MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Gucci Good Game: Η φύση παίζει παιχνίδια στη νέα, ανατρεπτική συλλογή του οίκου

Εμπνευσμένος από την κοινότητα του gaming, o γνωστός οίκος λανσάρει νέα φουτουριστική καμπάνια με μεταλλικές tote bags και GG Good Game logos.

Monopoli Team

Μια ιδιαίτερη σχέση υπάρχει ανάμεσα στον οίκο Gucci και τον κόσμο του gaming. Κάτι που αποφάσισαν να αναδείξουν υπέροχα, μέσα από την νέα τους capsule συλλογή, με τίτλο «Good Game». H καμπάνια δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το “King Kong Magazine”, και φωτογράφο τον Piczo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCFDA 2022: Οι εμφανίσεις που έλαμψαν στο λευκό χαλί των βραβείων12.09.2018

Pop χρώματα, metallic υφάσματα, φούτερ, baseball καπέλα, slide παντόφλες και πολλά ακόμη κομμάτια ξεχωρίζουν στη νέα συλλογή, η οποία περιέχει και τσάντες. Tote bags αλλά και back bags κυριαρχούν με το χαρακτηριστικό GG logo του οίκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙβ Τζομπς: Η κόρη του Στιβ Τζομπς είναι το μοντέλο της νέας καμπάνιας της Louis Vuitton για τις τσάντες Twist12.09.2018

Μότο της νέας capsule συλλογής «Gucci Good Game», το οποίο χρησιμοποιείται στο gaming από το 2019, ενώ ο γνωστός οίκος έχει αναλάβει πρωτοβουλίες τα τελευταία χρόνια στον χώρο του gaming, αλλά και σε διαδραστικές online πλατφόρμες όπως Roblox, The Sandbox, Zepeto, Hot Wheels Unleashed, Pokémon Go, Animal Crossing, Tennis Clash και The Sims.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b