MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Do Revenge: Μάγια Χωκ και Καμίλα Μέντες ετοιμάζουν την εκδίκηση τους στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Netflix

Στo νέο τρέιλερ της επικείμενης queer μαύρης κωμωδίας του Netflix, «Do Revenge», οι Μάγια Χωκ και Καμίλα Μέντες είναι δύο μαθήτριες Λυκείου που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εκδικηθούν τους «βασανιστές» τους.

Do Revenge: Μάγια Χωκ και Καμίλα Μέντες ετοιμάζουν την εκδίκηση τους στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Netflix
Monopoli Team

H Μάγια Χωκ πρωταγωνιστεί στην επικείμενη μαύρη κωμωδία του Netflix «Do Revenge», στο πλευρό της Καμίλα Μέντες, για μια δημοφιλή μαθήτρια λυκείου, την Drea, η οποία επιθυμεί να πάρει εκδίκηση από τον πρώην της (Όστιν Έιμπραμς), ύστερα από ένα μεγάλο σκάνδαλο σεξτινγκ. Στο «παιχνίδι» μπαίνει η Eleanor (Χωκ), η οποία έχει τους δικούς της ανοιχτούς λογαριασμούς σχετικά με τη φήμη πως ανάγκασε μια άλλη συμμαθήτρια να φιληθούν.

«Ξέρω πως είναι να την πατάς από κάποιον που θεωρούσες ότι μπορείς να εμπιστευτείς», λέει η Μάγια Χωκ, στο τρέιλερ, προσθέτοντας για τον στόχο της, «Θέλω να την καταστρέψω».

Λίγα λόγια για την ταινία

Σε σκηνοθεσία και συν-συγγραφή σεναρίου από την Jennifer Kaytin Robinson («Sweet/Vicious», «Someone Great», «Thor: Love and Thunder»), η ταινία περιγράφεται ως μια «υπολανθάνουσα χιτσκοκική μαύρη κωμωδία που περιλαμβάνει τις τρομακτικότερες ηρωίδες: Έφηβες κοπέλες». Η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου στο Netflix.

To καστ του «Do Revenge» συμπληρώνουν οι Σόφι Τέρνερ, Ρις Σαχ, Τάλια Ράιντερ, Τζόναθαν Ντέιβις, Maia Reficco, Paris Berelc και Alisha Boe.

Όσον αφορά το καστ η σκηνοθέτρια-σεναριογράφος της ταινίας σχολίασε ότι αποτελούν τους «νεότερους εκδικητές του Χόλυγουντ», τους «Revengers», εξαιτίας του γεγονότος ότι καθένας από αυτούς έχει απολαύσει κάποια στιγμή στην καριέρα του το status ενός viral tv σταρ. Ενώ, επιπλέον, προχώρησε στην απόφαση να μεταφέρει την τοποθεσία της παραγωγής λόγω των υποχρεώσεων της Μάγια Χωκ με το «Stranger Things», δουλεύοντας ξανά το σενάριο μαζί με την Celeste Ballard ώστε η πλοκή να διαδραματίζεται στο Μαϊάμι.

Η περιζήτητη Μάγια Χωκ

Η Χωκ προσφάτως έπαιξε στην ταινία «Mainstream», ενώ πριν μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε και το μουσικό βίντεο του τραγουδιού της «Thérèse», σε σκηνοθεσία του Μπρέιντι Κόρμπετ («Vox Lux»). Στα επικείμενα πρότζεκτ της συγκαταλέγονται, επίσης, η πολυαναμενόμενη ταινία του Γουές Άντερσον, «Asteroid City» και το μουσικό βιογραφικό δράμα του Μπράντλεϊ Κούπερ, «Maestro». Ενώ θα εμφανιστεί στο πλευρό της μητέρας της Ούμα Θέρμαν και του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στο θρίλερ δράσης «The Kill Room».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντόνιο Μπαντέρας: Οι καλύτερες στιγμές του απόλυτου Ισπανού ζεν πρεμιέ12.09.2018

Η συμπρωταγωνίστρια Καμίλα Μέντες

Η συμπρωταγωνίστρια και σταρ του «Riverdale», Καμίλα Μέντες, θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο φιλμ, «Música», σε σενάριο-σκηνοθεσία Ρούντι Μανκούσο, καθώς και στο πλευρό των Bad Bunny και O’Shea Jackson στην ταινία «American Sole».

Πηγή: Indiewire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b