MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Leslie Jordan έφυγε από τη ζωή και το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον “άγγελο” που έχασε

Χθες έφυγε από τη ζωή ο κωμικός ηθοποιός Leslie Jordan, που γνωρίσαμε στο “Will and Grace” και το “American Horror Story”, και αγαπήσαμε χάρη στα χιουμοριστικά βίντεο που ανέβαζε κατά τη διάρκεια των lockdown.

Monopoli Team

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, συγγραφέας και τραγουδιστής, Leslie Jordan, περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στο “Will & Grace” και το “American Horror Story”, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Σύμφωνα με το TMZ, οδηγούσε στο Χόλιγουντ το πρωί της Δευτέρας, όταν το αυτοκίνητό του συνετρίβη με ένα κτίριο, εξαιτίας ενδεχομένως κάποιου έκτακτου προβλήματος υγείας.

Έχοντας μια καριέρα που μετρούσε πολλές δεκαετίες, είχε παίξει στο “The Help”, το “The Cool Kids” και πιο πρόσφατα στο “Call me Kat”, ενώ το 2006 κέρδισε Emmy ερμηνείας σε κωμική σειρά για τον ρόλο του στο Will and Grace. Συμμετείχε επίσης σε τηλεοπτικές σειρές, όπως Ally McBeal, Ugly Betty, Lois & Clark: The New Adventures of Superman,, Hidden Palms, Star Trek: Voyager, Caroline in the City, Pee-Wee’s Playhouse, Reba, Boston Public, Nash Bridges και Boston Legal, αλλά και σε ταινίες όπως Ski Patrol, Roadside Rodeo, Love Ranch, Southern Baptist Sissies και The United States vs. Billie Holiday.

Στο American Horror Story του Ryan Murphy έπαιξε τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες σε τρεις διαφορετικές σεζόν, το “Coven”, το “Roanoke” και το “1984”.

Το 2020 κέρδισε εκατομμύρια followers στα social media, χάρη στα χιουμοριστικά viral βίντεο που δημοσίευε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Υπήρξε σημαντική μορφή για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, έχοντας κερδίσει μάλιστα το βραβείο GALECA: The Society of LGBTQ Entertainment Critics’ Timeless Star το 2021. Κατά τη διάρκεια της κρίσης του AIDS, συμμετείχε σε πρότζεκτ για την αντιμετώπιση της κρίσης και την αλληλεγγύη σε παθόντες, όπως τα AIDS Project Los Angeles και Project Angel Food.

Σε ένα Instagram post, η τραγουδίστρια και καλή του φίλη, Dolly Parton, έγραψε: “Είμαι τόσο πληγωμένη και σοκαρισμένη, σαν να έχω χάσει συγγενή μου. Ξέρω ότι οι άνθρωποι πάντα λένε ‘θα μας λείψει’ αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν γινόταν να είναι περισσότερο αλήθεια. Θα λείψει σε όλους όσους τον ήξεραν προσωπικά και σε όσους διασκέδαζε”.


Στο Instagram εξέφρασε τα συλλυπητήρια της και η συμπρωταγωνίστριά του στο Will and Grace, Megan Mullally: “Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Leslie ήταν σίγουρα ένας από τους σπουδαίους. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πολύ αυτή την έκφραση και δεν είμαι σίγουρη ότι ταιριάζει πάντα. Δεν υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που να είναι πραγματικά σπουδαίοι σε κάτι. Αλλά ο Leslie ήταν αψεγάδιαστα αστείος, ένας βιρτουόζος της κωμωδίας”, είπε μεταξύ άλλων.

Ο πρωταγωνιστής του Big Bang Theory, Jim Parsons, έγραψε ότι ο Leslie ήταν “τόσο άνθρωπος του κόσμου, όσο και απόλυτος άγγελος”. “Ήταν απίστευτα αστείος και είχε τόσο βαθιά συναισθήματα που έκανε τους πάντες γύρω του να νιώθουν αγάπη. Έχω σοκαριστεί και οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο στεναχωρημένος είμαι, αλλά είμαι εξίσου ευγνώμων που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν” ανέφερε.


Η Michelle Pfeiffer μίλησε για τα χιουμοριστικά βίντεο που τον έκαναν διάσημο στο Instagram και χάρισαν διασκέδαση στον κόσμο, που περνούσε δύσκολα κατά την πανδημία. “Μόλις έμαθα τα τραγικά νέα για τον αγαπημένο Leslie Jordan” έγραψε στο Instagram. “O Leslie ήταν φως για τόσους πολλούς. Έδινε γενναιόδωρα στον κόσμο την αγάπη και το χιούμορ του, ειδικά κατά τη διάρκεια των lockdown, μία από τις πιο μοναχικές στιγμές μας. Έζησε κάθε μέρα για να δίνει χαρά σε όποιον τον γνώριζε” κατέληξε.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b