MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Stray Art Festival: Ένα τριήμερο γεμάτο τοιχογραφίες, μουσική, εκθέσεις στον Γαλησσά

Φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά το Stray Art Festival επιστρέφει για ένα τριήμερο γεμάτο τοιχογραφίες, μουσική, δρώμενα και εκθέσεις στη μεγαλύτερη περιπλανώμενη γιορτή του δρόμου.

Monopoli Team

Φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφουμε για ένα τριήμερο γεμάτο τοιχογραφίες μουσική δρώμενα και εκθέσεις στη μεγαλύτερη περιπλανώμενη γιορτή του δρόμου. Η παραλία του Γαλησσά στις 2-3-και 4 Σεπτεμβρίου θα μετατραπεί σε ένα μέρος συνάντησης και έκφρασης με βάση την κουλτούρα της τέχνης του δρόμου.

Έχοντας ως σύμβολο την πλαστική καρέκλα στην πιο ρευστή και χωρίς όρια μορφή της ανοίγει η συζήτηση με το κοινό του Stray Art Festival για το πως αντιλαμβανόμαστε έννοιες όπως ‘θηλυκότητα’, ‘διαφορετικότητα’, ‘μοναδικότητα’ και ‘πολλαπλότητα’.

Το Stray Art Festival έχει ως επιθυμία την συνεχή επαφή και την ανάδειξη της τέχνης του δρόμου με τη βοήθεια καλλιτεχνών που συντελούν δραστικά στη διαμόρφωση του κλίματος της γιορτής.

Η παραλία του Γαλησσά λοιπόν, θα φιλοξενήσει τοιχογραφίες, μουσικές, performances και εκπλήξεις που θα μας προσκαλέσουν να γιορτάσουμε, όπως ο καθένας μας αντιλαμβάνεται, την τέχνη και τις θηλυκότητες, διαμορφώνοντας όλοι μαζί το φετινό φεστιβάλ.

Το τριήμερο Stray Art Festival περιλαμβάνει:

Το φεστιβάλ διοργανώνεται με πρωτοβουλία της ομάδας φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, με την ονομασία “Σπινθήρας” και τον Ούριο Άνεμο και με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες:

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερομηνίες: 2-4 Σεπτεμβρίου

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b