MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

Athens Hall of Horrors: Ένα… ξενοδοχείο τρόμου για τολμηρούς, στην καρδιά της Αθήνας

Ψάχνετε που θα περάσετε το Halloween -και όχι μόνο; Τι θα λέγατε για ένα… προσιτό ξενοδοχείο στο κέντρο; Το Athens Hall of Horrors έχει πάντα ένα δωμάτιο για σας, αν και δεν είναι σίγουρο πως θα προλάβετε να δοκιμάσετε το πρωινό του. Άλλωστε, κανένας ένοικός του δεν έχει βγει… ζωντανός.

Athens Hall of Horrors
Athens Hall of Horrors
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Μία νέα εμπειρία που σίγουρα έλειπε από την Αθήνα μάς προσφέρει το Athens Hall of Horrors, το οποίο όπως μαρτυρά και το όνομα, έχει να μας χαρίσει μπόλικο τρόμο και φυσικά, άλλη τόση διασκέδαση.

Πιο συγκεκριμένα, το Athens Hall of Horrors είναι το πρώτο σπίτι τρόμου που στέκει μεγαλοπρεπώς στο κέντρο της Αθήνας και μάς καλεί να κάνουμε μία κράτηση, να περάσουμε μία βόλτα από τα δωμάτιά του και να έρθουμε αντιμέτωποι με τους φόβους μας… αν φυσικά θέλουμε να βγούμε ζωντανοί από εκεί.

Για να αποφύγουμε από νωρίς οποιαδήποτε σύγχυση βέβαια, δεν πρόκειται για κάποιο τρομακτικό escape room, με την παραδοσιακή του έννοια τουλάχιστον. Σίγουρα ο σκοπός όποιου επισκεφτεί το νεοκλασικό αυτό είναι να ξεφύγει από τα στοιχειωμένα του δωμάτια, όμως οι γρίφοι είναι κάτι που δε θα απασχολήσει καθόλου τον επισκέπτη.

Αντιθέτως, το ιδιαίτερο προσωπικό του ξενοδοχείου είναι το μόνο που περιμένει τους νέους ενοίκους στην ξεχωριστή αυτή ξενάγηση μέσα στο διώροφο νεοκλασικό της Αθήνας. Ένα νεοκλασικό αρκετά ήσυχο εκ πρώτης όψεως, αλλά με ιστορίες πολύ ανησυχητικές και εξαφανίσεις ακόμα πιο τρομακτικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα φάμε τις πιο ονειρεμένες pumpkin pies της σεζόν;12.09.2018

Ποια είναι η… στοιχειωμένη ιστορία πίσω από το Νεοκλασικό της Αθήνας
Μοναδικός σκοπός όσων μπουν στο ξενοδοχείο του Athens Hall of Horrors, είναι το να επιζήσουν!

Μοναδικός σκοπός όσων μπουν στο ξενοδοχείο του Athens Hall of Horrors, είναι να επιζήσουν!

Η ιστορία του νεοκλασικού στο κέντρο της Aθήνας ξεκινά από τις αρχές του εικοστού αιώνα, όταν ο κόμης Diavolo Hellaton εγκατέλειψε ξαφνικά το μεγαλείο του βενετσιάνικου παλατιού του και ήρθε στην Ελλάδα, ψάχνοντας καταφύγιο. Έχοντας φυσικά πουλήσει τη ψυχή του σε έναν δαίμονα, βρήκε τους φιλόξενους μέχρι τότε τοίχους του Athens Hall οf Horrors και άνοιξε αυτήν την ιδιαίτερη επιχείρηση.

Και επειδή τα χρήματα δεν τον ενδιέφεραν, ο κόμης ήθελε σε αντάλλαγμα κάθε διανυκτέρευσης τις ψυχές των ενοίκων, κάτι που φυσικά ξεχνούσε συνέχεια να αναφέρει! Έτσι, οι παρατημένες βαλίτσες όλο πληθαίνουν και οι τοίχοι του ξενοδοχείου γεμίζουν συνεχώς με νέες χαμένες ψυχές, οι οποίες διψούν για εκδίκηση και θέλουν… την παρέα των νεοφερμένων ενοίκων.

