MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Midnights: Στη δημοσιότητα τα εξώφυλλα του νέου δίσκου της Taylor Swift

Ο νέος δίσκος της Taylor Swift “Midnights” που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει με τρία ακόμη εξώφυλλα.

Το πρώτο εξώφυλλο του Midnights συνοδεύεται από τρεις εναλλακτικές προτάσεις
Το πρώτο εξώφυλλο του Midnights συνοδεύεται από τρεις εναλλακτικές προτάσεις
Monopoli Team

Όπως έγινε γνωστό στα φετινά MTV VMA, ο νέος δίσκος της Taylor Swift θα έχει τίτλο “Midnights” και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. Σήμερα, η pop star ανακοίνωσε ότι το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει με τρία επιπλέον εξώφυλλα.

Αν κρίνουμε από την αισθητική, τα ρούχα, τα χρώματα, αλλά και το γενικότερο ύφος των νέων εξωφύλλων, που μόλις αποκαλύφθηκαν, τότε μάλλον το νέο άλμπουμ της Taylor Swift θα έχει επιρροές από τη δεκαετία του 1970.

Και στα τρία εξώφυλλα επικρατεί μία συγκεκριμένη αισθητική, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι η τραγουδίστρια έχει επιλέξει τέσσερα επαναλαμβανόμενα χρώματα, τα οποία η αλήθεια είναι πως μας θυμίζουν κάτι που η Swift είχε δημοσιεύσει πριν από κάτι ημέρες

Photo credits: Variety

Οι ακόλουθοι και πιστοί της φαν συνδέουν τα τέσσερα αυτά χρώματα με το ρολόι από το “Meet me at midnight”, που η Taylor ανάρτησε πρόσφατα στα social media και την ιστοσελίδα της, ύστερα από την αποκάλυψη της κυκλοφορίας του νέου μουσικού της άλμπουμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσικός Σεπτέμβριος: Όλες οι συναυλίες που θ’ απολαύσουμε στην Αθήνα12.09.2018

Photo Credits: Variety

Η τραγουδίστρια επιλέγει συχνά τα social media ως άμεσο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό της και έτσι μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok τη βλέπουμε να μας δείχνει η ίδια τα τρία νέα εξώφυλλα.

Photo Credits: Variety

Μπορείτε να δείτε το video που αποκαλύπτει τα εξώφυλλα εδώ:

@taylorswift August may have slipped away but September brings 3 new special edition covers! Pre-order Midnights collectible cd versions and unique color vinyl versions now … 💁‍♀️🌌 #swifttok #TSmidnighTS #MeetMeAtMidnight ♬ What I do – Leigh McClendon

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b