MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Καλώς ήρθατε στην κρίση των εικοσικάτι: Η quarter-life crisis, η Τaylor Tomlison και η λύση

Καλώς ήρθατε στην quarter-life crisis. Αν είστε στις αρχές των 20 σας έως και τα μέσα των 35 σας, είναι πάρα πολύ πιθανό να έχετε αναρωτηθεί, το τι στο καλό κάνετε με την ζωή σας, αν αυτή είναι η ζωή που θέλετε να ζείτε για τα επόμενα χρόνια.

Monopoli Team

Καλώς ήρθατε στην quarter-life crisis. Αν είστε στις αρχές των 20 σας έως και τα μέσα των 35 σας, είναι πάρα πολύ πιθανό να έχετε αναρωτηθεί, το τι στο καλό κάνετε με την ζωή σας, αν αυτή είναι η ζωή που θέλετε να ζείτε για τα επόμενα χρόνια. Αν πήρατε τις σωστές αποφάσεις για τις σπουδές σας, για την δουλειά σας, για τις σχέσεις που έχετε. Για το αν πρέπει να παραιτηθείτε από όλους και από όλα και γενικότερα αν νιώθετε πως δεν ξέρετε τίποτα πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρι Στάιλς: 10 εμβληματικές εμφανίσεις από την ιστορία της Τέχνης που θα θέλαμε να δούμε πάνω στο απόλυτο fashion icon12.09.2018

Στο σημείο αυτό θα φέρουμε στην “συζήτηση” μας την Τaylor Tomlison. Μαζί με πολλά ακόμη Αμερικανάκια που στήνονται στα stand up comedy shows της για μια και μόνο παράσταση της, στην οποία μάντεψε τι κάνει. Ναι, σατιρίζει και χλευάζει την κρίση των ατόμων που ανήκουν στις ηλικίες των 20 κάτι μέχρι και 30. Βέβαια, δεν αναφέρεται μόνο στην Quarter-life crisis, αλλά και σε όλα όσα έχει συναντήσει στην μέχρι τώρα ζωή της, η οποία είναι μόλις 25.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ βραδιά του Roger Federer: Η απόλυτη αποθέωση, τα δάκρυα και η στήριξη του Nadal12.09.2018

Είναι από τις λίγες κωμικούς που μπορούν να δώσουν τόσο καλά την αίσθηση για τα challenges και κυρίως τα ψυχικά θέματα, με τα οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι millennials και όχι μόνο. Είναι λιγάκι δύσκολο να προσδιορίσουμε το τι ακριβώς εστί η συγκεκριμένη ηλικιακή κρίση, όμως το μόνο σίγουρο, είναι πως επηρεάζει χιλιάδες έως εκατομμύρια νέους.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b