MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ed Sheeran: Δωρίζει ένα εκατομμύριο λίρες για να βοηθήσει παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική

Ο Βρετανός τραγουδιστής γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κανείς μέχρι να φτάσει στην κορυφή, γι’ αυτό και αποφάσισε να δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια σε παιδιά που θέλουν να βάλουν την μουσική στην ζωή τους.

Monopoli Team

Ο Ed Sheeran είναι αναμφισβήτητα ένας καταξιωμένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός που όμως δεν ξεχνά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ώσπου να καταφέρει να φτάσει στην κορυφή, αλλά και τον αντίκτυπο που είχε – και έχει- η μουσική στη ζωή του. Γι΄αυτό και θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί όλους εκείνους τους νέους και φιλόδοξους μουσικούς να μην παρατήσουν το όνειρο τους, αλλά να συνεχίσουν με πάθος ασχολούνται με την τέχνη τους.

Η φιλοσοφία του να προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες στον κόσμο της μουσικής τον έχουν οδηγήσει σε μια γενναιόδωρη πράξη τα τελευταία πέντε χρόνια που έχει χορηγήσει 500 χιλιάδες λίρες στο φιλανθρωπικό ίδρυμα “Framlingham Foundation Trust“, το οποίο έλαβε το όνομα του από την μητροπολιτική κομητεία Suffolk, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο διάσημος τραγουδιστής.

Αυτή τη φορά έρχεται να προσφέρει ξανά στο ίδρυμα, με ένα νέο υπέρογκο ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου λιρών. Η απόφασή του να στηρίξει την τοπική κοινωνία από όπου και κατάγεται προέκυψε από την υποστήριξη που ο ίδιος αισθάνεται πως έλαβε από τον συγκεκριμένο τόπο κατά τα πρώτα του βήματα στον χώρο.

Έτσι κάθε νέος και νέα του Suffolk μπορεί να υποβάλλει αίτηση στο φιλανθρωπικό ίδρυμα για χρηματοδότηση μουσικών οργάνων, χώρων πρόβας αλλά και συναυλιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEd Sheeran: Δώρισε πίνακά του και συγκέντρωσε 59 χιλιάδες ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό12.09.2018

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ed Sheeran ενισχύει οικονομικά κάποιον σκοπό. Στο παρελθόν έχει προβεί και σε άλλες φιλανθρωπικές χορηγίες, υποστηρίζοντας όσους έχουν ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει χρηματοδοτήσει με 30.000 λίρες για εξοπλισμό στο μουσικό τμήμα του παλιού σχολείου του ίδιου και της συζύγου του, που βρίσκεται φυσικά στο Suffolk. Μάλιστα, ο διευθυντής του τμήματος μουσικής του σχολείου Thomas Mills School είχε επαινέσει εξαιρετικά αυτή την κίνηση του Sheeran λέγοντας: «Σε μια εποχή που η μουσική και γενικά οι τέχνες αντιμετωπίζουν πιέσεις και είναι υπό εξαφάνιση στα σχολεία, είναι τόσο ανακουφιστικό να γνωρίζουμε ότι οι μαθητές σε αυτό το σχολείο έχουν μία υποστήριξη που επιτρέπει την πρόσβαση και την ισότητα ευκαιριών σε όλους. Στέλνει ένα σαφές μήνυμα ότι η μουσική και οι τέχνες αποτελούν ουσιαστικό στοιχείο ευρείας και ισορροπημένης εκπαίδευσης».

Κι άλλα σχολεία στην πατρίδα του τραγουδιστή έχουν λάβει χρηματοδότηση από εκείνον για τη δημιουργία εκπαιδευτικού προγράμματος με τραγούδι και χορό μετά το σχολείο. Ο ίδιος ο Sheeran έχει πολλές φορές παραδεχτεί στο παρελθόν πως προτιμά να δώσει την περιουσία του για να βοηθήσει τους ανθρώπους παρά να την κρατήσει για τον εαυτό του. Συγκεκριμένα, μάλιστα, έχει σημειώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως το προσωπικό του μότο είναι «κερδίζω μια δεκάρα, ξοδεύω μια δεκάρα».

Με πληροφορίες από yakimaherald.com.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b