MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΙΝΙΕΣ

Πανσέληνος Αυγούστου & Netflix: Οι καλύτερες ταινίες για την πιο ρομαντική βραδιά του καλοκαιριού

Σήμερα, Παρασκευή 12 Αυγούστου, το ολόγιομο φεγγάρι θα κλέψει για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις και το Netflix είναι εδώ, για να γίνει η βραδιά ακόμα πιο ρομαντική, με 10 ταινίες που θα δημιουργήσουν την πιο κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Στο Ενδιάμεσο
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Είναι πλέον αποδεδειγμένο πως η πανσέληνος του Αυγούστου ξυπνά αυτόματα τη ρομαντική πλευρά όλων. Την ίδια στιγμή, το Netflix έχει αρχίσει να επενδύει όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια στις ρομαντικές παραγωγές, κάνοντας την πλατφόρμα του ένα από τα πλέον κατάλληλα μέρη για τους αθεράπευτα ρομαντικούς του πλανήτη.

Σήμερα, οι περισσότεροι θα επιλέξουν να δειπνήσουν σε ένα μαγαζί με όμορφη θέα, κάποιοι να πιουν το ποτό τους βλέποντας την Ακρόπολη κάτω από το φως της πανσελήνου, ενώ άλλοι θα προτιμήσουν μία πιο ανέμελη έξοδο, ανεβαίνοντας στα ψηλότερα σημεία της πόλης και χαζεύοντας το φεγγάρι να «λούζει» την πόλη τους. Κατά τη γνώμη μας όμως, ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει μία τέτοια ρομαντική βραδιά, είναι στο σπίτι, με μία ταινία ως την καλύτερη συντροφιά.

Όσο ρομαντικές ακούγονται αυτές οι εξορμήσεις λοιπόν, άλλο τόσο ρομαντικές είναι και κάποιες από τις ταινίες που προσφέρει το Netflix στο κοινό του. Για αυτόν τον λόγο, συγκεντρώσαμε τις 10 πιο ρομαντικές παραγωγές του, για όλα τα γούστα κι εσείς μένει να επιλέξετε ποια θα παρακολουθήσετε, τη νύχτα που το φεγγάρι μάς μαγεύει με την ομορφιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Αύγουστο12.09.2018

Η Εποχή των Γάμων

Με τη νέα προσθήκη του στις ρομαντικές κομεντί, το Netflix μιλά στις ψυχούλες όσων δεν σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα, όμως πρέπει σε κάθε οικογενειακό τραπέζι να ακούν την ίδια ερώτηση: Πότε θα παντρευτείς; Στην ίδια κατάσταση βρίσκονται τα τελευταία χρόνια και ο Ραβί (Σουράτζ Σάρμα) με την Άσα (Παλάβι Σάρντα), οι οποίοι έχουν αφοσιωθεί στις καριέρες τους και δεν έχουν σκοπό να παντρευτούν σύντομα. Για κακή τους τύχη όμως, πρέπει να παρευρεθούν σε μία σειρά από καλοκαιρινούς γάμους στην πατρίδα τους και ψάχνουν απεγνωσμένα για κάποιον συνοδό, μήπως και γλιτώσουν από την… οικογενειακή μουρμούρα. Τυχαία, οι δρόμοι τους θα συναντηθούν και ίσως η μοίρα να τους επιφυλάσσει ένα διαφορετικό μέλλον από εδώ και πέρα.

Στο Ενδιάμεσο

Το όμορφο ειδύλλιο μεταξύ της Τέσα (Τζόι Κινγκ) και του Σκάιλαρ (Κάιλ Άλεν) ξεκίνησε μέσα από μία ταινία και το ίδιο κινηματογραφικά διακόπηκε. Το νεαρό ζευγάρι, περνώντας ένα γεμάτο καλοκαίρι, ερωτεύτηκε παράφορα. Ένα βράδυ όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για το μέλλον τους, όταν ένα ατύχημα έκοψε το νήμα της ζωής του Σκάιλαρ και παραλίγο να βάλει «φρένο» και στο μέλλον της Τέσα. Η συγκινητική και υπερφυσική αυτή ιστορία αγάπης, ταξιδεύει ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν, την ίδια στιγμή που το πνεύμα του Σκάιλαρ αιωρείται στο «ενδιάμεσο» και ελπίζει να δει για μία τελευταία φορά την αγαπημένη του, η οποία θα κάνει τα πάντα για να τον βρει έστω και για ένα σύντομο «αντίο».

