MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 49: Σήμερα γάμος γίνεται, και η Φιλιώ είναι αποφασισμένη να δει τον Ηλία να παντρεύεται, για να βάλει τελεία και παύλα σε ό,τι είχαν οι δυο τους. Ο Σώτος πάλι είναι αποφασισμένος να μην την αφήσει να κάνει πισωγύρισμα, όσο κι αν προσπαθούν ο παπάς με το Θύμιο να την πείσουν να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον μπακάλη. Ο Κανέλος ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να ρίξει το Τζώρτζη στα μάτια της Χρύσας και αποφασίζει να οργανώσει ψεύτικη ληστεία με τη βοήθεια μιας… κότας, ενώ η Σύλβια αποφασίζει να διεκδικήσει το Σώτο. Ο Πετράν πάλι, έχει αποφασίσει να πάρει την Κατερίνα για μίνι-απόδραση στην Αθήνα αλλά «σκοντάφτει» στην Τούλα. Παρά τις αντιρρήσεις του χωριού και τις προσπάθειες της Ζαφείρως να εμποδίσει το γάμο, η Βαλέρια γίνεται κυρία Μαργαρίτη και έχει… πολύ μεγάλα σχέδια για τον Πλάτανο.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Eπεισόδιο 32: Η Βικτώρια φαίνεται πως δε θα ξεμπερδέψει εύκολα με τον Θανάση ο οποίος όντας σε απόγνωση, εξακολουθεί να την πιέζει διαρκώς με νέους τρόπους. Η οργή του Πάρη τον οδηγεί σε απρόβλεπτες καταστάσεις στο κέντρο των οποίων βρίσκεται φυσικά η ανυποψίαστη Αμαλία. Ενώ ο Χριστόφορος εξακολουθεί να είναι σε δύσκολη θέση σχετικά με την ανακοίνωση της διάλυσης του αρραβώνα, η συνάντησή του με τον Ντίνο θα βάλει τόσο τον ίδιο όσο και τη Βικτώρια σε σκέψεις… Θα επιτρέψει ο Μάρκος στη Γεωργία να βγει με τον Άγη; Η Μιράντα θα αποκαλύψει την αλήθεια στον Ντίνο για τη σχέση της με τον αστυνόμο Χρηστίδη;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 29: Η Αγγελική νομίζει ότι η Ειρήνη κοιμήθηκε μαζί με τον Δημήτρη και δεν μπορεί να το χωνέψει. Ούτε πόσο πολύ την έχει επηρεάσει μπορεί να χωνέψει. Προσπαθεί να συγκεντρωθεί στο στόχο της που είναι ένας και μόνο: να βρίσκεται κοντά στην κόρη της κι ίσως μια μέρα να βρει το θάρρος να της αποκαλύψει την αλήθεια. Η Νεφέλη βρίσκεται κι αυτή σε ένταση αφού η σχέση του Ορέστη με τη Σόνια την έχει επηρεάσει κι αυτήν πολύ αρνητικά. Σκέφτεται μήπως να προχωρήσει με το Στέφανο αλλά τον πιάνει στα πράσα να φλερτάρει με την Πέρσα και απογοητεύεται κι από αυτόν. Η Αγγελική, απογοητευμένη κι αυτή απ’ το Δημήτρη, αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με το Διονύση ενώ ο Αντρέας αποφασίζει να διακόψει τη σχέση του με την Καίτη. Η πιο χαρούμενη απ’ όλους είναι η Ειρήνη που βλέπει τη σχέση της με το Δημήτρη να προχωράει ακάθεκτη.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 15: Δεν φτάνει που ο Αρίστος προσπαθεί να συνέλθει από ένα δυνατό hangover εξαιτίας του Γιάννη και των φίλων του, μαθαίνει και για πρώτη φορά ότι η Περιστέρα φυτεύει αρωματικά στον κήπο και έχει να αντιμετωπίσει και τον Θανάση που αποφάσισε να βάλει στον κήπο κυψέλες για να φτιάχνει δικό του μέλι. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έρχονται επίσκεψη η Λίλα με δυο φίλες της, θέλοντας να δουν τον κήπο της Περιστέρας. Καθώς οι ψηλομύτες φίλες αντιμετωπίζουν την Περιστέρα με ειρωνεία και μια κάποια περιφρόνηση, εκείνη αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της. Ο δε Γιάννης αποφασίζει να κάνει ένα δώρο στον Αρίστο για να τον κατευνάσει, φέρνοντας φυσικά τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Τέλος, στο σχολείο, η Εριέττα ζητάει από τον Θάνο να δώσει λευκή κόλλα σε ένα διαγώνισμα για χάρη της.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 32: Η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος την ψάχνει αγριεμένος στο σπίτι. Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού. Αντώνης και Ευθύμης αναμετρώνται για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Καλλιόπη ότι πιστεύει πως ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του. Ένα νέο σχέδιο αρχίζει να σχηματίζεται στο μυαλό της. Ο Σταύρος οδηγείται κατευθείαν στον Αστέρη, σίγουρος ότι η Αργυρώ είναι μαζί του, τη στιγμή που στο σπιτάκι της γιαγιάς στο βουνό, φαίνεται να συμβαίνει κάτι, που κανείς δεν περιμένει.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 43: Μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες, η Μαργαρίτα και η Χάιδω προσπαθούν να πείσουν την Ολυμπία (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγείλει τον Παναγιώτη (Γιώργης Βασιλόπουλος), τον σύζυγό της. Εκείνη όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος οργανώνουν τον γάμο και τη βάπτιση. Ο Σωκράτης και η Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες στη Μάνη και το ζευγάρι δείχνει να περνά πολύ καλά. Στο μεταξύ, η Δήμητρα πετυχαίνει τυχαία τον Αποστόλη στον δρόμο και τον καλεί στο σπίτι της για φαγητό, καθώς θέλει να φτιάξει τη σχέση τους που ξεκίνησε στραβά. Η Αντιγόνη προσκαλεί τη Μυρτάλη για να περάσουν μια βραδιά μαζί με τα κορίτσια κι εκείνη αρνείται. Σε μία προσπάθεια να χωρίσει το ζευγάρι, η Ασπασία λέει στον Στέφανο ότι ο Φίλιππος ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής.

