MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 44: Η Κατερίνα θέλει να κάνει έκπληξη στο δασονόμο της καρδιάς της και του λέει ψέματα για να κάνει κρυφά μαθήματα σάλσα με τον Πετράν. Ο Παναγής όμως αποφασίζει να μάθει τι συμβαίνει και καταλήγει να υποψιάζεται πως η γιατρέσσα μας του τα φοράει. Ο Ηλίας και η Βαλέρια αποφασίζουν να «εκπαιδεύσουν» το Σίμο, για να τον κάνουν πρόεδρο του χωριού, την ώρα που ο Θύμιος «ψαρεύει» την Καλλιόπη, τάχα για να βοηθήσει το Χαραλάμπη με το ραντεβού τους. Κι ενώ ο κάπελας στήνει την τέλεια παγίδα για να σαμποτάρει τον Ανανιάδη, τελικά πέφτει ο ίδιος μέσα, αφού ο Χαραλάμπης του ετοιμάζει τα χειρότερα. Η Ζαφείρω μαθαίνει πως η Καρμέλα έχει πεθάνει και είναι σε μεγάλα κέφια, αφού οι λευκοί γάμοι δεν φτάνουν για να εξασφαλίσουν στους Πλατανιώτες το πολυπόθητο συμβούλιο. Η Βαλέρια βέβαια έχει μια… λύση, αρκεί να δεχτεί ο μπακάλης μας να την παντρευτεί.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 28: Η επίσκεψη του Σωτήρη στο σπίτι της Ματούλας επιφυλάσσει εκπλήξεις και στους δύο, την ώρα που η παρουσία της Δάφνης στον Παράδεισο θα ταράξει την Γεωργία όσο τίποτε άλλο. Παράλληλα, οι πιέσεις του Χριστόφορου και της Βικτώριας για να μάθουν τον λόγο που διαλύθηκε ο αρραβώνας, αναγκάζουν την Αμαλία να φανεί αποφασιστική. Τι στάση κρατά ο Ντίνος μετά την αποκάλυψη της Ζηνοβίας σχετικά με τα αισθήματα της Μιράντας; Η σύλληψη του Θανάση φέρνει το τέλος στην εγκληματική του δράση ή ανοίγει τον ασκό του Αιόλου που θα συμπαρασύρει κι άλλους στην καταστροφή; Ποιο είναι το νέο που έρχεται να συνταράξει για ακόμη μια φορά τη ζωή του Παπακώστα;

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 24: Ο Δημήτρης και η Ειρήνη προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τα χρέη του Σέργιου, αλλά τα νέα δεν είναι καλά. Ο Ορέστης νιώθει αδικημένος από την αντιμετώπιση που έχει στην ομάδα κι αυτό σπρώχνει το Διονύση να κανονίσει μια συνάντηση με τους ανταγωνιστές τους. Ο Παύλος πάει να βρει τη Φωτεινή στο σπίτι των Μακρή, αλλά αυτή δεν θέλει να του μιλήσει. Η Νεφέλη δεν καταφέρνει να πείσει τον Ορέστη να την συγχωρέσει και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για μία φίλη της. Μια νέα πληροφορία για το παρελθόν του Σέργιου πέφτει σαν βόμβα στη DavMak.

21:00 Ποιος Παπαδόπουλος; στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 13: Η στιγμή για το «Donate Dignity», το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του ιδρύματος των επιχειρηματιών, πλησιάζει και η Μελίνα επιμένει να παρουσιάσουν όλους τους Παπαδόπουλους εκεί. Έτσι η Μελίνα και ο Αρίστος, κάνουν στον Γιάννη και την Περιστέρα ταχύρρυθμα μαθήματα κοινωνικής συμπεριφοράς, γενικών γνώσεων τέχνης και πολιτισμού και φυσικά savoir vivre. Κι ενώ ποιητές, ζωγράφοι, χειροφιλήματα και μαχαιροπίρουνα γίνονται ένας αχταρμάς στα μυαλά του Γιάννη και της Περιστέρας, υπάρχει κι άλλο ένα πρόβλημα… Θα πρέπει να τους ντύσουν και να τους σουλουπώσουν κιόλας. Ο παππούς φυσικά αρνείται να παρευρεθεί στην εκδήλωση, αλλά αποφασίζει με αφορμή το γκαλά να φέρει κοντά τους δύο εγγονούς του που βρίσκονται σε ανταγωνισμό για την Εριέττα. Όπως φαίνεται, το βράδυ του «Donate Dignity» πολλά απρόοπτα πρόκειται να συμβούν.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 28: Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο Παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο Παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα. Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον Παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι στην πλατεία και την ίδια στιγμή γίνεται έφοδος του ΣΔΟΕ στο μπαρ του Λευτέρη, με τον Ευθύμη να εξαφανίζεται και να αφήνει τον Πάνο να τα κανονίσει.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 37: Η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά, έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά της Αθηνάς στην απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη και η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί. Οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία. Ο αστυνόμος Κουράκος υποψιάζεται ότι της έδωσαν το «χάπι του βιασμού». Ένα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια. Ο Κουράκος κάνει μία κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση και τον γάμο τους.

