MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Juliette Binoche: Έχω υπάρξει σε ερωτικό τρίγωνο – «Ερωτεύτηκα δύο άντρες και ήταν αβάσταχτο!»

H Γαλλίδα ηθοποιός μίλησε για την νέα ταινία που πρωταγωνιστεί «Both Sides of the Blade» και εξομολογήθηκε το δικό της ερωτικό τρίγωνο

Monopoli Team

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Guardian έδωσε η γνωστή Γαλλίδα ηθοποιός Juliette Binoche. Η Juliette πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία «Both Sides of the Blade», όπου το σενάρια περιέχει έρωτες και ερωτικά τρίγωνα. Μάλιστα η ίδια, δεν δίστασε να μιλήσει για την δική της εμπειρία, όταν και έτυχε να ερωτευτεί δυο άντρες ταυτόχρονα… και όπως εξομολογήθηκε της ήταν αβάσταχτο.

Στη νέα ταινία, που βασίζεται στο μυθιστόρημα «Un tournant de la vie», η 58χρονη ηθοποιός υποδύεται τη Σάρα, μια ραδιοφωνική παραγωγό που είναι σε σχέση με τον Ζαν (Vincent Lindon), παίκτη του ράγκμπι, αλλά όταν έρχεται ο Φρανσουά (Grégoire Colin) από το παρελθόν της δεν μπορεί να του αντισταθεί.

Για το δικό της ερωτικό τρίγωνο, η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ερωτεύτηκα δύο άντρες όταν ήμουν στα είκοσι μου. Ήταν αβάσταχτο. Πραγματικά, αβάσταχτο».

«Είναι ένα αδύνατο τρίγωνο, επειδή όλοι αισθάνονται πληγωμένοι», εξηγεί για την πλοκή της ταινίας. «Κάποιοι άνθρωποι είναι σε θέση να το κάνουν. Εγώ δεν ήμουν. Ήταν μια καταστροφική κατάσταση και χρειάζεσαι θάρρος. Οπότε ναι, κατάλαβα απόλυτα τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει. Ήταν επώδυνο για όλους μας, αλλά δεν μπορείς να το σταματήσεις, γιατί έτσι είναι τα πράγματα. Είναι σα να στέκεσαι μπροστά σε έναν δράκο και πρέπει να τον αντιμετωπίσεις», εξηγεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b