MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Τέλος καλοκαιριού με ένα τραγούδι από καραβίδες

Το καλοκαίρι φεύγει με ένα φιλμ που αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στις αίθουσες…

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες

Ο λόγος για το κράμα αισθηματικού δράματος και δικαστικού θρίλερ «Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες» της Ολίβια Νιούμαν, που βασίζεται στο διάσημο best sellerτης Ντέλια Όουενς και αφηγείται την ιστορία του «κοριτσιού του βάλτου» που κατάφερε να επιβιώσει σε ένα αφιλόξενο τόπο όταν εγκαταλείφθηκε από την οικογένεια της.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ένας ήρωας

Θεωρητικά η νέα ταινία του ιρανού Ασγκάρ Φαραντί «Ένας ήρωας» έχει τον τρόπο να προσελκύσει τους φανατικούς σινεφίλ, καθώς αποτελεί μια επανάληψη των αγαπημένων μοτίβων του ιρανού σκηνοθέτη που περιστρέφονται γύρω από το δηκτικό σχόλιο του για τη σύγχρονη πραγματικότητα της χώρας του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τρεις χιλιάδες χρόνια προσμονής

Το «Τρεις χιλιάδες χρόνια προσμονής» διαθέτει εκτός από την πιασάρικη ιδέα του συναπαντήματος μιας ορθολογίστριας επιστήμονος με ένα τζίνι (στους ρόλους η Τίλντα Σουίντον και ο Ίντρις Έλμπα) και την υπογραφή εγγύηση για χορταστικό θέαμα του Τζορτζ Μίλερ στην σκηνοθετική διεύθυνση.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Εκκόλαψη

Ένα φινλανδινό θρίλερ ενηλικίωσης με αναφορές σε αρκετά κλασικά φιλμ του είδους είναι η «Εκκόλαψη» που αποτελεί ένα ενδιαφέρον σκηνοθετικό ντεμπούτο για την ταλαντούχα Χάνα Μπέρχολμ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Πτώση

Η «Πτώση» του Σκοτ Μαν είναι μια αγωνιώδης περιπέτεια που δεν ενδείκνυται για όσους πάσχουν από ακροφοβία καθώς δύο φίλες ανεβαίνουν σε ένα εγκαταλελειμμένο πύργο 600 μέτρων και μετά δεν βρίσκουν τρόπο να κατέβουν.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Φλόγα που τρεμοσβήνει

Από τα πιο φημισμένα έργα του Λουί Μαλ είναι η «Φλόγα που τρεμοσβήνει» που αφηγείται την υπαρξιακή περιπέτεια ενός άντρα που αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Το πνεύμα του μελισσιού

Τέλος, το καλτ δημιούργημα του ισπανού Βίκτορ Ερίθε «Το πνεύμα του μελισσιού» ενώνει με ακαταμάχητο τρόπο την σινεφιλία (ένα μικρό κορίτσι επηρεάζεται από τη μορφή του τέρατος στο «Δρ Φρανκενσάιν») με την πολιτική σε μια συγκλονιστική ιστορία ενηλικίωσης.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b