MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σοφία Μπεκατώρου για την ενδοοικογενειακή βία: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για αδράνεια»

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για αδράνεια. Η ενδοοικογενειακή βία είναι έγκλημα και διώκεται ποινικά. Το σύστημα μας πρέπει να προσφέρει λύσεις που επιτρέπουν στα θύματα την επούλωση του τραύματος, τη στήριξη και την επανένταξη», αναφέρει σε μήνυμά της η Σοφία Μπεκατώρου.

Πηγή: Eurokinissi
Monopoli Team

Μετά τις πρόσφατες γυναικοκτονίες στη χώρα μας, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία άνοιξε τη συζήτηση στη χώρα για το μεγαλειώδες κίνημα #MeToo, με δεκάδες θύματα, να ακολουθούν τα βήματά της, με βίντεό της στο Twitter στέλνει δυνατό μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣπύρος Μπιμπίλας: Ηθοποιοί απειλούνται να μην πληρωθούν επειδή διάβασαν το κείμενο για την υπόθεση Λιγνάδη12.09.2018

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για αδράνεια. Η ενδοοικογενειακή βία είναι έγκλημα και διώκεται ποινικά. Το σύστημα μας πρέπει να προσφέρει λύσεις που λειτουργούν στο πεδίο και επιτρέπουν στα θύματα την επούλωση του τραύματος, τη στήριξη και την επανένταξη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η οποία συμμετέχει σε ειδική ομάδα δράσης κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b