MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φοίβος Δεληβοριάς: Τα τραγούδια πια είναι σεξιστικά, ομοφοβικά και ρατσιστικά

«Σκουπίδια» χαρακτήρισε ο Φοίβος Δεληβοριάς τα περισσότερα από τα τραγούδια που ακούγονται αυτή την εποχή κάνοντας λόγο για σεξιστικούς, ομοφοβικούς και ρατσιστικούς στίχους ενώ τόνισε πως η τραπ είναι μια «τάση που θα περάσει.

Monopoli Team

Χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του ο τραγουδοποιούς Φοίβος Δεληβοριάς, μίλησε για την εποχή που κυριαρχεί αυτή την εποχή χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στην τραπ μουσική την οποία χαρακτήρισε ως «τάση που θα περάσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘάνος Τοκάκης: Tο θέατρο με έχει απογοητεύσει12.09.2018

Ειδικότερα, ο Φοίβος Δεληβοριάς σημείωσε πως: «και τις χρονιές που έγραφα μικρός τραγούδια και τα έβγαζα υπήρχαν άθλια τραγούδια και υπήρχαν και καλά τραγούδια των οποίων ήμουν οπαδός. Το ίδιο συμβαίνει κάθε χρονιά από τότε μέχρι τώρα. Δηλαδή θα ανακαλύψω 30, 40 τραγούδια που θα τα βρω καταπληκτικά και πολύ σκουπίδι τριγύρω. Απλώς τώρα το σκουπίδι, τα τελευταία χρόνια, έχει αποκτήσει μια πιο επιθετική και καθαρά κυνική μορφή».

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b