MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

MTV VMAs 2022: Η εμφάνιση-έκπληξη του Johnny Depp, η λογοκρισία των Maneskin και οι μεγάλοι νικητές

Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή των βραβείων του MTV, με τον Johnny Depp και τους Maneskin να κλέβουν την παράσταση.

Monopoli Team

Χθες, Κυριακή 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards 2022, σε μία επεισοδιακή βραδιά με οικοδεσπότες τους ράπερ Jack Harlow, Nicki Minaj, LL Cool J.

Την βραδιά άνοιξε η Lizzo με μία δυναμική performance, ενώ σειρά είχε ο Johnny Depp, που έκανε μία εμφάνιση-έκπληξη ντυμένος σαν τον “αστροναύτη” των βραβείων. Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την πολύκροτη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard -καθώς και η τελευταία από τις προσπάθειες του να κάνει την μεγάλη “επιστροφή” του στο Χόλιγουντ.

Αστειευόμενος, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε στο κοινό ότι “χρειαζόταν τη δουλειά”, λέγοντας ότι είναι διαθέσιμος για “γενέθλια, μπαρ μίτζβα, γάμους, κηδείες, οτιδήποτε χρειάζεστε”, προσθέτοντας: “Α! Είμαι και οδοντίατρος”.

Τα βραβεία συνεχίστηκαν ως συνήθως με τους νικητές να μην αποτελούν μεγάλη έκπληξη.

Ανάμεσα στους “μεγάλους” νικητές ήταν ο Harry Styles, με το “Harry’s House” να του χαρίζει μεταξύ άλλων το μεγάλο βραβείο του άλμπουμ της χρονιάς, αλλά και η Taylor Swift που συγκέντρωσε τα περισσότερα βραβεία της βραδιάς -μεταξύ αυτών το βραβείο Καλύτερου Βίντεο Κλιπ και Καλύτερου Βίντεο Κλιπ μεγάλου μήκους για το All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version).

Ο Βρετανός star δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω της περιοδείας του, ωστόσο ευχαρίστησε τους θαυμαστές του. Η Taylor Swift, από την άλλη, βρέθηκε στην τελετή απονομής, όπου ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της στις 21 Οκτωβρίου, αφού πρώτα δήλωσε συγκινημένη για τα φετινά βραβεία.

Συγκεκριμένα, αφού πρώτα ανέφερε ότι ηχογραφεί ξανά τους παλιούς δίσκους της για να πάρει πίσω τον έλεγχο της δουλειάς της, είπε: “Νιώθω τεράστια τιμή που αναγνωρίζομαι δίπλα σε τόσο υπέροχους καλλιτέχνες και σκηνοθέτες. Για πρώτη φορά στην ιστορία των VMA, τέσσερις από τους σκηνοθέτες στην κατηγορία Βίντεο Κλιπ της Χρονιάς είναι γυναίκες! Επειδή είστε τόσο γενναιόδωροι, νιώθω ότι αυτή θα είναι μια ωραία στιγμή να σας ανακοινώσω ότι το νέο μου άλμπουμ κυκλοφορεί στις 21 Οκτωβρίου”.

Αυτή η νίκη την κάνει τη μοναδική καλλιτέχνη στην ιστορία που έχει κερδίσει τρεις φορές (μετά το Bad Blood το 2015 και το You Need to Calm Down το 2019).

Άλλοι νικητές ήταν ο Bad Bunny που ονομάστηκε Καλλιτέχνης της Χρονιάς, η Dove Cameron που κέρδισε το βραβειο του Πρωτοεμφανιζόμενου και η Billie Eilish, της οποίας το τραγούδι “Happier than Ever” ονομάστηκε τραγούδι της χρονιάς.

Ένα από τα μεγάλα βραβεία της βραδιάς κέρδισε και η Nicki Minaj, η οποία τιμήθηκε με το Βραβείο Πρωτοπόρου Καλλιτέχνη -ένα βραβείο για τα επιτεύγματα της καριέρας της, που έχει πάρει το όνομά του από τον Michael Jackson.

Η ράπερ ανέφερε τον Jackson, αλλά και την Whitney Houston στην ομιλία της, λέγοντας: “Εύχομαι να ήταν μαζί μας η Whitney Houston και ο Michael Jackson. Εύχομαι οι άνθρωποι να μπορούσαν να καταλάβουν τι περνούσαν. Εύχομαι οι άνθρωποι να έπαιρναν στα σοβαρά τη ψυχική υγεία, ακόμα και για εκείνους που νομίζουν ότι εχουν τις τέλειες ζωές”.

Με τον Michael Jackson να έχει γεννηθεί σαν σήμερα, η ομιλία της Minaj συγκίνησε το κοινό και τους χρήστες του Twitter.

Αυτή ωστόσο δεν ήταν η μοναδική στιγμή που σχολιάστηκε στο Twitter, αφού η εμφάνιση των Måneskin δίχασε.

Το συγκρότημα από την Ιταλία ανέβηκε στη σκηνή για την ερμηνεία του “Supermodel”, με τον frontman Damiano David να φορά παντελόνι με ανοιχτά τα οπίσθια και ένα δερμάτινο στρινγκ εσώρουχο. Έτσι, η κάμερα των VMAs έδειχνε περισσότερο το κοινό και μακρινά πλάνα της αρένα, παρά το συγκρότημα, με τους fans να εξοργίζονται για την “λογοκρισία” του MTV.

Μπορείτε να δείτε την εμφάνισή τους παρακάτω:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b