MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Weird – The Al Yankovic Story: O Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι ο «Weird Al» Yankovic στο νέο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας του Έρικ Άπελ

O Ντάνιελ Ράντκλιφ φοράει την κατσαρή περούκα του και μεταμορφώνεται στον πολυβραβευμένο κωμικό τραγουδιστή και ηθοποιό «Weird Al» Yankovic για τις ανάγκες της επερχόμενης μουσικής βιογραφικής ταινίας του Έρικ Άπελ.

Φωτογραφία: IMDB
Monopoli Team

O Ντάνιελ Ράντκλιφ πατάει τα πλήκτρα του ακορντεόν του ως ο κωμικός τραγουδιστής «Weird Al» Yankovic στο νέο τρέιλερ της επερχόμενης μουσικής βιογραφικής ταινίας του Έρικ Άπελ.

Με τίτλο «Weird – The Al Yankovic Story», η ταινία αναμένεται να ανοίξει τη σειρά «Μεταμεσονύχτιων Προβολών» («Midnight Madness») του 47ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ έπειτα θα είναι διαθέσιμη για δωρεάν streaming στο Roku Channel στις 4 Νοεμβρίου.

Λίγα λόγια για την ταινία

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, πρόκειται για την «άγνωστη έως σήμερα αληθινή ιστορία του Yankovic», που εξερευνά τη ζωή και το έργο του κωμικού μουσικού, συμπεριλαμβανομένης της «ταραχώδους ερωτικής ζωής του και του διαβόητου εκφυλισμένου lifestyle του». Χαρακτηρίζεται ως μια παρωδία του είδους της βιογραφικής ταινίας, μια δραματοποιημένη αφήγηση της ανόδου του «Weird Al» Yankovic στη δόξα, η οποία θα περιλαμβάνει αρκετές από τις πρώιμες επιτυχίες τους καλλιτέχνη όπως το «Like a Surgeon» και το «Eat It».

Τον Ντάνιελ Ράντκλιφ πλαισιώνουν η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ στον ρόλο της Μαντόνα, η Κουίντα Μπράνσον ως η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Ρέιν Γουίλσον ως ο ραδιοφωνικός παραγωγός Dr. Demento, καθώς και οι Τζούλιαν Νίκολσον και Τόμπι Χας ως οι γονείς του Yankovic, Mary και Nick.  Το σενάριο συνυπογράφει ο σκηνοθέτης Έρικ Άπελ μαζί με τον ίδιο τον Yankovic.

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ στον ρόλο της Μαντόνα και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ως ο «Weird Al» Yankovic

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο βραβευμένος με πέντε Γκράμι «Weird Al» Yankovic είναι ο κωμικός ηθοποιός και τραγουδιστής με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία. Στο ενεργητικό του έχει επιτυχίες όπως το «White & Nerdy» ή το «Another One Rides the Bus», ενώ με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Mandatory Fun» το 2014 «σκαρφάλωσε» στην κορυφή των charts για πρώτη φορά στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟκτώ μουσικές βιογραφίες που θ’ απολαύσουμε στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη12.09.2018

«Όταν η τελευταία μου ταινία “UHF” βγήκε το 1989, έδωσα έναν όρκο στους θαυμαστές μου ότι θα κυκλοφορώ μια ταινία μεγάλου μήκους κάθε 33 χρόνια, σαν ωρολογιακός μηχανισμός», δήλωσε σε ανακοίνωση του τον περασμένο Ιανουάριο ο Yankovic.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b