22:40 Maestro στο MEGA

Επεισόδιο 3: Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι΄αυτή δεν τον αφήνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Τα Νούμερα» στην ΕΡΤ1: Ο Σταμάτης Κραουνάκης guest στο νέο επεισόδιο της σουρεαλιστικής μουσικής κωμωδίας12.09.2018

Ταινίες

21:00 Η Σωφερίνα στον ΣΚΑΪ

Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 1964

Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Μάρω Κοντού, Γιώργος Πάντζας, Γιώργος Κωνσταντίνου, Καίτη Λαμπροπούλου, Άλκης Γιαννακάς

Η Μαίρη ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της, Νίκο, μέχρι τη μέρα που η στενή της φίλη, Λίλη, της ζητάει να δανειστεί για λίγο το αυτοκίνητό της. Στην πραγματικότητα, η Λίλη, που είναι παντρεμένη με τον ζηλιάρη Μιχαλάκη, έχει ένα παράνομο ραντεβού με το καινούριο της φλερτ, τον Πάκη. Πηγαίνοντας να τον συναντήσει, παθαίνει ένα ατύχημα. Όταν επιστρέφει το αυτοκίνητο, η Μαίρη διαπιστώνει ότι είναι σε κακά χάλια. Όμως, για να υπερασπιστεί την υπόληψη της φίλης της και για να καλύψει τις συζυγικές της αταξίες, η Μαίρη αναγκάζεται να πει ψέματα στον Νίκο. Το ένα ψέμα, όμως, φέρνει το άλλο και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες.

21:00 Παγιδευμένοι στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομικό θρίλερ δανέζικης παραγωγής 2020

Σκηνοθεσία: Φρέντερικ Λούις Χβιντ,Άντερς Όλχολμ Παίζουν: Γιάκομπ Λόμαν,Σίμον Σέαρς,Τάρεκ Ζαγιάτ

Δυο Δανοί αστυνομικοί περιπολούν μια υποβαθμισμένη περιοχή όταν ξεσπά εξέγερση εξαιτίας ενός περιστατικού αστυνομικής βίας εναντίον ενός μετανάστη. Σύντομα, παγιδεύονται σε ένα εχθρικό περιβάλλον, χωρίς να έχουν τρόπο διαφυγής.

21:00 Τζέιμς Μποντ, πέθανε μια άλλη μέρα στο STAR

Κατασκοπική περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2002

Σκηνοθεσία: Λι Ταμαχόρι Παίζουν: Πιρς Μπρόσναν, Χέιλ Μπέρι, Ρικ Γιουν, Ρόζαμουντ Πάικ, Τζούντι Ντεντς, Μάικλ Μάντσεν

Η διαρροή πληροφοριών για μια μυστική επιχείρηση στη Βόρειο Κορέα θέτει σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή του Τζέιμς Μποντ, ο οποίος συλλαμβάνεται από τις κορεατικές αστυνομικές Αρχές και τελικά ανακτά την ελευθερία του σε ανταλλαγή του μ’ έναν παρανοϊκό τρομοκράτη. Αποφασισμένος να ανακαλύψει τον προδότη, ο Μποντ ταξιδεύει από το Χονγκ – Κονγκ ως την Ισλανδία και από το Λονδίνο μέχρι την Κούβα, μπλέκει με δύο σαγηνευτικές αλλά αινιγματικές γυναίκες, την Τζινξ και τη Μιράντα και προσπαθεί να αποτρέψει έναν πόλεμο, με καταστροφικές συνέπειες για τον πλανήτη.

