MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου: H Nensi Dojaka επέστρεψε με τα signature φορέματά της

Η σχεδιάστρια Nensi Dojaka με έδρα το Λονδίνο επέστρεψε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου με τη συλλογή της Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Credits: PixelFormula
Monopoli Team

Η σχεδιάστρια Nensi Dojaka με έδρα το Λονδίνο επέστρεψε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου με τη συλλογή της Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Για αυτή τη σεζόν, η δημιουργός έφερε την lingerie-inspired αισθητική της σε μια σειρά από κομψά φορέματα, micro shorts και tailored σακάκια.

Η Dojaka άντλησε έμπνευση από φωτογραφίες της φύσης του Guido Mocafico αλλά και από ένα βιβλίο του Jean-Paul Goude που της χάρισαν. Αιχμαλώτισε μια νέα αίσθηση εκλεπτυσμένης σεξουαλικότητας μέσω της ευαίσθητης κατασκευής, των λεπτών διακοσμητικών στοιχείων και των εύθραυστων διακοσμήσεων που τελειοποίησαν κάθε κομμάτι που παρουσίασε στην πασαρέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO JW Anderson παρουσίασε την ανατρεπτική συλλογή του ανάμεσα σε κουλοχέρηδες και παιχνιδομηχανές12.09.2018

Παράλληλα, τα υφάσματα από σιφόν και lurex ζωντάνεψαν τη συλλογή. Για πρώτη φορά πρόσθεσε στις δημιουργίες της και τη δαντέλα, όπως και το leopard-print σατέν. Εκτός από signature πλέον σαγηνευτικά της φορέματα με cut outs και διαφάνειες, είδαμε ποδηλατικά σορτς, τζιν παντελόνια και σακάκια που ισορρόπησαν όλη τη συλλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNick Cave και Brad Pitt κάνουν το ντεμπούτο τους ως εικαστικοί σε μουσείο τέχνης στο Ελσίνκι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b