MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Οκτώβριο στις οθόνες μας

Από την νέα ταινία της Μίλα Κούνις “Το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο” μέχρι την πρωτότυπη σειρά του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες και σειρές που θα δούμε στο Netflix αυτό το μήνα

Monopoli Team

Κάθε μήνα το Netflix προσθέτει νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, που μπορούμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας μέσα από την πλατφόρμα. Έτσι, και τον Οκτώβριο νέα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα, για να κάνουν τον μήνα μας λίγο πιο ευχάριστο.

Από ανατριχιαστικά ντοκιμαντέρ, μέχρι πολυαναμενόμενες ταινίες, αλλά και σειρές, εμείς ξεχωρίσαμε τις 10 πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες της πλατφόρμας, που ανυπομονούμε να δούμε σύντομα.

#1 Το πιο Τυχερό Κορίτσι του Κόσμου

Μετά από χρόνια αναμονής, το best seller της Jessica Knoll, Luckiest Girl Alive, θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο, με πρωταγωνίστρια την Μίλα Κούνις. Η ταινία θα μας συστήσει την Ani Fanelli, μία γυναίκα που μοιάζει να τα έχει όλα, όταν έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με ένα τραγικό μυστικό από το παρελθόν της, αφού δίνει μία συνέντευξη για ένα ντοκιμαντέρ true crime. “Αποφασισμένη μια για πάντα να δώσει τέλος στις φήμες, η Άνι πρέπει να ζυγίσει τις επιλογές της, αφού αν πει την αλήθεια, θα κατστρέψει την τέλεια ζωή που πάλεψε τόσο να αποκτήσει” διαβάζουμε στην επίσημη σύνοψη του Netflix. Πάντως, η ταινία βασίζεται σε ένα συγκλονιστικό βιβλίο που μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση και το τραύμα που προκαλεί -και περιέχει μερικά πραγματικά γεγονότα, που έζησε η συγγραφέας.

Έρχεται στις 7 Οκτωβρίου

#2 Η Λέσχη του Μεσονυχτίου – Σειρά

Μόνο η επίσημη σύνοψη του Netflix αρκεί, για να σε ιντριγκάρει: “Σε ένα άσυλο ανιάτων για εφήβους, τα μέλη ενός πριβέ κλαμπ συνάπτουν μια ανατριχιαστική συμφωνία: Ο πρώτος που θα πεθάνει πρέπει να στείλει ένα σημάδι από τον τάφο”. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, τότε αξίζει να σημειώσουμε ότι τη σειρά υπογράφει ο Mike Flanagan, δημιουργός των Haunting of Hill House, Haunting of Bly Manor και Midnight Mass, με το σενάριο να είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Κρίστοφερ Πάικ.

Έρχεται στις 7 Οκτωβρίου

#3 Τα Κορίτσια του Ντέρι – Σεζόν 3

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια αναμονής, λόγω των γυρισμάτων της Νίκολα Κόκλαν (ή μάλλον Lady Whistledown) στο Bridgerton, “Τα κορίτσια του Ντέρι” επιτέλους επιστρέφουν στις οθόνες μας. Η τρίτη (και μάλλον τελευταία) σεζόν έκανε πρεμιέρα πριν από μερικούς μήνες στο βρετανικό Channel 4 και όλοι μιλούν για το ιδανικό φινάλε. Η σειρά ακολουθεί τις ξεκαρδιστικές ζωές μίας παρέας κοριτσιών (και ενός αγοριού) στη Βόρεια Ιρλανδία, κατά την περίοδο των μεγάλων αναταραχών της δεκαετίας του ’90.

Έρχεται στις 7 Οκτωβρίου

#4 Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes – Ντοκιμαντέρ

Τώρα, που η σειρά του Ryan Murphy “Dahmer” έχει εξάψει ξανά το ενδιαφέρον για τον περιβόητο serial killer, είναι μάλλον η καλύτερη στιγμή για να κυκλοφορήσει αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ. Χωρισμένη σε τρία μέρη από τον σκηνοθέτη Τζο Μπέρλιντζερ, η σειρά εξερευνά το διεστραμμένο μυαλό του κατά συρροή δολοφόνου, μέσα από ηχογραφημένες συνεντεύξεις με τους δικηγόρους του, οι οποίες βγήκαν πρόσφατα στο φως, ενώ αποκαλύπτει πώς μπορούσε να δρα ανενόχλητος στις περιθωριοποιημένες κοινότητες του Μιλγουόκι, χάρη στο φύλο, την κοινωνική τάξη και την εθνικότητά του.

