MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΠΙΤΙ

Αφρικανική βιολέτα: Πώς θα φροντίσουμε το φυτό που ανθίζει 365 ημέρες τον χρόνο

Η Αφρικανική βιολέτα είναι ένα φυτό μινιατούρα και ταιριάζει σε όλους τους χώρους και ανθίζει 365 μέρες τον χρόνο!

Monopoli Team

Η Σαιντπώλια, γνωστή με την εμπορική ονομασία Αφρικανική Βιολέτα, είναι ένα πανέμορφο φυτό, το οποίο με την κατάλληλη φροντίδα μπορεί να συντροφεύει τις γλάστρες μας για πάντα. Και αν ποτέ είχατε τη συγκεκριμένη ποικιλία και την… χάσατε, τότε κάτι δεν κάνατε σωστά. Τώρα, ήρθε η ώρα να μάθετε τα μυστικά για τη φροντίδα αυτού του πολύ βολικού και όμορφου φυτού.

Η Αφρικανική βιολέτα είναι ένα φυτό μινιατούρα και ταιριάζει παντού. Στο γραφείο, σε ένα περβάζι, σε ένα μικρό τραπεζάκι. Έχει πανέμορφα βελούδινα φύλλα και ροζ ή μωβ άνθη που φυτρώνουν και ξαναφυτρώνουν ασταμάτητα, με μικρά βέβαια διαλείμματα ξεκούρασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHouse of the Dragon: Οι ευρωπαϊκές τοποθεσίες γυρισμάτων της επικής σειράς που πρέπει να επισκεφτείτε12.09.2018

Το συγκεκριμένο λουλούδι χρειάζεται φυσικό φως για να ανθίσει αλλά μπορεί να ευδοκιμήσει και μέσα σε χώρο με τεχνητό φωτισμό. Για να μείνει όμως μαζί μας για πάρα πολλά χρόνια, πρέπει να προσέξουμε το πότισμα του. Δεν ρίχνουμε ποτέ το νερό από ψηλά, γιατί η Αφρικανική βιολέτα μας θα σαπίσει. Αντιθέτως, ρίχνουμε το νερό από κάτω, έχοντας το φυτό μας τοποθετημένο σε ένα πιατάκι για να ρουφήξει μόνο το νερό που χρειάζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜία νέα περίεργη τάση των ξενοδοχείων έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των επισκεπτών12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b