοκή, η ίδια πέφτει σε κώμα και χάνει το αγέννητο παιδί και τον άντρα της. Πέντε χρόνια μετά, συνέρχεται και ζήτα εκδίκηση.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b