MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μία νέα περίεργη τάση των ξενοδοχείων έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των επισκεπτών

Αυτή η νέα τάση που θέλει τα μπάνια των ξενοδοχείων να μην έχουν πόρτα, έχει σπείρει πανικό στους επισκέπτες και τους ταξιδιώτες, οι οποίοι απορούν με την συγκεκριμένη επιλογή των ξενοδοχείων.

Monopoli Team

Τα τελευταία χρόνια, πολλά ξενοδοχεία επιλέγουν να… εκμοντερνιστούν και να ακολουθήσουν τους δρόμους της σύγχρονης αισθητικής και διακόσμησης. Μία νέα τάση όμως έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις κάποιων επισκεπτών, οι οποίοι όταν μπαίνουν στο δωμάτιο τους ανακαλύπτουν πως το μπάνιο τους… δεν έχει πόρτα!

Η νέα αυτή περίεργη τάση έγινε το τελευταίο διάστημα γνωστή, μέσα από μία χρήστη του Mumsnet, η οποία μοιράστηκε την εμπειρία της από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, το μπάνιο του οποίου ήταν σε απόσταση αναπνοής από το κρεβάτι, όμως δεν τα χώριζε καμία πόρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Οκτώβριο στις οθόνες μας12.09.2018

«Είμαι σε ολιγοήμερες διακοπές με τον άντρα μου και φτάνουμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας», εξηγεί η χρήστης και συμπληρώνει: «Έμοιαζε με ένα αρκετά ωραίο δωμάτιο, οπότε ενθουσιάστηκα που το είδα. Αλλά μετά διαπίστωσα ότι είναι ένα από εκείνα τα δωμάτια τύπου “honeymoon villa” χωρίς πόρτα στο μπάνιο! Το μπάνιο οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα. Η τουαλέτα βρίσκεται σε μια γωνία, έτσι δεν είναι άμεσα ορατή αλλά ακόμα και έτσι, είναι παράλογο να θέλω να έχω ιδιωτικότητα ακόμα κι αν μένω με τον σύντροφο μου;»

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b