22:40 Maestro στο MEGA

Επεισόδιο 4: Η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία από τον Χαράλαμπο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί.
Ο Ορέστης και η Κλέλια θα βρεθούν για λίγο κρυφά από όλους στην Κέρκυρα, κι εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. O Ορέστης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τον έρωτά του γι’ αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Γίνεται η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί στο Netflix12.09.2018

Ταινίες

21:00 Ο Εκδικητής στο STAR

Ταινία δράσης βρετανικής και κινεζικής συμπαραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Πιρς Μπρόσναν, Κέιτι Λέουνγκ, Ρούφους Τζόουνς, Μαρκ Τάντι, Τσάρλι Μέρφι

Ο Κουάν, ένας κινεζικής καταγωγής, ταπεινός ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Chinatown του Λονδίνου, βλέπει το καλά κρυμμένο -για πολλά χρόνια- παρελθόν του να βγαίνει στην επιφάνεια, μέσω μίας εκδικητικής βεντέτας, όταν το μόνο πρόσωπο, που του έχει μείνει να αγαπά, η έφηβη κόρη του, δολοφονείται σε ένα «τυφλό» τρομοκρατικό χτύπημα με πολιτικά κίνητρα. Ψάχνοντας ασταμάτητα για την ταυτότητα των τρομοκρατών, ο Κουάν εξαναγκάζεται να έρθει σε σύγκρουση με έναν Βρετανό κυβερνητικό αξιωματούχο, το παρελθόν του οποίου ίσως κρύβει στοιχεία για τους πραγματικούς δολοφόνους.

