MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Pet Fest: Οι Onimara και η Σοφία Κουρτίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα φεστιβάλ για καλό σκοπό

Η Dogs’ Voice γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα των ζώων στο Lunar Space, με ένα φεστιβάλ γεμάτο μουσική, happenings και guests-έκπληξη.

Monopoli Team

Η γιορτή της παγκόσμιας ημέρας των ζώων θα πραγματοποιηθεί με μία μοναδική συναυλία, πολλά happenings και guests-έκπληξη, στο πλαίσιο του φετινού Pet Fest.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου το Lunar Space θα γεμίσει με τους ήχους και τις μοναδικές ερμηνείες των αγαπημένων Onirama, οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτή τη φιλοζωική συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο σωματείο αδέσποτων ζώων Dogs’ Voice.

Στην εορταστική αυτή ημέρα θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς και η one-woman show Σοφία Κουρτίδου για να σκορπίσει χαμόγελα στο κοινό, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Δείχνοντας σεβασμό απέναντι στα ζώα και τον πλανήτη, ο μοναδικός vegan chef Νίκος Γαϊτάνος, μαζί με τους σπουδαστές της σχολής ΙΕΚ ΣΒΙΕ, θα αναλάβουν να μυήσουν τους παρευρισκόμενους στον κόσμο των vegan γεύσεων και θα επιμεληθούν το φαγητό της εκδήλωσης.

Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων, από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Οι πόρτες του Lunar Space θα ανοίξουν στις 19:00 με DJs, vegan φαγητά και το workshop για τα παιδιά «Δημιούργησε την φάρμα με τα αγαπημένα σου ζώα στο Minecraft» από τα Alterkids, προβολές και χαιρετισμούς από τους καλεσμένους, ενώ ευπρόσδεκτοι είναι φυσικά και οι τετράποδοι φίλοι του κοινού.

Στις 21:00 τη σκυτάλη θα πάρει η Σοφία Κουρτίδου και θα ακολουθήσουν οι Onirama που θα ταξιδέψουν το κοινό με τις επιτυχίες τους.

Το Lunar Space περιμένει όλους τους φίλους του από τις 19:00 για να γιορτάσουν μαζί με τους τετράποδους και δίποδους φίλους μια μέρα γεμάτη μουσική, κουνιστές ουρές, για σκυλιά και ανθρώπους και πολλά happenings.

Στην εκδήλωση συμμετέχει η πρώτη ελληνική εφαρμογή για υιοθεσίες και εξαφανίσεις κατοικιδίων YourPet.

Λίγα λόγια για το Dogs’ Voice:

Το Dogs’ Voice είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την προστασία των αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκε το 2015 και μέχρι σήμερα λειτουργεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα υιοθεσιών αδέσποτων σκύλων, στηρίζει το έργο 115 φιλοζωικών οργανώσεων, υλοποιεί προγράμματα προστασίας αδέσποτων ζώων σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ από το 2017 εξειδικεύεται στη διαχείριση κρίσεων έχοντας αναλάβει τον συντονισμό για τη διάσωση ζώων συντροφιάς στις πλημμύρες της Μάνδρας και στις φωτιές της Αττικής το 2018, το 2021 και το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Ζώων: Τρεις δραστήριοι φιλόζωοι που μάς εμπνέουν με το έργο τους12.09.2018

Όραμα του Οργανισμού είναι μια Ελλάδα χωρίς αδέσποτα ζώα, με πολίτες που θα σέβονται κάθε μορφή ζωής. Από τον Μάρτιο του 2020 είναι μέλος του Eurogroup for Animals συνεισφέροντας στη διαμόρφωση πολιτικών υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες: 

Lunar Space (Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος) Πειραιώς 254, Ταύρος

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19.00

Εισιτήρια: 

Γενική Είσοδος: 5€

Προπώληση: www.viva.gr

 

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b