MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κοινωνικό

Balance, της Νάνσυς Σπετσιώτη σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά στον πολυχώρο VAULT

Η θεατρική παράσταση “Balance” της Νάνσυς Σπετσιώτη, έρχεται σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά και για λίγες μόνο παραστάσεις στον πολυχώρο VAULT.

Credits: Αλέξανδρος Λογαράς
Credits: Αλέξανδρος Λογαράς
Monopoli Team

Το θεατρικό έργο Balance γραμμένο από τη Νάνσυ Σπετσίωτη και σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά έρχεται τον Νοέμβριο στο VAULT theater plus για λίγες μόνο παραστάσεις με τους Θάνο Κρομμύδα και Αντιγόνη Μακρή.

Credits: Αλέξανδρος Λογαράς

“Μαζί θα προσπαθήσουμε, δεν είπαμε; Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε μαζί. Ο ένας βοηθάει, ο άλλος διορθώνει και το ανάποδο”.

Άνοιξη. Ένα ζευγάρι, εγκαθίσταται σ’ ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα θέλοντας να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους. Η κοπέλα αντιμετωπίζει μια κινητική αναπηρία και το αγόρι έχει βάλει στόχο τη βελτίωση της κατάστασης. Ο πρώτος καιρός περνά, το σπίτι ξαναστήνεται και η κινητικότητα της βελτιώνεται. Φτάνει καλοκαίρι. Η σχέση του ζευγαριού βρίσκεται σε πλήρη αρμονία και η βελτίωση της είναι συνεχής. Αλλά καθώς φτάνει το φθινόπωρο τα χρήματα τελειώνουν και το αγόρι ψάχνει να εργαστεί. Αλλά δεν βρίσκει δουλειά, μα ούτε συμπαράσταση απ’ τους ντόπιους. Αυτό τον κάνει ν’ αλλάξει. Η σχέση τους θα είναι αρκετά δυνατή να αντέξει το χειμώνα για να ξανάρθει η άνοιξη…

“Θέλω δύσκολα για να χω να λύνω. Τα εύκολα σε μουδιάζουν. Σε αγκυλώνουν.”

Το «Balance» γράφτηκε ως ένα έργο αλληγορικό. Ένας άνθρωπος παλεύει να γιατρέψει την ψυχή του που πάσχει και στο τέλος τη σκοτώνει. Κάτω από το πέπλο όμως της αλληγορίας φανερώνεται ένα ζευγάρι που προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του. Να κάνει μια νέα αρχή σ’ έναν καινούριο, άγνωστο τόπο και να ορθοποδήσει. Αυτή η πορεία περνά συμβολικά μέσα απ’ τις τέσσερις εποχές. Ανθίζει, μεστώνει, φθίνει και παγώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒασίλισσα χωρίς φτερά, της Μαρίας Γοργία στον Χώρο Αμάλγαμα12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Νάνσυ Σπετσιώτη
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Βουρνάς

Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης

Παίζουν: Θάνος Κρομμύδας και Αντιγόνη Μακρή

Διάρκεια: 80’
Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 14 ευρώ Φοιτητές / Σπουδαστές / Κάτοχοι Κάρτας Πολυτέκνων / ΑμΕΑ / Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας (ΟΑΕΔ): 10 ευρώ Ατέλειες: 8 ευρώ
Πληροφορίες: Τηλέφωνο: 694 953 4889 / 698 660 4174
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/balance/vault-theatre-plus/
Πληροφορίες Χώρου: Πολυχώρος Vault (Σκηνή Β), Μελενίκου 26, Βοτανικός
Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Λογαράς
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b