MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
26
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονος

Remains of dreams: Η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης

Η παράσταση χορού των τελειόφοιτων της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης, με τίτλο «Remains of dreams», σε χορογραφία Ιωάννη Μανταφούνη, Marco Goecke και Rainer Behr, παρουσιάζεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Remains of dreams: Παράσταση χορού της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης στη Στέγη
Remains of dreams: Παράσταση χορού της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης στη Στέγη
Monopoli Team

Η παράσταση «Remains of dreams», με την οποία κλείνει ο κύκλος σπουδών της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνης, για το 2022, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και στις 17 Ιουλίου στις 20.30, στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Οι Ιωάννης Μανταφούνης, Marco Goecke και Rainer Behr χορογραφούν τους τελειόφοιτους της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, με διαφορετικές ματιές και προσεγγίσεις.

Το κομμάτι «AliMia» του Ιωάννη Μανταφούνη δημιουργεί ένα φανταστικό κόσμο ιδεών, εικόνων και ανθρώπινων σχέσεων προβάλλοντας το ιδανικό του «ελεύθερου σώματος».  Το κομμάτι «Blushing» του Marco Goecke διερευνά τι συμβαίνει σε ένα άτομο όταν κοκκινίζει. Πώς αυτό μπορεί να προκληθεί από μια λέξη ή μια κίνηση; Το κομμάτι «Broken Circle» του Rainer Behr πραγματεύεται όσα συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει διέξοδος και μέσα μας οι κοινωνικοί δεσμοί καταρρέουν. Πάντα όμως υπάρχει η ελπίδα για ό,τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τα τείχη που έχουν υψωθεί.

Λίγα λόγια για την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ)

Η Κ.Σ.Ο.Τ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στεγάζεται στην οδό Ομήρου 55, στην Αθήνα, στο ιστορικό κτήριο της Κούλας Πράτσικα, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της σύγχρονης χορευτικής εκπαίδευσης.

Στην Κ.Σ.Ο.Τ λειτουργούν  δύο τμήματα σπουδών: το Προεπαγγελματικό, όπου φοιτούν παιδιά από 10 έως 17 ετών  παράλληλα με το σχολείο τους, και το Επαγγελματικό, όπου φοιτούν, μετά το πέρας των σπουδών τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι μελλοντικοί επαγγελματίες του χώρου.

Και στα δύο τμήματα η φοίτηση είναι δωρεάν και γίνεται κατόπιν εξετάσεων.

Οι απόφοιτοι της Σχολής έχουν στελεχώσει και στελεχώνουν τις καλύτερες ομάδες ως χορευτές ανά τον κόσμο και έχουν αναδειχτεί ως σημαντικοί χορογράφοι, καθηγητές και θεωρητικοί του χορού.

Διοικητικό Συμβούλιο Κ.Σ.Ο.Τ
  • Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Ρήγος
  • Αντιπρόεδρος: Βικτωρία Ζυγούρου Καρτάλη
  • Μέλη: Νικόλαος Ξανθούλης, Παναγιώτης Σταυρόπουλος , Ελένη Τζάνου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆξονες, σε χορογραφία του Αντώνη Φωνιαδάκη στην Πειραιώς 26012.09.2018

Διεύθυνση Κ.Σ.Ο.Τ: Δάφνις Κόκκινος
Γενική Βοηθός Χορογράφων: Μαρία Αδαμοπούλου
Καλλιτεχνικός Συντονιστής – Συντονισμός Παραγωγής: Δημήτρης Κουτσούμπας
Σκηνοθεσία Trailer – Μαγνητοσκόπηση: Άντι Τζούμα
Βοηθός Σκηνοθέτη Trailer: Φαίη Τζούμα
Φωτογραφίες: Ιωάννα Χαντζηανδρέου
Φωτισμοί: Ιωάννης Λάββας- Ευγένιος Τζαφέστας
Γραφιστικός Σχεδιασμός: Κ2 Design

*Με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής ΕΣΠΑ 2014-2020.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χορογραφία: ωάννης Μανταφούνης, Marco Goecke και Rainer Behr

Παίζουν: Γιαννακάκου Δανάη, Cypi Lasandra, Βαρουχάκης Μύρωνας, Βασιλειάδης Γιάννης Γιαννούλα Μαίρη, Γονίδης Νίκος, Δερέσκος Γιωργής, Δήμος Χάρης, Καλλιντέρη Βασιλική, Καφενταράκη Νεφέλη, Κλάδη Μαρίνα, Μήλου Αναστασία, Μίτας Γιώργος, Μουχτούρη Φωτεινή, Νικολάου Δανάη, Νικολόπουλος Διονύσιος, Ντόγκας Σπύρος, Παπασακελλαρίου Αναστασία, Ρίζου Σεμίνα.

Διάρκεια: 80’
Τιμές Εισιτηρίων: Είσοδος Δωρεάν - Απαραίτητη η κράτηση θέσεων
Πληροφορίες: https://ksot.gr/
Παραστάσεις: Σάββατο 16 Ιουλίου και Κυριακή 17 Ιουλίου στις 20:30
Πληροφορίες Χώρου: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Λεωφόρος Συγγρού 107, Αθήνα. Τηλ: +30 210 900 5 800 (ΔΕ-ΠΑ 10:30 - 18:30). Ε: [email protected] | https://www.onassis.org/el/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