Ο Τέλειος Συνδυασμός

Η επόμενη επιλογή είναι μία από αυτές τις cheesy ρομαντικές ταινίες, με τα κλισέ που όσο και να λέμε ότι σιχαινόμαστε, κατά βάθος τα αγαπάμε. Η Λόλα (Βικτόρια Τζάστις) παραιτείται από το οινοποιείο στο οποίο δουλεύει για να κυνηγήσει το όνειρό της και να ιδρύσει τη δική της εταιρεία διανομής κρασιού. Ο δρόμος της θα τη βγάλει στην Αυστραλία, όπου θα πρέπει να πείσει τους ιδιοκτήτες μίας οικογενειακής φάρμας να συνεργαστούν μαζί της. Η απάντηση που θα πάρει όμως δε θα είναι θετική και θα πρέπει να βγει από το comfort zone της, να εργαστεί στη φάρμα και να βρει τον εαυτό της – αν και πρώτα θα την βρει ένας ξαφνικός έρωτας…

Αγάπη & Παγωτό

Αν η σειρά «Emily in Paris» είναι μία από τις αγαπημένες σας στο Netflix, τότε το «Αγάπη & Παγωτό» θα το αγαπήσετε εξίσου. Στην ρομαντική αυτή ταινία της πλατφόρμας, η Λίνα (Σουζάνα Σκαγκς) ταξιδεύει στην Ιταλία για να βρεθεί στα βήματα της μητέρας της, την οποία έχασε πρόσφατα. Εκεί θα γνωρίσει την πόλη και θα ερωτευτεί το παγωτό αλλά και δύο ανθρώπους που θα της αλλάξουν τη ζωή. Στην προσπάθειά της να αποφασίσει ανάμεσα στους δυο τους, περνάει ένα καταπληκτικό και γεμάτο εμπειρίες καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του οποίου θα μάθει πολλά πράγματα για το παρελθόν της και θα ερωτευτεί την Ιταλία –  όπως και εμείς άλλωστε!

Οι Τακτικές του Έρωτα

Αυτή η αισθηματική κομεντί είναι κατάλληλη για όλες τις περιστάσεις, αλλά την ημέρα της πιο ρομαντικής πανσελήνου του έτους, σίγουρα ταιριάζει απόλυτα. Η τουρκική αυτή παραγωγή του Netflix δεν είναι σε καμία περίπτωση πρωτότυπη, είναι όμως διασκεδαστική και φρέσκια. Η Ασλί (Ντεμέτ Οζντεμίρ) είναι σχεδιάστρια μόδας και συντηρεί ταυτόχρονα ένα blog, στο οποίο αποφασίζει να καταγράψει το πόσο εύκολο είναι να κάνει έναν άντρα να την ερωτευτεί. Ο Κερέμ (Σουκρού Οζίλντιζ) είναι διαφημιστής και βάζει στοίχημα πως μπορεί να κάνει μία γυναίκα να τον ερωτευτεί στο άψε σβήσε. Γνώριμη υπόθεση; Φυσικά και ναι, όμως αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Καππαδοκία, όπου ο έρωτας των δυο πεισματάρικων νέων θα ευδοκιμήσει, και ίσως τελικά καταφέρουν να βάλουν στην άκρη τον εγωισμό τους και να κερδίσουν και οι δύο τα στοιχήματά τους, με πραγματικά όμως αισθήματα…

Ίσως για Πάντα

Με πρωταγωνιστές την Άλι Γουόνγκ και τον Ράνταλ Παρκ, η ρομαντική αυτή ταινία δε θα μπορούσε να μην είναι ταυτόχρονα και κωμική. Το δίδυμο αυτό, το οποίο έχει συμβάλει και στο σενάριο του «Ίσως για Πάντα», υποδύεται δύο παιδικούς φίλους, οι οποίοι στην πορεία απομακρύνθηκαν. Αρκετά χρόνια μετά, η Σάσα είναι πλέον μία διάσημη σεφ, ενώ ο Μάρκους δεν έχει πετύχει όσα θα ήθελε. Μέσα από την αναθέρμανση της σχέσης τους, και οι δύο θα μάθουν πράγματα που είχαν ανάγκη και θα γνωρίσουν την πραγματική αγάπη, η οποία όλα τα ξεπερνά και δεν συμβιβάζεται.

