MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Athens Comedy Festival: Τρεις ημέρες με πάνω από 40 κωμικούς στη μεγάλη γιορτή του stand up στο Faliro Summer Theater

Η μεγάλη αθηναϊκή γιορτή του stand up και της κωμωδίας επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ και καλεί τους λάτρεις του είδους στο Faliro Summer Theater για να απολαύσουν περισσότερους από σαράντα αγαπημένους κωμικούς.

Κατερίνα Βρανά. Φωτογραφία: Ελίνα Γιουνανλή
Monopoli Team

Από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου η μεγάλη αθηναϊκή γιορτή του stand up και της κωμωδίας επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ και καλεί τους λάτρεις του είδους -κι όχι μόνο- στο Faliro Summer Theater για να απολαύσουν επί τρεις ημέρες περισσότερους από 40 κωμικούς στις καθιερωμένες και αγαπημένες παραστάσεις του “Big Talk Live”, “Comedy Battle”, “Logopaignia”, πολυσυλλεκτικά “Comedy Club” με 13 συμμετέχοντες κάθε φορά και την επέτειο των 10 χρόνων του “Κάψε το σενάριο” σε μια διοργάνωση που θα μάς μείνει αξέχαστη.

Το Athens Comedy Festival 2022 έρχεται να επιβεβαιώσει τον θρίαμβο του stand up στην Ελλάδα που μέσα σε λίγα χρόνια γνώρισε τεράστια άνθηση και τώρα πια έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, ακόμη περισσότερο μετά την πανδημία. Αυτό αποδεικνύουν οι sold out σόλο παραστάσεις πολλών κωμικών που έχουν κερδίσει πια το δικό τους κοινό. Το ίδιο το φεστιβάλ, άλλωστε, αποτελεί μια από τις κομβικές στιγμές που έδωσαν τεράστια ώθηση στην εγχώρια “όρθια κωμωδία”, γράφοντας ιστορία από σκηνής.

Οι κωμικοί που θα συμμετέχουν στο Athens Comedy Festival 2022

Θωμάς Ζάμπρας, Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, Χρύσα Κατσαρίνη, Γιώργος Χατζηπαύλου, Κατερίνα Βρανά, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος,  Άγγελος Σπηλιόπουλος, Στέλιος Ανατολίτης, Αριστοτέλης Ρήγας, Δημήτρης Δημόπουλος, Δημήτρης Δούκογλου, Γιάννης Σαρακατσάνης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Ηλίας Φουντούλης, Ανδρέας Πασπάτης, Ήρα Κατσούδα, Blink Mike, Πάρις Ρούπος, Παναγιώτης Κούδας, Γιάννης Ρούσσος, Βαγγέλης Μουλαράς, Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος, Μιχάλης Σεβαστέρης, Ειρήνη Ξυγκάκη, Θανάσης Σαμαράς, Απόλλων Γαρπόζης, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Οδυσσέας Μαυρομάτης, Δήμητρα Νικητέα, Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, Χάρης Νταρζάνος, Αλέξανδρος Χαριζάνης, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Σπήλιος Φλώρος, Οδυσσέας Ντενίζ Ουρέμ, Μάριος Δημητρόπουλος, Κώστας Κρύος, Βαγγέλης Αναστασίου, Άγγελος Κυριακίδης και Μαρία Κουφομανώλη.

Guest συμμετοχή από τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Τόνια Σωτηροπούλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μελέτη Ηλία, Ευγενία Σαμαρά, Ησαΐα Ματιάμπα, Τζένη Θεωνά και Σπύρο Γραμμένο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ

Παρασκευή 16/09 – 20:00

Friday Comedy Club

13 κωμικοί μέσα σε 90 λεπτά κάνουν παρέλαση επί σκηνής: οι κορυφαίοι παλιοί, ακόμα παλιότεροι, αλλά και νέοι κωμικοί θα είναι εκεί. ​

Παρασκευή 16/09 – 22:30

Big Talk Live

Το Big Talk παρουσιάζεται μπροστά σε ζωντανό κοινό. Τα πιο ασήμαντα θέματα που απασχολούν τις παρέες παίρνουν την θέση που τους αξίζει και το κοινό είναι εκεί για να τα σχολιάσει, να πάρει θέση και να καθοδηγήσει την κουβέντα όπως θέλει. Μια late night κουβέντα στην οποία μπορούν να συζητηθούν τα πάντα με μόνο μια προΰπόθεση: το θέμα να μην είναι σοβαρό.