21:00 Ο Φαφλατάς στον ΣΚΑΪ

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1971

Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Ρίκα Διαλυνά, Γιώργος Μοσχίδης, Μήτση Κωνσταντάρα

Ο Δημοσθένης Λαμπρούκος είναι ένας δικηγόρος από αριστοκρατική οικογένεια και θεωρεί υποτιμητικό να αναλαμβάνει υποθέσεις, που δεν έχουν σχέση με την υψηλή κοινωνία. Όταν ένα καλοκαίρι αποφασίζει να κάνει διακοπές στην Ύδρα, ερωτεύεται την κόρη ενός παλιού κόμη, της οποίας τα κληρονομικά είχε αρνηθεί να αναλάβει, επειδή δεν γνώριζε τον τίτλο της. Ο Δημοσθένης τη θεωρεί μικροαστή, αλλά εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της. Μια μέρα φθάνει στην Ύδρα ο κόντε Ρόζας, ο πατέρας της, για να την παντρέψει με έναν άλλο δικηγόρο. Ο γάμος τους θα είναι λευκός, για να εκπληρωθεί ο όρος μιας διαθήκης, με την οποία εκείνη καθίσταται μοναδική κληρονόμος. Αυτό, βέβαια, δεν το γνωρίζει ο Λαμπρούκος και γίνεται θηρίο.

21:00 Transporter 3 στο OPEN BEYOND

Ταινία δράσης αμερικανικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Μεγκατόν Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ, Ναταλία Ρουντάκοβα, Ρόμπερτ Κνέπερ

Ο Φρανκ Μάρτιν βάζει τα γάντια οδήγησης και χωρίς να κάνει πολλές ερωτήσεις ετοιμάζεται να μεταφέρει σώα και αβλαβή την Βαλεντίνα, την κόρη ενός κυβερνητικού αξιωματούχου της Ουκρανίας, η οποία είχε απαχθεί, από τη Μασσαλία στην Οδησσό στη Μαύρη Θάλασσα. Κατά τη διαδρομή, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους κακοποιούς που θέλουν να εμποδίσουν την ασφαλή παράδοσή της, αλλά και να μην αφήσει τα προσωπικά του συναισθήματα να εμποδίσουν την αποστολή του.

21:00 Worth στο COSMOTE CINEMA 1HD

Βιογραφία παραγωγής ΗΠΑ, Καναδά και Βρετανίας 2021

Σκηνοθεσία: Σάρα Κολάντζελο Παίζουν: Μάικλ Κίτον, Έιμι Ράιαν, Στάνλεϊ Τούτσι

Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, ένας καταξιωμένος δικηγόρος αναλαμβάνει για λογαριασμό του Κογκρέσου την κατανομή αποζημιώσεων στα θύματα της τραγωδίας. Πώς όμως καθορίζεται η αξία της ανθρώπινης ζωής;

22:00 Βόμβα στην ΕΡΤ1

Δραματική ταινία αμερικάνικης παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζον Λίθγκοου, Κέιτ ΜακΚίννον, Κόνι Μπρίτον, Μάλκολμ ΜακΝτάουελ , Άλισον Τζάνεϊ

Η ταινία, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, ξεδιπλώνει το σκάνδαλο που ξέσπασε στο δίκτυο FOX και αφορούσε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από διάσημες γυναίκες δημοσιογράφους κατά του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Fox News. Στην 92η τελετή απονομής των Όσκαρ, η ταινία έλαβε τρεις υποψηφιότητες στις κατηγορίες Α΄ Γυναικείου Ρόλου (Θερόν), Β´ Γυναικείου Ρόλου (Ρόμπι) και Καλύτερου Μακιγιάζ, από τις οποίες κέρδισε την τελευταία. Η ταινία έλαβε επίσης δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα (για τις Θερόν και Ρόμπι), τέσσερις υποψηφιότητες στα Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών (για τις Θερόν, Ρόμπι, Κίντμαν, καθώς και καλύτερης συνολικής ερμηνείας) και τρεις υποψηφιότητες BAFTA (για τις Θερόν, Ρόμπι και Καλύτερου Μακιγιάζ και Κομμώσεων).

