MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Μεγάλες αθλήτριες που κατάφεραν να «κερδίσουν» ακόμη και τον καρκίνο

Με αφορμή το αφιέρωμα του Gazzetta στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε πρόσφατα μετά από μάχη με τον καρκίνο, το GWomen γράφει για μεγάλες αθλήτριες που αντιμετώπισαν την αρρώστια αυτή, νίκησαν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δώσουν δύναμη και να τονίσουν την αναγκαιότητα της πρόληψης λέγοντας τις ιστορίες τους.

Monopoli Team

Έξι αθλήτριες, έξι διαφορετικές ιστορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ειρήνη Μιχαηλίδη πήγε απ’ την αιμοκάθαρση και τη μεταμόσχευση νεφρού στην κορυφή της Ευρώπης12.09.2018

Η μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιργινία Τορεσίγια, η Αμερικανίδα υψίστρια Σαντέ Λο, η τερματοφύλακας της Τσέλσι Αν – Κάτριν Μπέργκερ, η χρυσή Ολυμπιονίκης στο σκι Κίκκαν Ράνταλ, η αμυντικός της Άρσεναλ Τζεν Μπίτι, η παραολυμπιονίκης πρωταθλήτρια κόσμου στην κωπηλασία Έριν Κένεντι.

Έξι αθλήτριες, έξι διαφορετικές «μάχες» απέναντι στον ίδιο εχθρό.

Η κάθε μία κλήθηκε να δώσει αυτή τη μάχη σε διαφορετική στιγμή της ζωή της, σε διαφορετικές συνθήκες, σε διαφορετικό σημείο, ισορροπώντας στην απαισιοδοξία της γνώσης και την αισιοδοξία της θέλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσα από το «Naija Odyssey»12.09.2018

Της θέληση να τα καταφέρουν, να σημειώσουν ακόμη μία νίκη. Να συνεχίσουν να ζουν τις ζωές τους σαν πριν. Το Gazzetta παρουσιάζει τις ιστορίες τους, στο πλαίσιο της καμπάνιας #giatonAlexandro, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Μάθετε περισσότερα στο gazzetta.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b