MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Charlbi Dean: Έφυγε από τη ζωή η πρωταγωνίστρια του “Triangle of Sadness” σε ηλικία 32 ετών

Η ανερχόμενη ηθοποιός Charlbi Dean, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία που κέρδισε Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, “Triangle of Sadness”, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 32 ετών.

Photo credits: Charlbi Dean/Instagram
Photo credits: Charlbi Dean/Instagram
Monopoli Team

Η νέα και ανερχόμενη ηθοποιός Charlbi Dean, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην ταινία “Triangle of Sadness” έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα στην Νέα Υόρκη, λόγω μίας “αναπάντεχης ασθένειας”. Ήταν 32 ετών.

Το “Triangle of Sadness” σε σκηνοθεσία Ρούμπεν Έστλουντ, που μάλιστα βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, είχε γυριστεί στο νησί της Εύβοιας, Χιλιαδού.

Με ένα διεθνές cast, που περιλαμβάνει επίσης τους Γούντι Χάρελσον, Χάρις Ντίκινσον, Ζλάτκο Μπούριτσ, Όλιβερ Φορντ Ντέιβις κ.α., αυτή η μαύρη κωμωδία ήταν η πρώτη μεγάλη ταινία, στην οποία η Dean πρωταγωνιστούσε. Στο πλευρό του Harris Dickinson υποδύονταν ένα ζευγάρι celebrities, τον Carl και τη Yaya, που προσκλήθηκαν σε μία κρουαζιέρα πλουσίων, η οποία στην αρχή μοιάζει με παράδεισο των influencers μέχρι που καταλήγει να γίνεται εφιάλτης, όταν ανακαλύπτουν ότι μαζί τους ταξιδεύουν ένας Ρώσος ολιγάρχης, ένας έμπορος όπλων και άλλοι εγκληματίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A post shared by Charlbi Dean (@charlbi143)

Η ηθοποιός από την Νότια Αφρική είχε επίσης παίξει στην τηλεοπτική σειρά της DC “Black Lightning”, στον ρόλο της δολοφόνου Syonide, ενώ είχε κάνει το ντεμπούτο της στην νοτιοαφρικανική ταινία “Spud” το 2010, επιστρέφοντας στο sequel το 2013.

Είχε εμφανιστεί στην sci-fi ταινία “Death Race 3: Inferno”, το θρίλερ “Blood in the Water”, την ταινία τρόμου “Don’t Sleep”, το δράμα “An Interview With God” και την τηλεοπτική σειρά “Elementary”.

Ήταν επίσης μοντέλο, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στην ηλικία των 6, υπογράφοντας με την Alfa Model Management στα 12 της έτη. Είχε εμφανιστεί σε εξώφυλλα περιοδικών, διαφημίσεις και φωτογραφήσεις όλα αυτά τα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Τρίγωνο της Θλίψης: Ο «Χρυσός Φοίνικας» των φετινών Καννών σε πανελλήνια πρεμιέρα στην Εύβοια, παρουσία του σκηνοθέτη12.09.2018

Περισσότερα από Χωρίς κατηγορία
VIMA_WEB3b