22:00 Ο Γύρος του Κόσμου σε 8ο μέρες στο COSMOTE CINEMA 2HD

Περιπέτεια συμπαραγωγής ΗΠΑ, Ιρλανδίας και Γερμανίας 2004

Σκηνοθεσία: Φρανκ Κοράτσι Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Στιβ Κούγκαν, Σεσίλ Ντε Φρανς

Ένας εκκεντρικός εφευρέτης στοιχηματίζει πως μπορεί να γυρίσει τον κόσμο μέσα σε 80 μέρες. Στην περιπέτεια αυτή τον συνοδεύει ο βοηθός του, που με τις γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες τον υπερασπίζεται όποτε βρίσκεται σε κίνδυνο.

22:00 Όχθες στον ΑΝΤ1

Δράμα, ελληνικής παραγωγής 2015

Σκηνοθεσία: Πάνος Καρκανεβάτος Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Έλενα Μαυρίδου, Levent Uzumcu, Γιάννης Καλατζόπουλος

Έβρος: Ένα ποτάμι σύνορο Ανατολής και Δύσης. Στη μία του όχθη υπάρχει ένα φονικό ναρκοπέδιο, που προσπαθεί να καθαρίσει μια διμοιρία φαντάρων-ναρκαλιευτών. Ο Γιάννης είναι ένας από αυτούς. Ένας μοναχικός γητευτής του κακού και μυστηριώδης καλλιτέχνης του επίφοβου. Οι νάρκες είναι εκεί μπροστά του. Τις βλέπει, τις νιώθει, σχεδόν τις αγγίζει, αλλά ποτέ, μα ποτέ δεν τις φοβάται. Τα βράδια συμμορίες περνούν παράνομους μετανάστες από το ποτάμι και κάποιες φορές το ναρκοπέδιο λύνει τη σιωπή του στο σκοτάδι. Η Χρύσα, μια νέα γυναίκα, περνάει τα παιδιά απέναντι, προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην γι’ αυτή, τον πατέρα της και το παιδί της. Ένοχη σε κάθε της κοίταγμα και με ψυχή γλυκιά και ατίθαση, η Χρύσα θα βρεθεί στο διάβα του Γιάννη και ο έρωτας θα εισβάλει στη ζωή τους και θα την ανατρέψει.

22:00 Το Ξέρουν Όλοι στην ΕΡΤ1

Ψυχολογικό θρίλερ ισπανικής παραγωγής 2018

Σκηνοθεσία: Ασγκάρ Φαραντί Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρικάρντο Νταρίν

H Λάουρα ζει μόνιμα με τον σύζυγό της και τα δυο της παιδιά στο Μπουένος Αϊρες. Όταν επιστρέφουν μαζί στο χωριό της στην Ισπανία για μια οικογενειακή γιορτή, ένα απροσδόκητο γεγονός αλλάζει την πορεία της ζωής τους. Όλα κυλούν ομαλά μέχρι τη στιγμή που στο γλέντι του γάμου κόβεται το ρεύμα και η κόρη της εξαφανίζεται. Κάποιος απήγαγε την κόρη της. Ποιος και γιατί; Η οικογένεια, οι δεσμοί της και οι ηθικές επιλογές βρίσκονται στην καρδιά της πλοκής. Ένα κοινωνικό-ψυχολογικό δράμα με έντονο το στοιχείου του μυστηρίου. Η ταινία είναι εξ ολοκλήρου γυρισμένη στην Ιβηρική Χερσόνησο. Η ταινία ήταν υποψήφια για τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών.

22:00 Μήλα στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία μυθοπλασίας ελληνικής παραγωγής 2020

Σκηνοθεσία: Χρήστος Νίκου Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Σοφία Γεωργοβασίλη, Άννα Καλαϊτζίδου, Αργύρης Μπακιρτζής

Εξαιτίας μιας πανδημίας, που προκαλεί αμνησία στους ανθρώπους, ο σαραντάχρονος Άρης εντάσσεται σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο περιλαμβάνει καθημερινές αποστολές. Μετά από την ολοκλήρωση κάθε αποστολής βγάζει μια φωτογραφία ως αποδεικτικό στοιχείο. Ενόσω προσπαθεί να δημιουργήσει τις αναμνήσεις της νέας του ζωής, γνωρίζεται με την Άννα, που συμμετέχει στο ίδιο πρόγραμμα. Διαθέτοντας σουρεαλιστική πρώτη ύλη, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Χρήστου Νίκου, καταλήγει ως μια γοητευτική εξερεύνηση της ταυτότητας και των ορίων της πραγματικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: Αφιέρωμα στον Λουί ντε Φινές με κλασικές κωμωδίες του γαλλικού κινηματογράφου12.09.2018

