MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

Ξενοδοχεία: Το νέο βιβλίο του Μίλτου Πασχαλίδη από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια

Το νέο βιβλίο του Μίλτου Πασχαλίδη, “Ξενοδοχεία” από τις εκδόσεις Αλεξάνδρεια, αφηγείται ιστορίες, που ο μουσικός και συγγραφέας εμπνεύστηκε στα ξενοδοχεία που επισκέφθηκε στη διάρκεια της καριέρας του.

"Ξενοδοχεία", Μίλτος Πασχαλίδης, Εκδόσεις Αλεξάνδρεια
Monopoli Team

Τα ξενοδοχεία, οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους: κάποιες αληθινές –ή όπως ο συγγραφέας θυμάται να συνέβησαν- κάποιες άλλες εξ ολοκλήρου φανταστικές. Ίσως όχι ακριβώς «εξ ολοκλήρου», αφού συχνά οι προηγούμενοι επισκέπτες των ξενοδοχείων αφήνουν «ίχνη» που σε βοηθούν να μαντέψεις μια ιστορία. Ή να την επινοήσεις.

Σημείωμα του συγγραφέα:

“Τριάντα χρόνια στο δρόμο, ένα πράγμα γνώρισα καλύτερα στις πόλεις που με φιλοξένησαν: τα ξενοδοχεία. Έχω κοιμηθεί σε αμέτρητα. Τόσo πολλά και τόσο συχνά, που πολλές φορές όταν ξυπνάω –ακόμα και στο σπίτι μου– έχω απώλεια προσανατολισμού: με άλλα λόγια, δεν έχω την παραμικρή ιδέα πού βρίσκομαι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ γιος της παπαρούνας: Το νέο μυθιστόρημα του Δημήτρη και της Παυλίνας Κωνσταντάρα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Δίχτυ12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το μυθιστόρημα «Ξενοδοχεία» του Μίλτου Πασχαλίδη κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αλεξάνδρεια και είναι διαθέσιμο στα Βιβλιοπωλεία και online.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b