Καμία σαν Εσένα

Αν σήμερα το βράδυ έχετε όρεξη για μία συγκινητική ταινία, μη ψάξετε μακριά. Το «Καμία σαν Εσένα» του Netflix είναι μία από τις ταινίες που θα σε κάνουν να κλαις και ταυτόχρονα να χαμογελάς. Η Άμπι (Γκούγκου Μπάτα-Ρο) μαθαίνει ξαφνικά πως έχει καρκίνο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Το ίδιο συμβαίνει και στον αγαπημένο της, τον Σαμ (Μικιέλ Χάουσμαν), ο οποίος δεν θέλει να ξανά αγαπήσει καμία άλλη γυναίκα, όσο και αν η Άμπι τον παρακαλεί να της υποσχεθεί πως θα συνεχίσει τη ζωή του μετά τον χαμό της. Οι δυο τους γνωρίζονται και αγαπιούνται από παιδιά και έτσι δεν χρειάστηκε ποτέ ο Σαμ να την προσεγγίσει επισήμως ερωτικά, με αποτέλεσμα να μην έχει ιδέα από φλερτ και νέες σχέσεις. Έτσι, η Άμπι θα βάλει σκοπό να τον προετοιμάσει γι’ αυτό και να του βρει την κατάλληλη σχέση, μέχρι να φύγει από τη ζωή, ραγίζοντας ταυτόχρονα τη δική μας καρδιά…

Τα Πιτσουνάκια

Τα Πιτσουνάκια είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα ρομαντική κωμωδία, κατάλληλη για μία βραδιά χαλάρωσης. Με πρωταγωνιστές τους Ίσα Ρέι και Κουμάιλ Ναντζιάνι, βλέπουμε μία ακόμα προσπάθεια του ζευγαριού να αναζωπυρώσει τη σχέση του, την οποία περιέργως βοηθάει ένας…φόνος. Η Λεϊλάνι κι ο Τζιμπράν είναι ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να χωρίσει, όταν από το πουθενά βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια δολοφονία. Νομίζοντας ότι η αστυνομία τους αναζητά, θα προσπαθήσουν να βρουν οι ίδιοι τον δολοφόνο. Για να το κάνουν όμως αυτό θα χρειαστεί να περάσουν μία νύχτα γεμάτη περίεργες και ξεκαρδιστικές περιπέτειες, οι οποίες θα τους κάνουν να καταλάβουν πως η σχέση τους δεν πρέπει να τελειώσει…

Set It Up

Στην ρομαντική αυτή κομεντί του Netflix, η Χάρπερ (Ζόι Ντόιτς) και ο Τσάρλι (Γκλεν Πάουελ) προσπαθούν να ενώσουν τις ζωές των αφεντικών τους, τα οποία δουλεύουν τόσο πολύ που έχουν παραμελήσει την προσωπική τους ευτυχία και έχουν κάνει τους βοηθούς τους να χάσουν τον ύπνο τους. Η Κίρστεν Στίβενς (Λούσι Λιου) είναι μία αμείλικτη αθλητική ρεπόρτερ και ο Ρίτσαρντ Ότις (Τέι Ντιγκς) έχει μία εταιρία επενδύσεων, όμως κανένας από τους δύο δεν έχει όρεξη για… έρωτες. Παρόλα αυτά, οι δαιμόνιοι βοηθοί τους θα κάνουν τα πάντα για να καταλήξουν μαζί. Το προξενιό αυτό περιέργως πετυχαίνει, ενώ τελικά η Χάρπερ και ο Τσάρλι θα έρθουν και αυτοί πιο κοντά, μιας και όπως λέει ο σοφός λαός, «μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα»!

Τι Ρομαντικό!

Δηλώνω ένοχη, μιας και έχω δει την συγκεκριμένη ρομαντική κομεντί ήδη 3 φορές και σίγουρα θα την ξανά έβλεπα σήμερα! Η Ρέμπελ Γουίλσον υποδύεται μια κυνική αρχιτέκτονα, που έχει μεγαλώσει μαθαίνοντας να μισεί τις ρομαντικές κομεντί, μέχρι η ζωή της να γίνει μία τέτοια ταινία. Πριν χτυπήσει το κεφάλι της και βρεθεί να «πρωταγωνιστεί» σε μία κλισέ rom-com, η Ναταλί ζει στη σκιά της και φαίνεται πως όλοι την αγνοούν και την εκμεταλλεύονται. Μετά το ατύχημά της όμως, και έχοντας ζήσει λίγες μέρες γεμάτες ρομάντζο και έρωτα, θα ξυπνήσει βλέποντας τα πάντα γύρω της πιο καθαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠανσέληνος Αυγούστου 2022: 105 χώροι του Υπουργείου Πολιτισμού υποδέχονται το κοινό με δωρεάν είσοδο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b