22:40 Χωρίς Διέξοδο στον ALPHA

Περιπέτεια αμερικανικής, αγγλικής, κινεζικής και γερμανικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Έραν Κρίβι Παίζουν: Νίκολας Χουλτ, Φελίσιτι Τζόουνς, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Άντονι Χόπκινς

Ο Κέισι και η Τζούλιετ είναι δύο νεαροί Αμερικάνοι που ταξιδεύουν με ένα σακίδιο για να γνωρίσουν την Ευρώπη. Όταν η Τζούλιετ ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια σπάνια θανατηφόρα ασθένεια ο Κέισι αποφασίζει να ληστέψει έναν Γερμανό γκάγκστερ προκειμένου να πληρώσει την θεραπεία της αγαπημένης του. Η επιχείρηση του όμως βγαίνει εκτός σχεδίου και ο Κέισι τώρα θα πρέπει να επιδοθεί σε έναν ιλιγγιώδη αγώνα δρόμου προκειμένου να φτάσει στην Τζούλιετ πριν την γερμανική μαφία.

23:30 Every Sunday στην ΕΡΤ2

Ταινία μυθοπλασίας μικρού μήκους ελληνικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Καίτη Παπαδήμα Συμμετέχουν οι οικιακές εργάτριες: Gellie Mataum, Sara Dado, Rose Fernandez, Jobeth Daza, Mitz Glaiza Nicolas, Marivic Cruz Galang, Jamie Sumail, Rovelyn Hernandez, Lheanna Palado, Zosima Cabanlit , Jennie Daquiz, Maricel DeQuitos, Carolina Brecasio, Cha Mercado, Bernadeth Caledonio, Marina Lipata, Nancy Banguin Ignacio, Helen Podilata

Μια ομάδα Φιλιππινέζων οικιακών εργατριών στην Κύπρο προετοιμάζει έναν διαγωνισμό ομορφιάς, επαναπροσδιορίζοντας τη θέση της στην κυπριακή κοινωνία. Στο μεταξύ, η αποκάλυψη της δράσης ενός κατά συρροή δολοφόνου, με θύματα ξένες εργάτριες, προκαλεί τις αντιδράσεις της φιλιππινέζικης κοινότητας.

23:30 Ο Άνθρωπος από την Μασσαλία στο OPEN BEYOND

Αστυνομικό θρίλερ γαλλικής και βελγικής συμπαραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Χιμένεζ Πρωταγωνιστούν: Ζαν Ντιζαρντέν, Ζιλ Λελούς, Σελίν Σαλέ, Μελανί Ντουτέ, Γκιγιόμ Γουί

Στη Μασσαλία της δεκαετίας του 70, ο Πιερ Μισέλ, ένας δικαστικός που επί χρόνια προσπαθεί να εξαρθρώσει το πιο εκτεταμένο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών της χώρας, βρίσκεται σύντομα αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο βαρόνο του υποκόσμου.

23:50 Σε Απόσταση Ασφαλείας στο STAR

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής, 2017

Σκηνοθεσία: Αλέν Ντεροσέρ Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Σερ Μπεν Κίνγκσλει, Λίαμ ΜακΙντάιρ, Τσαντ Λίντμπεργκ, Γκαμπριέλα Ράιτ

Ένας πρώην βετεράνος του πολέμου υποφέρει από μετατραυματικό στρες, είναι άνεργος και εμφανώς σε μεταβατική κατάσταση, όσον αφορά τη σχέση του με την οικογένειά του. Βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δεχθεί την πρώτη δουλειά, που του προσφέρεται στο γραφείο ευρέσεως εργασίας, ως security, σε ένα απομακρυσμένο εμπορικό κέντρο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στην παρθενική του βάρδια βρίσκεται να πολιορκείται από μια αδίστακτη συμμορία εγκληματιών, όταν προσφέρει καταφύγιο σε ένα κυνηγημένο 10χρονο κορίτσι, μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη ενός αρχιμαφιόζου. Ό,τι ακολουθεί είναι ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, καθώς ο πρώην στρατιωτικός και οι τέσσερις άλλοι φύλακες, διακινδυνεύουν τη ζωή τους προκειμένου να προστατεύσουν το κορίτσι από τους κακοποιούς και τον ψυχοπαθή αρχηγό τους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b