MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρακτικές συμβουλές για την οργάνωση ενός pet friendly σπιτιού

Οι πρακτικές συμβουλές από την ομάδα της Phaedrus Living θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις το νέο σου σπίτι έτσι ώστε να είναι ασφαλές για το κατοικίδιό σου αλλά και να παραμείνει αλώβητο από τις ζαβολιές του.

Monopoli Team

Έχεις βρει το καινούριο σου σπίτι, το έχεις επιπλώσει και διακοσμήσει όπως ήθελες και νιώθεις πανέτοιμος/η να μετακομίσεις μέσα, μαζί με το τετράποδο φιλαράκι σου! Είσαι όμως τόσο έτοιμος/η όσο νομίζεις; Αν έχεις μακροχρόνια εμπειρία στα κατοικίδια, τότε μάλλον ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα σκυλιά δακρύζουν όταν ξαναβλέπουν τους ανθρώπους τους, δείχνει νέα έρευνα12.09.2018

Αν όχι, αυτές οι πρακτικές συμβουλές από την ομάδα της Phaedrus Living θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις το νέο σου σπίτι έτσι ώστε να είναι ασφαλές για το κατοικίδιό σου αλλά και να παραμείνει… αλώβητο από τις ζαβολιές του!

Σαλόνι

Το σαλόνι είναι ο χώρος όπου πιθανότατα θα περνάς τον περισσότερο χρόνο μαζί με το φιλαράκι σου. Εκεί θα χαλαρώνετε, θα υποδέχεστε τους φίλους σας, θα φτιάχνετε όμορφες αναμνήσεις μαζί! Για να είναι πιο ξέγνοιαστες όλες αυτές οι στιγμές, καλό είναι να ακολουθήσεις τα πιο κάτω βήματα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα κάνουμε το roadtrip με τους τετράποδους φίλους μας μία ξεχωριστή εμπειρία;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b