MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κρήτη: Δάσκαλος κάνει 106 χιλιόμετρα καθημερινά για να πάει στο σχολείο

Τα Βορίζια είναι ένα μικρό χωριό στους νότιους πρόποδες του Ψηλορείτη, 53 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και 25 από τις Μοίρες. Ο Χάρης Γεωργιακάκης μένει στο Ηράκλειο, συνεπώς κάνει αυτή τη διαδρομή καθημερινά – Πώς κατάφερε να μεταμορφώσει το σχολείο;

Πηγή: eurokinissi
Monopoli Team

«Καλός δάσκαλος δεν είναι μόνο αυτός που διδάσκει, αλλά και αυτός που εμπνέει»: Με αυτό το moto ζωής, ο δάσκαλος Χάρης Γεωργιακάκης, που κάνει 106 χιλιόμετρα καθημερινά για να διδάξει τους μαθητές του σε ένα απομακρυσμένο χωριό των Βοριζίων στο Ηράκλειο, βραβεύτηκε από τα Education Leaders Awards ως «εκπαιδευτικός της χρονιάς», καθώς κατάφερε να μετατρέψει ένα σχολείο σε πηγή δημιουργικότητας και ίσων ευκαιριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMrBeast: Ο YouTuber που κάνει τα πιο απίθανα πράγματα και σπάει όλα τα ρεκόρ (vids)12.09.2018

«Υπάρχουν δάσκαλοι που αξίζουν εξίσου την ίδια βράβευση με εμένα και το αποδεικνύουν καθημερινά σε κάθε ακριτικό νησί» αναφέρει ο δάσκαλος μιλώντας στο Open. «Ομολογώ ότι δεν περίμενα αυτή τη βράβευση, ήταν για μένα κάτι αναπάντεχο. Είναι πάρα πολύ τιμητικός αυτός ο τίτλος, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν παρασύρομαι από αυτόν», συνέχισε.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b