Έρχεται στις 7 Οκτωβρίου

#5 The Watcher – Σειρά

Το The Watcher είναι το νέο εγχείρημα του πολυάσχολου Ryan Murphy, που τη τελευταία δεκαετία μάς έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες από το Glee και το American Horror Story, μέχρι το Ratched και την επίσης ολοκαίνουρια ανατριχιαστική σειρά για τον serial killer Τζέφρει Ντάμερ. Στο The Watcher φέρνει άλλη μια ανατριχιαστική ιστορία στο φως, εκείνη του περιβόητου σπιτιού Watcher στο Νιου Τζέρσεϊ. Η σειρά εστιάζει στην οικογένεια Brannock που βρίσκει την ευτυχία όταν μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων. Όλα όμως αλλάζουν, όταν αρχίζουν να λαμβάνουν  γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται “The Watcher”, κάτι που γίνεται η αφορμή για να έρθουν στο φως τα σκοτεινά μυστικά της γειτονιάς. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Naomi Watts, Bobby Cannavale, Mia Farrow και Jennifer Coolidge.

Έρχεται στις 13 Οκτωβρίου

#6 Notre Dame – Σειρά

Εμπνευσμένη από μαρτυρίες Γάλλων πυροσβεστών, αυτή η δραματική σειρά διαδραματίζεται το βράδυ της μεγάλης πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων, που σόκαρε τη Γαλλία και ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από το “Notre Dame” μάς συστήνονται διάφοροι χαρακτήρες, που ζουν στο Παρίσι και περνούν από διάφορες “φάσεις”. Άλλοι ερωτεύονται, άλλοι μαλώνουν, άλλοι προβληματίζονται. Όλα αυτά όσο οι φλόγες τυλίγουν την Παναγία των Παρισίων.

Έρχεται στις 19 Οκτωβρίου

#7 Το Σχολείο του Καλού και του Κακού

Μία από τις ταινίες, που στοχεύουν στο νεανικό κοινό της πλατφόρμας, είναι σίγουρα το “Σχολείο του Καλού και του Κακού” σε σκηνοθεσία Πολ Φιγκ. Με ένα πολύ δυνατό πρωταγωνιστικό καστ, που περιλαμβάνει τις Charlize Theron, erry Washington, Sophia Anne Caruso και Sofia Wylie, η ταινία διαδραματίζεται σε ένα σχολείο μαγείας, όπου δύο φίλες καταλήγουν σε διαφορετικά στρατόπεδα, όταν καλούνται να εκπαιδευτούν στο να διατηρήσουν την ισορροπία καλού και κακού.

Έρχεται στις 19 Οκτωβρίου

#8 Το Ερμάριο με τα Αλλόκοτα Αντικείμενα του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο

Μία από τις πιο πρωτότυπες σειρές που έρχονται στο Netflix αυτό το μήνα είναι αυτή του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Guillermo del Toro, που βασίζεται σε ομώνυμο διήγημά του. Η σειρά περιλαμβάνει οχτώ ξεχωριστές ιστορίες τρόπου, με δύο απο τα επεισόδια να είναι πρωτότυπα έργα του ίδιου του del Toro και τα υπόλοιπα να είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία έξι πρωτοποριακών δημιουργών. Συγκεκριμένα, τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχουν αναλάβει οι: Panos Cosmatos (“Mandy”), David Prior (“The Empty Man”), Jennifer Kent (“The Babadook”), Keith Thomas (“The Vigil”), Vincenzo Natali (“Splice”), Catherine Hardwicke (“Twilight”) και Ana Lily Amirpour (“A Girl Walks Home Alone at Night”).

Έρχεται στις 25 Οκτωβρίου

#9 Η Καλή Νοσοκόμα

Σε αυτό το καθηλωτικό θρίλερ που μάλιστα βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, μια νοσοκόμα υποπτεύεται ότι ο συνάδελφός της, με τον οποίο είχε έρθει επικίνδυνα κοντά, ευθύνεται για μια σειρά από μυστηριώδεις θανάτους ασθενών και ρισκάρει τη ζωή της για να αποκαλύψει την αλήθεια. Πρωταγωνιστούν οι βραβευμένοι με Όσκαρ, Τζέσικα Τσαστέιν και Έντι Ρέντμειν.

Έρχεται στις 26 Οκτωβρίου.

#10 Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο

Το «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» αφηγείται τη συγκλονιστική ιστορία ενός νεαρού Γερμανού στρατιώτη στο Δυτικό Μέτωπο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Παούλ και οι σύντροφοί του βιώνουν από πρώτο χέρι πώς η αρχική ευφορία του πολέμου μετατρέπεται σε απόγνωση και φόβο, καθώς πολεμούν για τη ζωή τους, αλλά και ο ένας για τον άλλο, στα χαρακώματα. Φυσικά, βασίζεται στο παγκοσμίως γνωστό, ομώνυμο μπεστ σέλερ του Έριχ Μαρία Ρεμάρκ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Έντουαρντ Μπέργκερ.

Έρχεται στις 28 Οκτωβρίου

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b