MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Stand up Comedy

Απόφοιτος Λυκείου, του Θωμά Ζάμπρα στο Lunar Space Athens

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει με νέα παράσταση (μετά από 2 χρόνια) και ολοκαίνουριο υλικό στο Lunar Space Athens.

Monopoli Team

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει με νέα παράσταση (μετά από 2 χρόνια) και 100% νέο υλικό. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από την περηφάνια του που ανήκει σε μια από τις πιο παρεξηγημένες μειονότητες: Απόφοιτος Λυκείου.

Λίγα λόγια για το Lunar Space:

Το Lunar Space Athens, σας καλωσορίζει για ακόμη μια χρονιά, στην απόλυτη υπαίθρια σκηνή κάτω από το φως του φεγγαριού που επιστρέφει σαν πρόταση διασκέδασης και ψυχαγωγίας στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Οπλιστείτε με τροπική διάθεση και απολαύστε δροσερά cocktails στο bar, τον χώρο με εξωτική ατμόσφαιρα, θεματικές βραδιές και food court.

Η ομάδα του Cinema Alive και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Αργύρης Δαλαβάγκας ανανεώνουν το επιτυχημένο μας ραντεβού για δεύτερη συνεχή χρονιά στον χώρο του Lunar Space στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πολυκράτους 6 – υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου) μια ανάσα από το κέντρο της πόλης. Το talk of the town project που σας κράτησε συντροφιά στο διάστημα Ιούνιος 2020 – Νοέμβριος 2021, από τον χώρο του Λυκαβηττού, του Ο.Α.Κ.Α. και του Ελληνικού Κόσμου είναι μια ανανεωμένη πρόταση για τις πιο ατμοσφαιρικές βραδιές στην πόλη, γεμάτες live events που γίνονται σημείο αναφοράς με σκηνή για καθήμενους θεατές που πήρε το όνομά της από το άπλετο φως του φεγγαριού που προσφέρει: Lunar Space.

Στον χώρο θα βρείτε hot dogs στους πιο πρωτότυπους συνδυασμούς, ακόμα και vegan, αλλά και κλασικές γεύσεις bar με: νάτσος, ποπ κορν και πρωτότυπα γλυκά. Το bar σερβίρει ακόμα δροσερά cocktails. H σκηνή Lunar Space είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Παραγγελίες, του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Lunar Space Athens12.09.2018

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Lunar Space βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Θωμάς Ζάμπρας

Διάρκεια: 100'
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 12€, Ειδική Τιμή εισιτηρίου Θέασης (Α.με.Α. / άνεργοι / φοιτητές / ειδικές κατηγορίες με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€
Διάρκεια Παραστάσεων: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου
Σενάριο: Θωμάς Ζάμπρας
Πληροφορίες: Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Παραστάσεις: Παρασκευή στις 21.00
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/thomas-zampras-apofoitos-lykeiou-nea-parastasi-athina/
Πληροφορίες Χώρου: Lunar Space Athens, (Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος) Πειραιώς 254, Ταύρος, Τηλέφωνο: 21 1418 5217
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b