MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ed Sheeran: Δώρισε πίνακά του και συγκέντρωσε 59 χιλιάδες ευρώ για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένας πίνακας του Ed Sheeran, με τίτλο Splash Planet, συγκέντρωσε πάνω από 59 χιλιάδες ευρώ σε έναν φιλανθρωπικό έρανο για τον καρκίνο.

Ο Ed Sheeran ζωγραφίζει τον πρώτο πίνακα που δώρισε, φωτογραφία: Instagram/ccisuffolk
Ο Ed Sheeran ζωγραφίζει τον πρώτο πίνακα που δώρισε, φωτογραφία: Instagram/ccisuffolk
Monopoli Team

Ένας πίνακας του Ed Sheeran συγκέντρωσε πάνω από 59 χιλιάδες ευρώ σε έναν φιλανθρωπικό έρανο για τον καρκίνο. Το πολύχρωμο αφηρημένο έργο τέχνης του τραγουδιστή είχε τίτλο “Splash Planet” και αγοράστηκε από μία 22χρονη κοπέλα από το Βέρμοντ των ΗΠΑ, η οποία πλήρωσε μόλις 20 λίρες στη λοταρία που πραγματοποιήθηκε για την κλήρωση του έργου.

Η μεγάλη τυχερή Κλαιρ Φέινορ “δεν μπορούσε να το πιστέψει” όταν έμαθε ότι κέρδισε τον έρανο του φιλανθρωπικού οργανισμού Cancer Campaign in Suffolk (CCiS), ενώ δήλωσε ότι τώρα θα αφιερώσει ένα ολόκληρο δωμάτιο στο σπίτι της για τον τραγουδιστή.


Ο Ed Sheeran, που έχει δωρίσει ξανά πίνακα του, με τίτλο “Dab 2”, σε φιλανθρωπική δημοπρασία συγκεντρώνοντας 40 χιλιάδες λίρες, αυτή τη φορά μάζεψε περίπου 51 χιλιάδες λίρες.

Η λοταρία ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο νικητής κληρώθηκε την Δευτέρα.


Σε ένα βίντεο που βιντεοσκοπήθηκε πριν από την κλήρωση, ο Sheeran είπε: “Ο πίνακας είναι δικός μου, είναι ένας από τους μεγάλους πολύχρωμους που είδατε στο εξώφυλλο του Afterglow”. Afterglow ονομάζεται το τελευταίο τραγούδι του τραγουδιστή, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020.

Ο Sheeran ζωγράφισε το “Splash Planet” και το “Dab 2”, όταν ολοκληρώθηκε η παγκόσμια περιοδεία του Divide το 2019.

Η υπεύθυνη του οργανισμού CCiS Karen Hare δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι και πανευτυχείς από την στήριξη που έχουμε λάβει, τόσο στη χώρα όσο και στο εξωτερικό, και είναι φανταστικό το ότι συγκεντρώσαμε πάνω από 51 χιλιάδες λίρες μέσα από τη λοταρία και τις δωρεές”.

Με πληροφορίες από το BBC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEd Sheeran, Paul McCartney και Rolling Stones: “Στηρίξτε τη ζωντανή μουσική!”12.09.2018

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b