MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Coolio: Ο γνωστός ράπερ έφυγε απρόοπτα από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών – Το “αντίο” της Μισέλ Φάιφερ

Ο Αμερικανός ράπερ, που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία με το Gangsta’s Paradise, άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

Ο γνωστός Αμερικανός ράπερ Coolio, που γνώρισε την παγκόσμια επιτυχία με το τραγούδι “Gangsta’s Paradise”, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, φαίνεται να επισκέφτηκε το σπίτι ενός φίλου του στο Λος Άτζελες, όπου και βρέθηκε νεκρός.

Συγκεκριμένα, ο επί 20 χρόνια μάνατζερ του, Jarez Posey, ανέφερε πως ο τραγουδιστής πήγε στο μπάνιο του φίλου του και αφού η ώρα περνούσε, οι φίλοι και παρευρισκόμενοι στο σπίτι, ανησύχησαν και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Έτσι έσπασαν την πόρτα και τον αντίκρισαν χωρίς τις αισθήσεις του στο πάτωμα του μπάνιου. Η επόμενη κίνηση ήταν να καλέσουν ένα ασθενοφόρο, με τους νοσηλευτές να εκτιμούν πως ο διάσημος τραγουδιστής υπέστη ανακοπή καρδιάς, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί όμως επίσημα τα αίτια του θανάτου του.

Ο Artis Leon Ivey Jr., όπως είναι και το πραγματικό όνομα του ράπερ, γεννήθηκε το 1963 στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Το 1995 κυκλοφόρησε το τραγούδι Gangsta’s Paradise για το soundtrack της ταινίας Dangerous Minds με τη Μισέλ Φάιφερ, κάτι που εκτόξευσε την καριέρα του. Μάλιστα χάρη σε αυτό το τραγούδι κέρδισε και βραβείο Grammy. Το τραγούδι κατάφερε να φτάσει το νούμερο 1 των charts και να κρατήσει την πρώτη θέση για τρεις εβδομάδες.

Κάτι που χαρακτήριζε τον ράπερ και ηθοποιό, που μάλιστα είχε δημιουργήσει και την την επιτυχημένη μαγειρική εκπομπή “Cookin’ with Coolio”,  ήταν η έντονη φιλανθρωπική δράση και το ενδιαφέρον του για κοινωνικά ζητήματα.

Ο θάνατος του, που έγινε σήμερα γνωστός, ξάφνιασε πολλούς διάσημους, οι οποίοι κατέκλυσαν το διαδίκτυο με μηνύματα και ποστ για τον χαμό του.


Η Μισέλ Φάιφερ, που πρωταγωνιστούσε στο Dangerous Minds, έγραψε σε ένα post στο Instagram, ότι πίστευε ότι εκείνος ήταν ο λόγος που τελικά η ταινία “γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία”, καθώς και ότι ακόμα “ανατριχιάζει” όταν το ακούει.

“Σπάει η καρδιά μου για το θάνατο του χαρισματικού καλλιτέχνη Coolio. Μία ζωή διακόπηκε πολύ σύντομα. Τον θυμάμαι να είναι τίποτα λιγότερο από γενναιόδωρος” έγραψε.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b