​Σάββατο 17/09 – 20:00

Κάψε το Σενάριο – 10 χρόνια αποτυχίες

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά special και sold out περιοδείες, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσει το κοινό. Φέτος μάλιστα, γιορτάζουν και τα 10 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας και έχουν υποσχεθεί να σας χαρίσουν την πιο αποτυχημένη βραδιά της ζωής σας!

Σάββατο 17/09 – 22:30

Saturday Comedy Club

Φεστιβάλ χωρίς comedy club δεν γίνεται!

13 κωμικοί μέσα σε 90 λεπτά κάνουν παρέλαση επί σκηνής: οι κορυφαίοι παλιοί, ακόμα παλιότεροι, αλλά και νέοι κωμικοί θα είναι εκεί.

Κυριακή 18/09 – 20:00

Comedy Battle

Με διαιτητή τον Λάμπρο Φισφή, κριτές εσάς, αρχηγούς τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Ζήση Ρούμπο και παίκτες 6 guest φωτιά, ξέρεις ότι όλα είναι πιθανά και ότι σίγουρα κανείς δεν θα φύγει χαμένος. Παιχνίδια, προκλήσεις, τραγούδια και trash talk συνθέτουν ένα battle που θα αφήσει ιστορία.

Κυριακή 18/09 – 22:30

Sunday Comedy Club

Φεστιβάλ χωρίς comedy club δεν γίνεται!

13 κωμικοί μέσα σε 90 λεπτά κάνουν παρέλαση επί σκηνής: οι κορυφαίοι παλιοί, ακόμα παλιότεροι, αλλά και νέοι κωμικοί θα είναι εκεί.

Δευτέρα 19/09 – 00:30

Logopaignia Fright Night 4.0

Τα λογοπαίγνια είναι σαν τις μπάμιες! Έχουν φανατικούς φίλους και ακόμα πιο φανατικούς εχθρούς! Έρχεσαι με δική σου ευθύνη και φεύγεις σχεδόν υπνωτισμένος από την μαγική, μυστηριακή τέχνη της άκυρης ένωσης λέξεων, της νοηματικής αλλαγής μιας λέξης στη θέση μιας άλλης, γιατί έτσι είναι! Έτσι είναι τα λογοπαίγνια αλλά και τα σύντομα oneliners, που ελάχιστοι κωμικοί, ειδικά εκπαιδευμένοι στην τέχνη τους μπορούν να τα καταφέρουν, και να τα πουν όρθιοι και περήφανοι απέναντι σε ένα κοινό έτοιμο για όλα!

Φέτος η παράσταση θα έχει 9 κωμικούς, θα ξεκινήσει με 9 διαφορετικά είδη κωμωδίας στο πρώτο μέρος και θα τελειώσει με ένα battle λογοπαιγνίων με προημιτελικούς, ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Κολωνού: Το φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων στην ιστορική γειτονιά της πόλης12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Athens Comedy Festival 2022
16 – 18 Σεπτεμβρίου 2022
Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO, Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445
Προπώληση εισιτηρίων:  viva.grartinfo.gr – 210 9213310

Special Offer

2 εισιτήρια στην τιμή του 1 για όλες τις παραστάσεις του Athens Comedy Festival.

*Ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων και όχι για τη ζώνη VIP.

*Ισχύει αποκλειστικά για κωδικούς που εκδίδονται από συνδέσεις WHAT’S UP.

Στον χώρο λειτουργούν μπαρ.

 

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b