MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Academy Museum Gala 2022: Τα φανταστικά looks της λαμπερής εκδήλωσης

Από τα body conscious φορέματα της Kaia Gerber και Hailey Bieber στα οσκαρικά gowns της Οlivia Wilde και Amal Clooney, αυτό το κόκκινο χαλί μάς έκανε να ερωτευτούμε.

Monopoli Team

Εάν ήσασταν μια star της A-List του Hollywood, το πιθανότερο είναι ότι τα σχέδια σας για το βράδυ του Σαββάτου θα ήταν να πάτε στην εκδήλωση που όλοι αποκαλούν «Met Gala της Δυτικής Ακτής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌλα τα κορίτσια της μόδας φορούν ξαφνικά ριγέ πουκάμισα12.09.2018

Στις 15 Οκτωβρίου, φαίνεται ότι όλοι στο Hollywood παρακολουθούσαν το, γεμάτο λαμπερούς σταρ, Gala του Μουσείου της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες. Παρά το γεγονός ότι είναι η δεύτερη χρονιά του γκαλά, έχει ήδη χτίσει ένα πολύ μεγάλο κοινό, κυρίως για το γεγονός ότι συγκεντρώνει τόσους διάσημους, που έρχονται με πραγματικά εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί!

Στις 15 Οκτωβρίου, τα πιο λαμπερά πρόσωπα τιμήθηκαν για την προσφορά τους στη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των Miky Lee, Steve McQueen, Tilda Swinton και Julia Roberts (η οποία πήρε το βραβείο icon για τον θρυλικό ρόλο και την επιρροή της στο Pretty Woman).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBalenciaga: Η νέα τσάντα 1.800 δολαρίων του διάσημου οίκου μόδας μοιάζει με μια σακούλα πατατάκια Lay’s12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b