22:00 Μικρά Όμορφα Άλογα στην ΕΡΤ2

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας | Δραματική

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Κωνσταντάτος Ηθοποιοί: Γιώτα Αργυροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Αλέξανδρος Καραμούζης, Κώστας Ανταλόπουλος, Δημήτρης Καταλειφός

Μετά από μια απότομη αλλαγή στη ζωή τους, η Αλίκη και ο Πέτρος βρίσκουν πρόσκαιρο καταφύγιο σε μια παραθαλάσσια, επαρχιακή πόλη μαζί με τον μικρό τους γιο, τον Παναγιώτη. Η απόφασή τους να εργαστούν σε προσωρινές δουλειές είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου, με βάση το οποίο πρόκειται να επιστρέψουν το συντομότερο στην Αθήνα. Όταν η Αλίκη συνειδητοποιεί ότι το σχέδιο δεν λειτουργεί, ο Πέτρος αντιλαμβάνεται τη συναισθηματική της απομάκρυνσή ως σιωπηρή αποδοκιμασία. Η απόσταση ανάμεσά τους μεγαλώνει, ώσπου ο κίνδυνος να παγιδευτούν σε έναν ιστό από ψέματα (που οι ίδιοι έφτιαξαν), γίνεται αισθητός.

22:00 Καλά Κρυμμένα Μυστικά: Αθανασία στον ΑΝΤ1

Δράμα, ελληνικής παραγωγής 2008

Σκηνοθεσία: Πάνος Καρκανεβάτος Πρωταγωνιστές: Robert Thomson, Μαρίνα Καλογήρου, Σταυρούλα Λογοθέτη, Γιώργος Καραμίχος, Marina Koem, Βαγγέλης Μουρίκης, Αγγελική Παπούλια

Μια νεαρή Ελληνοαμερικανίδα, που ζει στη Νέα Υόρκη, επιστρέφει στο νησί της καταγωγής της, αναζητώντας την αλήθεια για το παρελθόν της μητέρας της και την ταυτότητα του πραγματικού της πατέρα.

22:00 Η Σημασία του να είναι κανείς σοβαρός στο COSMOTE CINEMA 2HD

Ρομαντική κομεντί βρετανικής παραγωγής 2001

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Πάρκερ Ηθοποιοί: Ρούπερτ Έβερετ, Κόλιν Φερθ, Τζούντι Ντεντς

Στο Λονδίνο του 1895, δύο άντρες χρησιμοποιούν το ψευδώνυμο Έρνεστ, δηλαδή ‘Σοβαρός’, για να φλερτάρουν ανεμπόδιστοι, ώσπου ερωτεύονται δύο νεαρές που ψάχνουν σύζυγο με αυτό το όνομα… και όλα περιπλέκονται με ξεκαρδιστικό τρόπο.

22:40 Ένα Ήσυχο Μέρος στον ALPHA

Ταινία τρόμου, επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Τζον Κρασίνσκι Ηθοποιοί: Έμιλυ Μπλαντ, Τζον Κρασίνσκι, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ

Σε μια κατεστραμμένη Γη, που κατακλύζεται από αρπακτικά εξωγήινης προέλευσης, μια οικογένεια παλεύει να επιβιώσει στην απομονωμένη Νέα Υόρκη, που ορίζεται από μια νέα εποχή απόλυτης σιωπής. Καθώς αυτός ο νέος τύπος εισβολέα έλκεται από τον θόρυβο, ακόμη και ο παραμικρός ήχος μπορεί να είναι θανατηφόρος. Ωστόσο, έχουν περάσει ήδη δώδεκα μήνες από τις πρώτες εμφανίσεις των ισχυρών τεράτων και αυτή η συγκεκριμένη οικογένεια παραμένει δυνατή. Φυσικά, η εκμάθηση των κανόνων επιβίωσης σε αυτή τη σιωπηλή δυστοπία είναι απαραίτητη. Ωστόσο, ένα κατά τα άλλα χαρμόσυνο γεγονός, θέτει σε κίνδυνο την ήδη εύθραυστη σταθερότητα. Τώρα όμως, περισσότερο από ποτέ, οι Άμποτ δεν πρέπει να κάνουν ήχο.

