MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου

Αυτές είναι οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Monopoli Team

21.00 Για Πάντα Κοντά σου στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική, αμερικανικής, ιταλικής, ρουμανικής παραγωγής 2021.

Σκηνοθεσία: Ουμπέρτο Παζολίνι. Παίζουν: Τζέιμς Νόρτον, Ντάνιελ Λαμόντ, Αϊλίν Ο’Χίγκινς.

Ένας 35χρονος πατέρας, που μεγαλώνει μόνος του τον τρίχρονο γιο του, μαθαίνει ότι του απομένουν λίγοι μήνες ζωής. Αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα, πασχίζει να βρει την κατάλληλη ανάδοχη οικογένεια για το παιδί του.

20.30 Εντιμότατοι Απατεώνες στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής 2012.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Χόφμαν, Παίζουν: Κόλιν Φερθ,Κάμερον Ντίαζ,Άλαν Ρίκμαν.

Ένας υπάλληλος μουσείου οργανώνει μια μεγαλειώδη κομπίνα, σε μια προσπάθεια να πείσει το πλούσιο αφεντικό του να αγοράσει έναν πλαστό πίνακα του Μονέ και για να τα καταφέρει θα επιστρατεύσει την γοητεία μιας σέξι καουμπόισσας.

22.00 300 στο STAR

[Περιέχει σκηνές βίας και σεξουαλικές σκηνές]

Ιστορική περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής 2006.

Σκηνοθεσία Τζιάννι Νουννάρι. Παίζουν: Τζεράρντ Μπάτλερ, Λένα Χίντεϊ ,Τζοβάνι Σιμίνο, Ντόμινικ Γουέστ.

Η πολυάριθμη στρατιά του Ξέρξη έχει ήδη εισβάλλει στην Ελλάδα σπέρνοντας τον τρόμο, το θάνατο και την καταστροφή. Σκοπός του Πέρση βασιλιά είναι να εντάξει την Ελλάδα στις περσικές αποικίες και δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς διαθέτει έναν στρατό που αριθμεί πάνω από 100.000 στρατιώτες. Ο Λεωνίδας, βασιλιάς της Σπάρτης, διαθέτει μόνο 300 Σπαρτιάτες πολεμιστές και 700 Θεσπιείς. Παρόλα αυτά, είναι αποφασισμένος να αναχαιτίσει τα περσικά στρατεύματα. Το σχέδιο που καταστρώνει είναι πανούργο και το στενό πέρασμα των Θερμοπυλών αποτελεί την ιδανική τοποθεσία καθώς εκεί ο Ξέρξης δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευθεί την αριθμητική υπεροχή του και οι ορδές του δεν θα αναπτυχθούν επαρκώς για να δράσουν ευέλικτα και αποτελεσματικά. Το σχέδιο μπαίνει σ’ εφαρμογή και στέφεται με επιτυχία.

23.00 Εκτός Ορίων (Crank) στο SKAI

[Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές βίας, σεξουαλικές σκήνες και απρεπή εκφορά λόγου]

Δράσης, περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2006.

Σενάριο: Μαρκ Νέβελνταϊν. Παίζουν: Τζέισον Στέιθαμ, Έιμι Σμαρτ, Ντιούιτ Γιόακαμ, κ.ά. Σκηνοθεσία: Μαρκ Νέβελνταϊν.

Ο Τζεφ Τσέλιος, ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ανακαλύπτει ξαφνικά ότι ο μαφιόζος Βερόνα, που είναι θανάσιμος εχθρός του, τον έχει δηλητηριάσει στον ύπνο του με ένα φονικό «κινέζικο κοκτέιλ». Γι αυτό το δηλητήριο δεν υπάρχει θεραπεία, παρά μόνο η αδρεναλίνη! Αν θέλει να ζήσει, ο Τζεφ είναι υποχρεωμένος να κρατά τους χτύπους της καρδιάς του πάνω από έναν συγκεκριμένο αριθμό. Άρα πρέπει να κινείται διαρκώς, ώσπου να βρει το πραγματικό αντίδοτο και να πάρει εκδίκηση.

21.00 Ο Γάμος Είναι Της Μόδας (Sweet Home Alabama) στο OPENTV

Ρομαντική κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής 2002.

Σκηνοθεσία: Άντι Τέναντ. Σενάριο: Σ.Τζέι Κοξ. Παίζουν: Ρις Γουίδερσπουν, Τζος Λούκας, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Κάντις Μπέργκεν, Φρεντ Γουάρντ.

Μια νέα και φιλόδοξη γυναίκα, η Μέλανι, επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας στη Νέα Υόρκη και αρραβωνιασμένη με τον πλέον περιζήτητο εργένη της πόλης, ανακαλύπτει ότι είναι ακόμα… παντρεμένη με τον πρώην άντρα της. Αποφασισμένη να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του διαζυγίου από τον πρώτο νεανικό της έρωτα προτού παντρευτεί τον νέο εκλεκτό της καρδιάς της, επιστρέφει στη γενέτειρα της στην Αλαμπάμα για βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Όταν όμως έρθει αντιμέτωπη με τις αναμνήσεις, τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο.

22.00 Αξέχαστη Διαδρομή στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική, αμερικανικής παραγωγής 2015.

Σκηνοθεσία: Τζορτζ Τίλμαν Τζ. . Παίζουν: Σκοτ Ίστγουντ, Μπριτ Ρόμπερτσον, Άλαν Άλντα.

Ο Λουκ κι η Σοφία είναι ερωτευμένοι, μα οι φιλοδοξίες τους απειλούν να τους χωρίσουν. Καθώς συλλογίζονται το κοινό μέλλον τους, αντλούν έμπνευση από τη μακρόχρονη σχέση ενός ηλικιωμένου ζευγαριού που έχει δοκιμαστεί στον χρόνο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b