MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Melina and Markos: Το ζευγάρι που γυρίζει την Ελλάδα με τα σκυλιά του και ένα campervan

Το feed στο Instagram μπορεί να είναι γεμάτο με τόση περιττή πληροφορία, που είναι πολύ εύκολο να χαθείτε και να μην σταθείτε στην πραγματική ομορφιά.

Monopoli Team

Το feed στο Instagram μπορεί να είναι γεμάτο με τόση περιττή πληροφορία, που είναι πολύ εύκολο να χαθείτε και να μην σταθείτε στην πραγματική ομορφιά. Όπως ακριβώς είναι το account που λέγεται Melina and Markos. Δύο σκυλιά, το κοκόνι Μάρκος και το λαμπραντόρ Μελίνα και οι humans τους, Μαρία και Χρήστος, που οργώνουν την Ελλάδα με ένα Land Rover Defender του ’90 και μοιράζονται μαζί μας φανταστικά τοπία. Βοηθά βέβαια και το ότι ο Χρήστος είναι φωτογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτη Θεσσαλονίκη σερβίρουν τη μεγαλύτερη πίτσα της Ελλάδας12.09.2018

Το ζευγάρι, που ζει μόνιμα στην Κρήτη μίλησε (κάπου εν μέσω road trips) για το πόσο σημαντικό είναι να ταξιδεύουν, αν σκέφτονται να βάλουν το εξωτερικό στο πρόγραμμα και ποια είναι τα βασικά tips που πρέπει να ξέρουμε όταν ταξιδεύουμε με τα αγαπημένα μας τετράποδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥπερθέαμα 201 ιντσών με τη μεγαλύτερη εξωτερική τηλεόραση στον κόσμο12.09.2018

«Από το 2018, αλλάξαμε τον τρόπο που ταξιδεύουμε. Τότε ανακατασκευάσαμε το Defender σε campervan. Μέχρι τότε είχαμε την σκηνή μας και κατασκηνώναμε σε διάφορα μέρη χειμώνα- καλοκαίρι. Όταν ήρθε η ιδέα του van, μάς έκανε να θέλουμε ακόμα πιο πολύ να βρισκόμαστε μακριά από την πόλη και τη φασαρία. Αυτό δεν ήταν πάντα εύκολο γιατί υπήρχαν υποχρεώσεις και δουλειές, όμως δεν αφήναμε καμία ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτούμε, έστω για μια μικρή εκδρομή».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b