23:00 Η Μεγάλη Ληστεία στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Σαρίκ Αντρεασιάν Πρωταγωνιστούν: Χέιντεν Κρίστενσεν, Ερλ Μάινερ, Έιντριεν Μπρόντι, Τζορντάνα Μπρούστερ

Ο Τζέιμς είναι ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν που αποφάσισε επιτέλους να βάλει τη ζωή του σε τάξη. Ο αδελφός του, ο Φράνκι, ο οποίος είχε καταδικαστεί επειδή ανέλαβε την ευθύνη για ένα έγκλημα που είχαν διαπράξει μαζί, τώρα αποφυλακίζεται. Όταν τα πράγματα στη δουλειά του Τζέιμς αρχίζουν να πηγαίνουν άσχημα, ο Φράνκι του προτείνει να κάνουν μαζί μια τελευταία «δουλειά»: μια ληστεία τράπεζας στη Νέα Ορλεάνη.

23:10 Η Γέφυρα των Κατασκόπων στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία κατασκοπείας αμερικάνικης και γερμανικής παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ Ηθοποιοί: Τομ Χανκς, Μαρκ Ράιλανς, Άλαν Άλντα

Στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ένας δικηγόρος καλείται από τη CIA να διαπραγματευτεί με τους Σοβιετικούς την απελευθέρωση ενός αιχμάλωτου Αμερικανού πιλότου, σε μια ταινία που κέρδισε ένα από τα 6 Όσκαρ για τα οποία προτάθηκε.

23:15 Torque στο OPEN BEYOND

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2004

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Καν Πρωταγωνιστούν: Μάρτιν Χέντερσον, Ματ Σούλτσε, Ice Cube, Τζέιμι Πρέσλι, Άνταμ Σκοτ, Μονέτ Μαζούρ

Ο Κάρι, ένας λάτρης των μηχανών, προσπαθώντας να ξεμπλέξει από ένα παράνομο κύκλωμα, αποφασίζει να εγκαταλείψει την πόλη του κλέβοντας ταυτόχρονα πολλές μηχανές που ανήκουν στον αρχηγό Χένρι. Αυτό που δε γνωρίζει είναι ότι οι μηχανές κρύβουν ένα πολύτιμο φορτίο στα ντεπόζιτα τους και όταν επιστρέφει πίσω στην πόλη για να ξαναβρεθεί με την ερωμένη του, ο Χένρι θα επιδιώξει να ξαναπάρει αυτό που του ανήκει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVariety: Μπορεί το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ελληνική τηλεόραση;12.09.2018

23:50 Exploitation στην ΕΡΤ2

Ελληνική ταινία μυθοπλασίας

Σκηνοθεσία: Μαρία Συμεού Παίζουν: Θεοδώρα Τζήμου, Άνια Λεμπεντένκο, Γιάννης Δρακόπουλος, Έφη Δεμεντή

Η Ηλέκτρα, έχει υπάρξει καθηγήτρια στο παρηκμασμένο χωριό Χ, απέναντι από το οποίο δεσπόζει ένα τεράστιο εργοστάσιο.
Η Λία, πρώην μαθήτρια της Ηλέκτρας, δουλεύει στο καφέ-μπαρ Heaven, που ανήκει στον «Κανίβαλο». Η Ηλέκτρα πιστεύει ότι στη Λία αξίζει μια άλλη δόξα και ότι, σαν καθηγήτριά της, οφείλει να την οδηγήσει σε αυτήν.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b