Το ίδιο φαίνεται να θέλει και το ιδιαίτερο προσωπικό του νεοκλασικού όμως, το οποίο αναλαμβάνει να κάνει μία ξενάγηση γεμάτη τρόμο, jump scares, σκοτάδι και κραυγές αγωνίας.

Η ομάδα πίσω από τη μοναδική αυτή εμπειρία
Ο... εξυπηρετικότατος groom του Athens Hall of Horrors είναι εκεί για να βοηθήσει όλους τους επισκέπτες.

Ο… εξυπηρετικότατος groom του Athens Hall of Horrors είναι εκεί για να βοηθήσει όλους τους επισκέπτες.

Για να ζωντανέψει όλη αυτή η απολαυστική φρίκη μπροστά μας, φροντίζουν 7 ταλαντούχοι ηθοποιοί και μία ομάδα από μοναδικούς στο είδος τους παραγωγούς horror attractions. Στα δωμάτια του ιδιαίτερου αυτού ξενοδοχείου, οι επισκέπτες θα βρουν κορυφαία animatronics που κόβουν την ανάσα, την ίδια στιγμή που το προσωπικό του νεοκλασικού λατρεύει να κόβει-και κάποιοι θα λέγανε να πίνει- το αίμα των καλεσμένων του.

Ήδη από τη πρώτη γνωριμία με το σπίτι του τρόμου, ο κατά τα άλλα εξυπηρετικότατος groom του ξενοδοχείου θα βάλει τους τολμηρούς καλεσμένους του στο τρομακτικό κλίμα της πρώτης διανυκτέρευσης που τους περιμένει, με όλο το προσωπικό να είναι σίγουρο πως δε θα υπάρξει δεύτερη.

Αυτό που έχουν να κάνουν όσοι τελικά επιλέξουν το Athens Hall of Horrors είναι να βάλουν στην άκρη τον φόβο τους, να ολοκληρώσουν τη βόλτα τους στα δωμάτια αυτού του δυσοίωνου ξενοδοχείου και τελικά να διαψεύσουν όσους πίστευαν πως και η δική τους βαλίτσα θα μείνει στη συλλογή του ξενοδοχείου, μαζί με όσων δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν το… check out τους.

Ποιο ταρώ θα πετύχετε; Τον έρωτα ή τον θάνατο;

Ποιό ταρώ θα πετύχετε; Τον έρωτα ή τον θάνατο;

Και τότε, τη χαρά της επιβίωσης θα υποδεχτεί το γέλιο, καθώς η δαιμόνια ομάδα του Athens Hall of Horrors φροντίζει να καταγράφει κάποιες από τις πιο… φρικιαστικές στιγμές από τη ξενάγηση στο σπίτι του τρόμου, για να έχουν οι επισκέπτες ένα στιγμιότυπο να τη θυμούνται.

Αν λοιπόν νιώθετε έτοιμοι να μπείτε σε μία περιπέτεια και να ξεφύγετε από το στοιχειωμένο αυτό ξενοδοχείο, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες που θέλουν να καταλήξετε όπως οι άλλοι ένοικοι του, τότε το Athens Hall of Horrors είναι η τέλεια πρόκληση για εσάς και σας περιμένει στο Μοναστηράκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαίρνουμε το μετρό και πάμε μια βόλτα στα πιο ψαγμένα στέκια του Πειραιά12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το διώροφο αρχοντικό ανοίγει τις στοιχειωμένες πόρτες του καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα και προσκαλεί τους τολμηρούς να το επιλέξουν για τη… διαμονή τους.

Ερμού 99, Μοναστηράκι

Ώρες λειτουργίας
Δ-Τ-Τ-Π: 17:00 – 01:00
Παρασκευή: 17:00 – 02:00
Σάββατο: 10:00 – 02:00
Κυριακή: 10:00 – 01:00

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 323 9000

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b